Перейти до змісту

Кидалово при замовленні запчастин до авто.

asol

Рекомендовані повідомлення

Місяць тому шукала запчастини до авто після кількох звінків по оголошеннях з авторіа мені перезвонюють з номеру 0507190336 назвався ****** сказав що може привезти запчастини з Польщі за кілька днів, сказав номер карточки на яку треба перевести 30% авансу (1130грн). Після переведення авансу звязок обірвався і відсутній до сьогодні.

Карточка на ім\\\'я ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГІВНА №4323365301959598.

Подала заяву в міліцію.Наша славна міліція відмовляється відкрити кримінальну справу обумовлюючи це тим що дану особу вони знайти не можуть, а приватбанк не розголошує таку інфу (одним словом тупо відфутболюють).

Цікавить чи хтось стикався з даною ситуацією?і чи є якісь шанси повернути кошти? якщо є то як діяти далі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарний подарунок незнайомій людині, якраз під наступаючі свята

такі речі під "чесне слово - привезу" не ро[censored], особливо з тим кого не те що не бачив, а вперше чуєш

треба думати заздалегідь, і себе страхувати хоч якось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарний подарунок незнайомій людині, якраз під наступаючі свята

такі речі під "чесне слово - привезу" не ро[censored], особливо з тим кого не те що не бачив, а вперше чуєш

треба думати заздалегідь, і себе страхувати хоч якось...

дякую за пораду, але хотілося б почути щось по суті...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо допоможе таке:

ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГОВНА 0 1979-06-24 ЦЕГІВ НЕВІДОМА 0 0

ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГОВНА 0 1979-06-24 ЛУЦЬК КРАВЧУКА 1/19

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Припустимо найти інформацію про людину не важко, і які ваші подальші дії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви будете доводити факт шахрайства?

Ділова переписка, договір, тощо?

Якщо вірно розумію, побалакали по телефону, повелися, повірили, скинули грошики, фіз. особа - фіз. особі.

Тепер придумайте як їх забрати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо допоможе таке:

ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГОВНА 0 1979-06-24 ЦЕГІВ НЕВІДОМА 0 0

ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГОВНА 0 1979-06-24 ЛУЦЬК КРАВЧУКА 1/19

а чому Ви впевнені що це саме ця людина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Писати заяву в міліцію, додавати копії переписки, тексти СМСок, копію платіжного документу - і подавати в міліцію. Нехай міліція приймає рішення в формі документа, а Ви з ним або погодитеся, або оскаржите. "Відмовляється відкрити кримінальну справу обумовлюючи це тим що дану особу вони знайти не можуть, а приватбанк не розголошує таку інфу" - фігня на пісному маслі.

Якщо самі не можете цього зробити - шукайте знайомого юриста чи адвоката, який допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подала заяву в міліцію.Наша славна міліція відмовляється відкрити кримінальну справу обумовлюючи це тим що дану особу вони знайти не можуть

В новому КПК навіть якщо ви подзвонили в міліцію і сказали що сусід кака і продає наркотики, вони повинні піти перевірити а потім від рапортуватись.

А заяву повинні прийняти в будь якому разі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

akela, а хто написав що я впевнений? В тій базі даних з якої я взяв цю інформацію, це єдина особа з такими ініціалами, ще й до того ж проживає в Луцьку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігня на пісному маслі

яка легко оскаржується в прокуратурі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А звернутися у Приватбанк, що вами на таку-то картку помилково перераховано таку-то сумму, при умові що чек або інше платіжне посвідчення збереглося.

Хоча Yarchik, здається все популярно пояснив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як ви будете доводити факт шахрайства?

Ділова переписка, договір, тощо?

Якщо вірно розумію, побалакали по телефону, повелися, повірили, скинули грошики, фіз. особа - фіз. особі.

Тепер придумайте як їх забрати

а чим тоді оплата в інтернет-магазинів відрізняється? гроші теж йдуть на картку якомусь ПП. Мають бути гарантії повернення. Міліцію напрягти треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А звернутися у Приватбанк, що вами на таку-то картку помилково перераховано таку-то сумму, при умові що чек або інше платіжне посвідчення збереглося.

