Перейти до змісту

Домашня Піца


Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, kayot сказано:

Юрчик, тісто окремо катав чи готове взяв?

 Купив у Там-там,реально  Бомба! я вже  писав і не раз і не тут (вроді би),бляха заплатив 9грн. ще і залишилося, але головне що тісто саме то що тра!!!не те що впадло самому катати,а просто не хочу паритися,бо воно шикарне саме для піци)

  • Відповідей 106
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
On 05.04.2008 at 22:41, foxx77 сказано:

Напиши рецепт майонеза будьласка.

Я роблю наприблизно. І нашвидкоруч. На одне яйце - 1 столова ложка оцту, 1 чайна солі і одна чайна цукру. І в процесі змшування того всього блендером доливаю олію, допоки не загусне і не набуде консистенції і кольору майонезу яку я бажаю на той момент. В кінці можна додати гірчиці. Солі та цукру можна трохи менше. Я пробувала деколи буває пересолений. З часом "на автоматі" навіть оцет перестаєш міряти точно)

  • 1 рік потому...
  • 7 місяців потому...
Опубліковано

Підніму тему.
Ви ж були в кафешці напроти ЦНАП.

Там вже 30 років роблять одну ту саму піцу.
Неможу ніяк зрозуміти як вони роблять коржі?, які виходять як тільки що спечені, хоча це заготовки бо піца приноситься швидко.
І що там за начинка? Там не просто сир, там якась суміш.
Хтось знає як вони то всьо готують?

  • 2 року потому...
Опубліковано

Сезон піци розпочався!

Зараз сама смачна піца виходить,  всі інгредієнти є і всі свіжі! Помідори, перець, гриби... мм..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...