Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

на суперперші це багато?)))) Він має накидувати овер 2500 як мінімум для фарма

В порівнянні з іншими гравцями команди- багато)

ну все відносно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Леров, голдовий снаряд за срібло - 4-6 тисяч, от і порахуй на скільки влетиш вистрілявши хочаб 5 штук :) теоретик блін....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на суперперші це багато?)))) Він має накидувати овер 2500 як мінімум для фарма

Ти на КВ-5 часто накідуєш овер 2500?

В 1/4 боїв дохнеш на перших хвилинах разом з усіма через примхи вбр або потрапляння в "мір болі" до Маусів і БатЧатів. В 1/4 більше 1000 не надамажуєш бо тупо не встигаєш за своєю командою всіх покрошити - виграш 15-0. В 1/4 надамажуєш 1500 але цього достатньо щоб мати 4-5 фрагів і чутлі не затащити бій виносячи недобитків. Ну і в 1/4 дамаг 2500 і більше, зорі стали як треба.

Хоча для справедливості додам, що від 8 левела дамаг за бій менше 1500 - це вважай нічого для команди не зробив, у всякому випадку в мене таке відношення до цього показника. Тому "більше 1000 дамагу" - це аж ніяк не показник для отримання перемоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча для справедливості додам, що від 8 левела дамаг за бій менше 1500 - це вважай нічого для команди не зробив, у всякому випадку в мене таке відношення до цього показника. Тому "більше 1000 дамагу" - це аж ніяк не показник для отримання перемоги.

Замало, знаю, поки до танка ще не звик.

Дамаг поступово росте, 29 боїв - 31 тисяча.

Перший вдалий бій.

post-9074-0-54573300-1356468361_thumb.jppost-9074-0-09961300-1356468366_thumb.jppost-9074-0-93754100-1356468370_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Победа!

Рудники 25 грудня 2012 р. 22:39:52

T1E6 Получено: 389 5 778

: «Бронебойщик», «Стрелок», Знак класcности «2 степень»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти на КВ-5 часто накідуєш овер 2500? В 1/4 боїв дохнеш на перших хвилинах разом з усіма через примхи вбр або потрапляння в "мір болі" до Маусів і БатЧатів. В 1/4 більше 1000 не надамажуєш бо тупо не встигаєш за своєю командою всіх покрошити - виграш 15-0. В 1/4 надамажуєш 1500 але цього достатньо щоб мати 4-5 фрагів і чутлі не затащити бій виносячи недобитків. Ну і в 1/4 дамаг 2500 і більше, зорі стали як треба. Хоча для справедливості додам, що від 8 левела дамаг за бій менше 1500 - це вважай нічого для команди не зробив, у всякому випадку в мене таке відношення до цього показника. Тому "більше 1000 дамагу" - це аж ніяк не показник для отримання перемоги.

мабуть ми на різних кв5 граємо) Я рідко коли накидую меньше 2500, на перших хвилинах я гинув разів 20 за майже 1300 боїв, до маусів і батів він не попадає ібо граю я тільки соло а його до 10 уровнів ще не закидувало) За овер 1000 боїв я навчився грати на ньому і не лізу тупо на розстріл тому у 80% випадків навіть при зливах я залишаюсь у 3-ці виживших (так до слова) Вертатись в ангар з < 3000 я вважаю виїхав зря.

Замало, знаю, поки до танка ще не звик.

так ти ще руку не набив!) Пограй на ньому з 300 боїв а тоді пиши про дамаг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть ми на різних кв5 граємо) Я рідко коли накидую меньше 2500, на перших хвилинах я гинув разів 20 за майже 1300 боїв, до маусів і батів він не попадає ібо граю я тільки соло а його до 10 уровнів ще не закидувало) За овер 1000 боїв я навчився грати на ньому і не лізу тупо на розстріл тому у 80% випадків навіть при зливах я залишаюсь у 3-ці виживших (так до слова) Вертатись в ангар з < 3000 я вважаю виїхав зря.