ПБ тут не допоможе, карту ж поповнювали свідомо і добровільно, "помилково" тут не пройде. Як вчинити - написав Yarchik

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько двох років тому була ситуація: купив я системний блок на суму 1600грн, оплатив на карту приватбанку, за пів року часу я так і не отримав ні грошей, ні комп*ютер. Проте як остання надія було піти і написати заяву в міліцію (було це в Рівному, а людина, кому переводив гроші була з Лисичанська Луганська обл). Міліціянти казали, що марна справа, таким займатись не будуть, і таке не розкривається..... але одна хороша людина з органів дала мені номер телефону Начальника відділу з організованою злочинністю, кіберзлочинністю та торгівлею людьми м.Київ. Не довго думаючи я подзвонив до Василя Васильовича (так його звати) і попросив допомогти. Відправивши цю заяву в м.Київ, через деякий час до мене подзвонив начальник РВУМВС м.Лисичанськ і сказав, що справу передано до суду, згодом подзвонив горепродавець і попросив № моєї банківської карти, на яку перечислив відразу 900грн..... пройшов час, близько 4 місяців і повторились дзвінки від міліціянта і горепокупця, перший попросив розписку, що я не маю претензій до горепокупця, останній же переслав мені ще 600грн, обіцяв повністю борг погасити ще 100грн, але я так розумію що вонилежать в людини з органів, що курірувала цією справою і натискала на потрібні важелі в голові горепродавця.

Розв*язання цієї справи пішло рівно один рік, я рахую, що везіння в мене є)) а також бажаю автору налаштувати себе на довгі тяганини і процес бюрократії.

Якщо допоможе, прошу звернутись в особистому повідомленні до мене, щоб прислав номер телефону Василя Васильовича Гуру простих смертних в особі Начальника міліції ОЗтКТЛ, звісно якщо він ще на місці (з того часу багато води сплило)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото сомнительно что "Начальника відділу з організованою злочинністю, кіберзлочинністю" страдал бы фигнёй такой и ищо за вознаграждение в размере 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шото сомнительно что "Начальника відділу з організованою злочинністю, кіберзлочинністю" страдал бы фигнёй такой и ищо за вознаграждение в размере 100 грн.

Наскільки мені його відрекомендували то так я і написав, тим більше заява була написана саме на його ім*я і як Начальника відділу з організованою злочинністю, кіберзлочинністю, а 100 грн де згубились - то саме мої припущення, можливо їх просто не захотів доплатити шахрай мені, або ще якісь варіанти - це лише мої припущення і то вони звучали стосовно людини з органів Лисичанська (Чи ви думаєте, що шахрай поїхав в Київ платити цьому начальнику 100грн - треба бути ідіотом!!)

Тема йдеться не про мене, тому свої "сомнения" залиште при собі.

Якщо чимось можете допомогти, то автор просить Вас про це, а не розводите базар!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Банківська інформація розголошується для міліції, повірте мені, працівнику банку. І навіть записи з камер спостереження банкоматів.

За вашу справу просто не хочуть братися,а це вже стаття, оскільки вони ПОВИННІ ПРИЙМАТИ ЗАЯВИ від громадян. Налякайте їх начальником і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені його відрекомендували то так я і написав, тим більше заява була написана саме на його ім*я і як Начальника відділу з організованою злочинністю, кіберзлочинністю, а 100 грн де згубились - то саме мої припущення, можливо їх просто не захотів доплатити шахрай мені, або ще якісь варіанти - це лише мої припущення і то вони звучали стосовно людини з органів Лисичанська (Чи ви думаєте, що шахрай поїхав в Київ платити цьому начальнику 100грн - треба бути ідіотом!!)

Тема йдеться не про мене, тому свої "сомнения" залиште при собі.

Якщо чимось можете допомогти, то автор просить Вас про це, а не розводите базар!

