Перейти до змісту

MARIO BRUNI пр. Волі (і не тільки) НАКИПІЛО!

Asbarik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 95
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Віддаю перевагу луцькому "Кадар"

Теж мав три пари взуття цього виробника, і теж купував в одному місці (можна було випросити більшу знижку ^_^ )

Але в них є біда - пустотіла підошва. Протирається перших 1-1.5см, а далі п'ятка робить своє діло.

А зимові почали промокати а потім просто розійшлись по шву.

Опубліковано

Вам втюхали взуття за 1000грн., без гарантії, не допомогли, та ще й висміяли що ви такий культурно кажучи "тупак". Робіть висновки.

І хто має задуматись в таких випадках, продавець, власник бутіка чи сам покупець???

Опубліковано

Хамство продавцов

а все остальные такие приветливые... :)

Отличный пример сарказма на фоне непонимания! :)

Я о том, что в Луцке сложно найти приветливых продавцов. Но это не значит, что их нет. Кстати прекрасный пример Акрополь, просто музей совковой культуры общения)))

Опубліковано

чьот для мене купувати "взуття" в луцького Маріо Бруні (читай Ваня Іванов) - це вже діагноз. А далі якби несуттєво - базарники , вони кругом базарники.

Опубліковано
Кстати прекрасный пример Акрополь, просто музей совковой культуры общения)))

А це, дозвольте поцікавитись, де?

Опубліковано
Кстати прекрасный пример Акрополь, просто музей совковой культуры общения)))

А це, дозвольте поцікавитись, де?

Гастроном на против стадиона Авангард.

Опубліковано
Гастроном на против стадиона Авангард.

Гастроном - Акрополь? Оужс %)

Доречі, в гастрономах біля стадіона поголовно працюють жінки військових, багато з яких прибули до нас невідомо-звідки. Це як варіант ^_^

Опубліковано

Доречі, в гастрономах біля стадіона поголовно працюють жінки військових, багато з яких прибули до нас невідомо-звідки. Це як варіант ^_^

да, да "хамство в MARIO BRUNI пр. Волі (і не тільки) "- то "рука масквы"... :)

Опубліковано

Вам втюхали взуття за 1000грн., без гарантії, не допомогли, та ще й висміяли що ви такий культурно кажучи "тупак". Робіть висновки.

І хто має задуматись в таких випадках, продавець, власник бутіка чи сам покупець???

"""""Отправлено Вчера, 21:41

snapback.pngSunSeth (03 грудня 2012 - 21:36) писал:

Щас тобі тут напишуть: не нравицця, не купуй в них (т.є сам дурак).

"Я не жаліюсь на взуття, я навіть припускаю, що шнурки це таке, всяке буває, можуть і порватись. Робити з мене винного, та щей похіхікувати при цьому, це перебор. Во про що я""""""

Да вам пряма дорога в програму "Максимум"

Опубліковано

Може ви дівчатам сподобались, вони з вами загравали! якщо вас "тільки це" турбує, і не піднімайте тему взагалі, типу вас це дістало!

тобто вас можуть дурити, але щоб серйозно не хіхікаючи???

Опубліковано

Може ви дівчатам сподобались, вони з вами загравали! якщо вас "тільки це" турбує, і не піднімайте тему взагалі, типу вас це дістало!

тобто вас можуть дурити, але щоб серйозно не хіхікаючи???

Ви походу щось не розумієте! Мене не обдурювали! цього ще мені не вистачало... Я задоволений взуттям, трохи не пощастило з шнурками! Тема взагалі не про те, що ви пробуєте сюди вставити...

Опубліковано

Ото тянем тему) головне, що клієнт задоволений, а вже шнурки це ваша справа. А те що продавщиці посміялись, то ви їм подарували рік життя) вони вам за то вдячні.

А якісь претензії по обслуговуванню? то вам ніхто не поспівчував в вашій проблемі, а питається чому вам співчувати? у вас ексклюзивний бренд? у вас чек є? у вас ще якісь гарантії?

нічого! а ви не один купуєте взуття, якщо перед кожним стелитись то продавці з глузду зійдуть, от вони і посміялись сподіваючись на ваше подальше розуміння.

Опубліковано

В Луцке попытка воспользоваться конституционными правами является административным правонарушением.

А попытка возмутиться по этому поводу - уголовным преступлением. (©)

Опубліковано

Колись теж купував взуття в Mario Bruni, років 4-5 назад, тоді і ціни були адекватні і на якість скарг не було, а коли вони вже розкрутились ну і відповідно цна вверх-якість вниз + до всього зверхнє відношення продавців, найшов, як на мою думку, хорошу заміну - взуття IKOS - наш Луцький виробник, носяться прекрасно, гарантія , якість хороша і ціна в 2 рази менша.

