Перейти до змісту

Як я стоячи аплодував Tolik_lt

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні мав величезне задоволення бути присутнім в будинку культури на перегляді вистави "Йосиф Сліпий", поставленої аматорським колективом, одним з учасників якого є наш бордівчанин Tolik_lt. Вистава дуже сподобалась і, чесно кажучи, був вражений професійністю аматорського колективу. Дякую Толіку, який розповів про цю виставу, а також нашим бордівчанкам за компанію.

Толік, я знав, що ти талановита людина, і сьогодні в цьому переконався. Браво. Якщо буде нагода відвідати цю виставу ще раз, коли ти гратимеш іншу роль -- обов'язково нею скористаюсь :)

Опубліковано

Сьогодні мав величезне задоволення бути присутнім в будинку культури на перегляді вистави "Йосиф Сліпий", поставленої аматорським колективом, одним з учасників якого є наш бордівчанин Tolik_lt. Вистава дуже сподобалась і, чесно кажучи, був вражений професійністю аматорського колективу. Дякую Толіку, який розповів про цю виставу, а також нашим бордівчанкам за компанію.

Толік, я знав, що ти талановита людина, і сьогодні в цьому переконався. Браво. Якщо буде нагода відвідати цю виставу ще раз, коли ти гратимеш іншу роль -- обов'язково нею скористаюсь :)

Підписуюсь під кожним словом!

Крім "стоячи аплодував" ще варто зазначити, що був момент у виставі, коли мало не просльозилась. Думаю, для акторів-аматорів викликати такі емоції - це круто!

Опубліковано

був момент у виставі, коли мало не просльозилась

а я чув, як хтось і носом шморгав... :)

дійсно, емоцій було багато і велика заслуга в цьому як акторів, так і авторів сценарію і режисерів, які також є учасниками цього колективу. І музика, і тексти, і ролі, і загальна атмосфера... хоча вистава і трагічна, але відчуття і переживання після неї дуже позитивні, добрі.

Опубліковано

П'єсу підготував і написав аматорський театр „Алатея" при храмі св. Василія Великого під керівництвом о. Августина Запоточного та п. Ірини Бурко.

(Луцьк 2012 р.)

Опубліковано

Дуже гарні враженні від вистави і від вечора загалом :)

Була думка, чи варто йти в день, коли поминають голодомор. Але після вистави було відчуття, що саме так і треба було провести цей вечір. Релігійна тема так тісно переплетена з історією нашого народу.

Актори хоч і аматори, але думаю, в багатьох моментах були щирішими за професіоналів. Про гру Толіка так багато написав Вадим, що не знаю навіть, що додати. Приємно було спостерігати за ще одною гранню нашого бордівчанина.

І особливо мене розчулили діти на сцені, може тому, що декого з них я знаю. Так щиро і безпосередньо вміють тільки діти.

Дякую всім за цей настрій - і акторам, і бордівцям, що склали компанію!

Опубліковано

Крім "стоячи аплодував" ще варто зазначити, що був момент у виставі, коли мало не просльозилась.

А я на прем'єрі таки просльозилась і глядачі поруч мене також.

Молодці, гарна постановка, глибокий сюжет і гідна поваги особистість, про котру треба переповідати!

Сьогодні не змогла переглянути, але переконана, що було зворушливо.

А Толік виглядав дуже гармонійно в своїй ролі! Браво!

post-2742-0-50134600-1353782737_thumb.jp

post-2742-0-48192200-1353782750_thumb.jp

post-2742-0-78429000-1353782761_thumb.jp

post-2742-0-67113100-1353782767_thumb.jp

post-2742-0-85652300-1353782809_thumb.jp

post-2742-0-84486700-1353782816_thumb.jp

Опубліковано

Сподіваюсь, Толік сам детальніше розкаже :)

А це хіба секрет?

Та я це шморгала носом, я :_08:

Але цитату втулила не ту:)))))))

Ну, пробачте мені, я вже на фільм про Висоцького відволіклась.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...