Пытаюсь понять,тут налицо мошенечиство , а занимается вдруг "Начальника відділу з організованою злочинністю, кіберзлочинністю" :0159:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

drap,

На той момент (2 роки тому) шахрайством в інтернеті займалось лише одне відомство, яке знаходилось в Києві а саме ВОЗтКТЛ - так мені пояснили в відділку міліції в Рівному. Тумо все пішло через столицю, начальнику не склало труда розказати мені адресу і на ім*я кого писати заяву, а там вже його підопічні переказали РВУМВС м.Личичанськ, факти є, заяви теж, справу розкрито. Все доволі просто, головне щоб ніхто не лінувався робити Свою роботу (Мені пощастило - всі спрацювали як слід), але ж десь якась ШВабра влізе повперек скаже: "Я нічьо не знаю, в менє нема чим занятись кріме вашего шахраєства, я же така шішка, не ідіте звідсі" (їх же половина з Полєсся) то цей процес може взагалі не початись, або обірватись на половині дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись мучили мене сумніви щодо покупки через інтернет, та одна добра людина порадила в цій темі підписати договір... А "кидання на картку" - це фількіна грамота з якою нічого не доведете (хто, за що платить). А коли кладете на банківський рахунок - зазначаєте "за те-то і те-то", неотримання чого в результаті і є очевидним фактом шахрайства. Тобто кидання на картку грошей може розцінюватись і як "плата за усну телефонну консультацію", і доведіть потім що це не так. Хоча судячи із посилань Скорпіо вище, в них це на потоці і справа не безнадійна, можна спробувати на "живця", але треба дотиснути міліцію мусарку (сорі, та в вашому випадку вони заслуговують на таку образу).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гугл - перша ссилка на номер телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14.11.12р. черз два тижні після того, як я перевела кошти я звернулася в відділення міліції свого району. В міліції

відправили в відділення кібер злочинності і мою заяву неприйняли. В кібер злочинності прийняли мою заяву (заяву писала також на начальника кібер злочинності ) уважно все записали розпитали. До заяви я добавила

копію квинатції про перерахунок коштів де вказано людину якій я відправляла кошти та мої дані. При пересиланні

коштів мені висвічувалося, що отримувачам буде ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГІВНА №4323365301959598 м.Луцьк. Також, я звернулася ще в службу безпеки банку (Приватбанку) де мене недослухавши до кінця з словами: "ми вам неможемо нічим допомогти" та з виразом обличчя чого я приперлася....відправили писати заяву в канселярію. В канселярії я написала заяву директору західного регіону приватбанку щоб банк допоміг повернути кошти, які в мене видурили також вказала рахунок та імя людини якій були переслані кошти ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГІВНА №4323365301959598 а людина в канселярії сказала, що наврятше вам вдасться повернути кошти. В відділі кіберзлочинності все це прийняли і сказали що допоможуть і справа буде мати рух бо є і номер рахунку за яким закріплена людина, що вони знайдуть і спаву буде вести відділення міліції де зареєстрована дана особа. Через два тижні я вирішила навідатися в відділення міліції щоб дізнатися, як чи відкрили кримінальну спаву і як просувається розслідування. у відділені мені відповіли що кримінальну справу невідкрито і вони її неможуть відкрити, бо неволодіють інформацією про дану особу(ЛЕМ ОКСАНА ОЛЕГІВНА) і потрібно спочатку її допитати щоб відкрити справу,сказали що в них недостатньо повноважень щоб це законним шляхом вияснити місце знаходження ЛЕМ ОКСАНИ ОЛЕГІВНИ.

Ще повідомили, що приватбанк інформацію про свої клієнтів ненадає що це потрібно робити через суд. В в суд я неможу подати сказали бо невідкрита кримінальна справа...і замкнутий круг. Сказали якщо ЛЕМ ОКСАНУ ОЛЕГІВНУ в якомусь випадку затримає міліція і при допиті вона признається що справді заволоділа моїми коштами то зможуть відкрити кримінальну справу . Я спитала чи можна якимось іншим шляхом вирішити цю проблему...мені відповіли: ні! і сказали хочете пишіть в прокуратуру,чи президенту України! Получається в нашій країні мені ніхто неможе допомогти. Мені дали зрозуміти що допомогти не можуть.... і я так розумію що справа ніколи не розпочнеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і все це бюрократія в Україні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...