Опубліковано

Колись теж купував взуття в Mario Bruni, років 4-5 назад, тоді і ціни були адекватні і на якість скарг не було, а коли вони вже розкрутились ну і відповідно цна вверх-якість вниз + до всього зверхнє відношення продавців, найшов, як на мою думку, хорошу заміну - взуття IKOS - наш Луцький виробник, носяться прекрасно, гарантія , якість хороша і ціна в 2 рази менша.

Угу, і я там купував взуття 4 роки тому постійно, поки ціни у них в космос не полізли, при цьому не відповідаючи якості. Крім того ше й наші умєльци клєпати почали в Глобусі.

Мені там подобалось, бо я просто казав розмір моделі, і міг навіть не міряти :). + ціна була приємна і = якість.

а ТСу, та не переймайся ти так, раз вже тебе образило їх хамство, то потрібно було це на місці вирішувати (наприклад попросити книгу скарг, або менш прийнятний варіант нахамити у відповідь :), тут кому що більше до вподоби).

Особисто мені ніколи не хамили в Маріо, навпаки :).

Опубліковано

Угу, і я там купував взуття 4 роки тому постійно, поки ціни у них в космос не полізли, при цьому не відповідаючи якості. Крім того ше й наші умєльци клєпати почали в Глобусі.

Мені там подобалось, бо я просто казав розмір моделі, і міг навіть не міряти :). + ціна була приємна і = якість.

а ТСу, та не переймайся ти так, раз вже тебе образило їх хамство, то потрібно було це на місці вирішувати (наприклад попросити книгу скарг, або менш прийнятний варіант нахамити у відповідь :), тут кому що більше до вподоби).

Особисто мені ніколи не хамили в Маріо, навпаки :).

Ну я, какбеее, так щоб сильно перейматись, то ні) А хамити у відповідь, то я раніше практикував, доки не зрозумів що краще від цього нікому не стане, тільки втратиш час та нерви. А Книги скарг мені вистачає і на борді. На то вона і є тут, щоб такі ситуації обговорювати. :_37:

Опубліковано

А Книги скарг мені вистачає і на борді.

на якість обслуговування у вищевказаному магазині - це не вплине! Аж ніяк..

А от якби там все ж таки накатати - то вплинуло б. Одразу. Передзвонив би власник і вибачився, подарував би шнурівки (Знайшов би одразу! в магазині!) і дівчатам, що вирішили поржати за спиною дісталося б на горіхи!

Опубліковано

Можна провести флеш-моб, суть же в тому, що стотисячпятсотт народу заходить в магазин поодному і просить шнурівки/иіряє черевики.

20/30 хв. подібної круговерті - і продавщиці будуть валитися з ніг. Викласти усе на Ютуб. Коротше, створити антирекламу.

Але чи не занадто ми перебільшуєм один випадок у цьому магазині? Можливо, справді дівчата хіхікали над чимось своїм, а тут покупець із шнурівками...

Опубліковано

Ще раз перечитав усе заново. Стажу так. В мене нема цілі позакривати ті магазини і точки, я не хочу щоб ті дівчата горіли в пеклі. Єдина ціль мого посту - це конкретна скарга на конкретний випадок у книзі скарг луцького борду, щоб усі однобордівці знали що може їх чекати у тих магазинах. Мене не цікавить чому вони хіхікали, і хто там загравав чи не загравав. Мене обурила ця ситуація що сталась, я вирішив не сваритись на місці бо в мене були справи поважливіше ніж " скарга на дівчаток з обувного". Особисто я наступного разу задумаюсь заходити до них чи ні. А чи задумаєтесь ви? А може для когось це нормально, а може хтось захоче поскаржитись власнику. Це вже не моя справа. Висновки всі робіть самі.

Опубліковано

стався до людей так, як ти хочеш, щоб ставилися до тебе....

особисто мені в магазинах цієї мережі (купував в магазинах на Волі і в Юванті) ніколи не хамили, сервіс там не нав"язливий, навпаки всього в міру. Багато разів ходив, цікавивися цінами, примірявся і сам, і з дружиною, і навіть якщо нічого не купував перемірявши 5-7 пар взуття, то нас ніхто не матюкав і не казали нам, щоб ми більше тут не займали їх часу чи ще щось в такому роді.

Навіть подарували лопатку для взування їх фірмову (таку велику металічну із чорною ручкою).

наскільки нерозуміюся в гарантіях на придбаний товар, то вона не розповсюджується на витратні матеріали (в даному випадку таким матеріалом є шнурівки). Це те ж саме, що купити, наприклад принтер, і через місяць просити поміняти Вам юсб-кабель, бо від неодноразових згинань він переломався і тепер принтер через це не друкує.

згадав, в магазинах Маріо бруні дають місячну гарантію на взуття. якщо купуєш у них взуття не в сезон (купуєш зимові черевики у серпні місяці), то відлік цього терміну починається вд початку сезону (ніби, 15 листопада).

Опубліковано

якщо купуєш у них взуття не в сезон (купуєш зимові черевики у серпні місяці),

часто там так продають?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...