Якщо це твій акк -- то ти набиваєш 1400 за бій в середньому , а не 2500 , тобто всі бої "зря" ? :_02:

post-9119-0-29049900-1356470574_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я ж не завжди так грав) До боїв етак 300 я частенько зливався не розуміючи що то за сарай і як ним танкувати а вже потім пішли Vodи , обзори, тренування і практичні заняття ну і руки випрямились до нього)

Нагадаю що коли в мене було 500 боїв на ньому то процент перемог був 46 зараз 54 і ще росте потроху і це тільки соло, висновки робіть самі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю, ви щось таке чешете :) став в нормальне мiсце, чи засвiтили й арта (двi, три) скинулись, що добили чи ледь живого оставили, чи прикрив проблемне мiсце, а там три танка прорашили й арта добавила, а ви про 3000+ дамага тут закидаете, один з пьяти боiв може й так, а так, пару пукiв в башенку й допобачення, я хоч й на Т34 iзжу, а вiн бiльш картонний, але принцип той же

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю, ви щось таке чешете став в нормальне мiсце, чи засвiтили й арта (двi, три) скинулись, що добили чи ледь живого оставили, чи прикрив проблемне мiсце, а там три танка прорашили й арта добавила, а ви про 3000+ дамага тут закидаете, один з пьяти боiв може й так, а так, пару пукiв в башенку й допобачення, я хоч й на Т34 iзжу, а вiн бiльш картонний, але принцип той же

згідний, від арти достається але набагато меньше ніж іншим ібо броня в нього хороша а в бої з артами 8 рівня його майже не кидає, в основному 4-6 рівнів,іноді 7 а від хума чи м41 прилітає майже завжди не більше 200-300 тому при 1780 жити можна навіть холод(су14) більше 600 не помню щоб накидував...В башенку дійсно стріляють часто але я ж не стою на місці (регулятор обертів + екіпаж ремонт + ящик з інструментами мені допомагають)

Звісно що пушки 9 левелів мене легко прошивають але всеж це другий кв4 і бортом можна витанкувати дуже багато. До їхньої нормалізації ніхто не пробивав борт під кутом а зараз м103 без проблем шиє борт, навіть т34 промазавши в сіську пападає в основну башню з уроном! Раніше звісно снаряд пішов би в молоко але не зараз(

П.С. постараюсь викласти пару скрінів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, пару скрінів це буде вибірково, дайош ролик на годинку соло-рандома на КВ-5

зі. кв-5 не маю, в мене тип

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую.Теж маю КВ-5,але результати для мене не досяжні...поки що. Цікаво буде глянути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б з радістю да при моїх проблемах (через бій вилітає, фпс просідає пз..ц як, грати просто кашмарно! Ледь стримуюсь щоб х2 відбити)

тому думати ще про нагрузку стрімом це вже заоблачно для мого ноута(

У взводі з кв5 можна було б погоцати для обміну майстерності так сказать) Але не знаю коли це буде ібо як написано вище "грати просто кашмарно" Дивився на форумі, таких людей як я вже 20 сторінок назбиралось у патчі 0.8.2 а ВГ поки нічого робити не збираються (відкриття ру5 не вирішить проблем з просіданням)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132

та он тiльки що виiхав на Т34, бiй з десятками, виграли, вижив, встиг зробити 6 пострiлiв, 6 пробитiй !!!! дамага 1592, не знаете чого ? при тому що середнiй урон в мене 400, а тому що поглинання урону й т.д й т.п, а без рикошетiв й пострiлiв без урону, тiльки крiт,жоден бiй не обходится. Це ж скiльки раз КВ5 треба вистрiлити щоб бiльше 3000 надамажити , при тому що урон середнiй бiля 300 ? 15 ? 20 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т34, перемога , 11 пострiлiв, 9 попаданiй, 7 пробiтiй , 1957 урона, що я роблю не так ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спешілі для Lerov, заціни бій на ис7 і глянь прибуток та витрати - боєприпаси звичайні були. думаю коли доростеш до серйозної техніки будеш мати недостачу. а також бій на типу

post-2373-0-23099000-1356479876_thumb.jp

post-2373-0-38776300-1356482891_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MANJAK11, все правильно робиш тільки діло не в тобі а в танку. Перезарядка в тебе приблизно 12-14 секунд з уроном 400, в кв5 7 секунд по 300 середнього дамагу, тобто я стріляю 7 разів (2100) ти 4 (1600), відкинемо те що т34 пробиває недоступні для кв5 цілі, припустимо що стріляємо в одне і те саме місце амх 50120, кв5 його розбере швидше за Т34 за рахунок більшого ДПМа, і да вистріляти більше 20 снарядів це звичайне діло для КВ5 тому дивуватись тут нічому. Ще одним плюсом я б підкреслив що броня у нього в певному розумінні краща за Т34 тому і живе він довше відповідно і більше стріляє.

