Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Foross, футбол теж командна гра - але чемпіонами, здається, гравці теж рахуються.

так то воно так, але не рівняйте *уй з пальцем))

Опубліковано

D.I.M.A,

заради цікавості глянув рейтинг по вказаних ніках, щось не впічатляєт) ...

от вчора, в команді суперника був топ взвод із трьох ИС-6, так у двох із них був рейтинг 68 і 68,5%

не те щоб, але все ж, звідки така стата?

забув додати, їх команда продула)))

Опубліковано

D.I.M.A,

заради цікавості глянув рейтинг по вказаних ніках, щось не впічатляєт) ...

от вчора, в команді суперника був топ взвод із трьох ИС-6, так у двох із них був рейтинг 68 і 68,5%

не те щоб, але все ж, звідки така стата?

забув додати, їх команда продула)))

В них було по 1к боїв ? :_07:

Опубліковано

гра зробилася повністю платною. без према грати неможливо. щоб за першу перемогу за день і ще скільки танків вбито. дали аж -300 срібла!

а якби я ще витратив аптечку, ремонт. і це було б поразка?!

разраби взагалі не дружать з головою раз таке зробили. видно занадто багато народу грає в танки, треба його зменшити)) щоб тільки грошові бовдури в них грали

вибачаюся якщо кого оскробіл. просто натерпіло вже

post-18503-0-63580400-1397150124_thumb.j

post-18503-0-31674800-1397150143_thumb.j

Опубліковано

гра зробилася повністю платною. без према грати неможливо. щоб за першу перемогу за день і ще скільки танків вбито. дали аж -300 срібла!

а якби я ще витратив аптечку, ремонт. і це було б поразка?!

разраби взагалі не дружать з головою раз таке зробили. видно занадто багато народу грає в танки, треба його зменшити)) щоб тільки грошові бовдури в них грали

вибачаюся якщо кого оскробіл. просто натерпіло вже

бо ви настріляли мало. чи ви хочете з 1к демагу іти в +?? грати треба.

я без према в 60-70% на 10 іду в плюс 1-2к. буває і вище 5.

Опубліковано

Foross, та нє, в даному випадку реально гоніво.

8 лвл, вижив, побєда, 900+ чистого опиту, 2к дамагу 6 фрагів, без голди, без разходніків... і в мінус..

це звичайно не є мега результат, але ж всеодно якось неправильно/нечесно шолі, не 10 лвл все ж таки

одним словом - странно

Хоча 16 вистрелів, з них 7 в молоко (~50%), а з дамажних 6 в нижчі левела... хз хз

п.с. суржик такий суржик :)

Опубліковано

Foross, та нє, в даному випадку реально гоніво.

8 лвл, вижив, побєда, 900+ чистого опиту, 2к дамагу 6 фрагів, без голди, без разходніків... і в мінус..

це звичайно не є мега результат, але ж всеодно якось неправильно/нечесно шолі, не 10 лвл все ж таки

одним словом - странно

Хоча 16 вистрелів, з них 7 в молоко (~50%), а з дамажних 6 в нижчі левела... хз хз

п.с. суржик такий суржик :)

Я зрозумів, що система дає додаткові бали за влучні постріли, якщо всі попали, або майже всі, точно не скажу. Тобто, якщо 9 з 10 влучили то буде бонус (якщо 10 з 10 краще), а якщо 9 з 20 влучити, тоді точно в мінус і без додаткового бонусу, дамагу мало, боєзапас великий поновлювати треба.

Опубліковано

Я зрозумів, що система дає додаткові бали за влучні постріли, якщо всі попали, або майже всі, точно не скажу. Тобто, якщо 9 з 10 влучили то буде бонус (якщо 10 з 10 краще), а якщо 9 з 20 влучити, тоді точно в мінус і без додаткового бонусу, дамагу мало, боєзапас великий поновлювати треба.

я вже не раз і не 2 в цій темі викладав цю ссилку: https://ru.wargaming...o-poluchit-opyt За что можно получить опыт? (а також кредити) також враховуйте що є техніка яка приносить більше кредитів ніж інша.

напр.:

якщо в мене коса пушка з 30-секундним перезарядом, снаряд коштує надцять к і я промахнувся 2 рази підряд ... за цей час команда зробила основну роботу. звісно я в "-" в даному випадку більше заробить якийсь Т-34, або Т49., або якщо пооставались вороги з 50 - 150 хп - тут барабанщик вирішує, а ти знову з 50 дамага і фрагом чекаєш цілу вічність...

для кожної машини повинен бути свій стиль гри та свої цілі. хочеш фан - грай на 1 техніці, для фарма на іншій, я вважаю що питання кредитів тут добре збалансоване. грати досить комфортно, якщо підійти до питання з головою, і водночас люди гроші платят (WG теж хоче заробляти)

або, як вже писали, заплати і отримуй задоволення. не так це дорого

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...