перевага дпмА http://wotreplays.ru/index.php/site/465963#el_-halluf-vspishka-8_8_cm_pak_43_jagdtiger

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спешілі для Lerov, заціни бій на ис7 і глянь прибуток та витрати - боєприпаси звичайні були. думаю коли доростеш до серйозної техніки будеш мати недостачу. а також бій на типу

lerov, маю ис4, ис7, та об"єкт 261 - невдалий бій на них відбирає від 15 до 50 тисяч срібла - ти про це хотів дізнатись?

Та ні, це мені не цікаво. :_04: ... п_ками тут мірятись не збараюсь, якщо що :_12:

Я про тепле , а Ви мені про м'яке!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це для порівняння кому куди рости :0162:

http://armor.kiev.ua/wot/gamerstat/madkot13

http://armor.kiev.ua/wot/gamerstat/lerov

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це для порівняння кому куди рости :0162:

http://armor.kiev.ua...erstat/madkot13

http://armor.kiev.ua...gamerstat/lerov

і що? у мене лише після недавньої купівлі нової відеокарти статистика випрямляється,

думав щось не так роблю взагалі - але то все мої низькі ФПС (10-20) як виявляється дуже негативно впливали на процес гри.

p.s. ми ж не стату обговорювали, а необхідність купівлі премтехніки низьких рівнів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, не звертай увагі, бо він спитав аби спитати, відповіді вже точно не цікавили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s. ми ж не стату обговорювали, а необхідність купівлі премтехніки низьких рівнів.

А й справді, хто про що кому говорив. Це все твої цитати. Всі в тему.

...думаю коли доростеш до серйозної техніки ...
...спешілі для Lerov, заціни бій на ис7 і глянь прибуток та витрати...
lerov, маю ис4, ис7, та об"єкт 261

Хоча я вже давно наголосив писати по темі

Прошу писати практиків :0018: , а не мислителів і теоретиків :0039: .

Тож адекватні люди дали нормальні відповіді!

Решта в межах своїх можливостей. Цитувати не буду. Вище все видно.

Танк куплено, але ж "експерти" не можуть вгомонитись і продовжують засипаит своїми "конструктивними" порадами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карочє, тєорєтікі з практиками, преми 5 левела - це Фан (_заявляю авторитетно як власник Рам-2), заради якого і варто їх придбати. Тому в плані факту придбання підтримую lerov. Ви ще колекціонера Миколу гнилими помідорами закидайте за те що він скуповує все що криво лежить продається по акції.

Щодо madkot"а з його голдовими снарядами на топах 10 левела - це повний брєд використовувати їх по замовчуванню, при чому влетівши на 50 штук ще й писати про це на форумі - факін стид і позор. З таким успіхом можна злитися і з простими набоями, понту юзати голдові? Панти для прієзжих? Я довго стримувався, але не витримав - це як повинні руки рости зорі стати щоб з голдою так влітати (чи навіть разок влетіти)? Ну розумію - збити голдою захват, чи останній постріл б бою на останнього фрага, чи зрештою зарядити голду в прем-танк який хоча б в нуль з нею вийде - і отримати фан від певного бою. Так ні, перевести голду на будь-кого, кого можна і болванкою пробити (або зрекошетити) і потім написати "ооо в який мінус можна попасти, вчіться!"

Леров, дарма запитував чи брати/який прем-танк брати, ну серйозно.

;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vadimm,

Актуальна проблема що взяти для Фарма?

ти ФАРМ з ФАНОМ не плутаэш???? в мене для фану э Тетріс, Т-34 і ще парочка низьколевельних відер танків, на якіх отримуєш задоволення від гри.... а саме для фарму є трошкі інший танк.

І якби хтось шось мав тут проти ангара Миколи - давно б так і сказали :), а так чого щось казати людині яка має багато танків в ангарі....

ну і ніде не написано що madkot паляє голдою по замовчуванню - на скріні результат перемогі і пальби звичайними снарядами (урона нанесено не мало)... але навіть настрілявши стількі при поразці - буде вже гарний мінус...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так *гарячие эстонские парни* :) досить сваритись :) Я розумiю, що потрохи Варгеймiнг вже всiх напрягае бо *закручуе гайки* до такоi степенi, що на вищих левлах без према та прем танкiв жити майже не можливо, але вже досить сваритись, ця гра цього не варта, принаймнi тепер :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...