Перейти до змісту

Де придбати керамічну плитку?

sanjul

Рекомендовані повідомлення

Потрібна керамічна плитку у ванну, кухню та вбиральню. Де в Луцьку широкий асортимент та приємні ціни, можливо є розпродажі. Цікавлять місця придбання, окрім Епіцентру та Нової лінії, можливо поради щодо виробника, чи обов"язково українська плитка поганої якості та складна при укладці? На що звернути увагу і чи вистачить для таких робіт клею Ceresit СТ-11?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да пофіг.

В мене лежить плитка українська в кухні, ванні та туалеті. В кого руки криві, то навіть італійська плитка по 50 баксів за м.кв цього не виправить!

На коридор купував в же якусь в Епіцентрі. Вроід не наша, а якась чи то польська чи може китай, як і більшість товарів там. І нвчого, вкладалася гарно.

Клей- на любителя. Якщо в квартиру всередину - то пофіг, (Хоча ні, не пофіг, якщо вже дуже паршивий клей, то вона з часом відлетить). Якщо ж на вулицю, то варто щось краще. І не забувати про таке слово, як грунтовка.

Ceresit - хороша штука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільший вибір це звичайно що Нова лінія, Епіцентр та Єврокераміка там можна вибрати плитку, в інших магазинах усе буде теж саме тільки менший вибір. На рахунок цін можете звернутися до мене, зімною завжди можна домовитись (099-33-17-120 або 097-817-07-29 вул.Теремнівська, 89-в).

На рахунок виробника, я б не радив звертати крепко увагу, тому що навіть дорога італійська чи іспанська плитка буває поганої якості.

Єдине що не раджу то це ганятися за САМОЮ дешевою ціною, бо обманете самі себе, купивши наприклад плитку другого чи третього сорту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув що є склади десь на Мамсурова та база Ющака, там непоганий асортимент та ціни...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдине що не раджу то це ганятися за САМОЮ дешевою ціною, бо обманете самі себе, купивши наприклад плитку другого чи третього сорту.

Скільки в середньому коштує не САМА дешева плитка на підлогу та стіну за м.кв. але нормальної якості, все таки ціна, на жаль, не на останньому місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок цін можете звернутися до мене, зі мною завжди можна домовитись

+1 Вибирала собі плитку в Епіцентрі. Переписала назву, "модель" і взяла все те ж саме в BSL. Робила так тому, що тоді ще зразків не було, а на різних моніторах плитка виглядала по-різному. Зараз, здається, плитку в нього можна побачити вживу.

На що звернути увагу ?

Що ж Ви, BSL, не кажете, що ОБОВ"ЯЗКОВО треба дивитись, щоб вся плитка була з однієї партії виробництва?) Були нюанси...

В іншому згідна з Женьою:

Да пофіг.

В мене лежить плитка українська в кухні, ванні та туалеті. В кого руки криві, то навіть італійська плитка по 50 баксів за м.кв цього не виправить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На що звернути увагу ?

Що ж Ви, BSL, не кажете, що ОБОВ"ЯЗКОВО треба дивитись, щоб вся плитка була з однієї партії виробництва?) Були нюанси...

Не кажу томущо, якщо замовляти плитку у мене то вона полюбому буде однієї партії, так як плитки в наявності не держу і привожу під клієнта. в магазинах де плитка є в наявності треба дуже уважно звертати на це увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanjul, рекомендую звернутись саме до BSL. сам не так давно робив ремонт в санвузлі і значну частину необхідних матеріалів та сантехніку купував саме в нього. якби мені не піді*рали майстри, то взяв би все, в чому була потреба для ремонту. з тою ж плиткою виникла проблема, а саме невідповідність розмірів, які вказані на сайті виробника з фактичними розмірами. по цій причині виникла недостача. дозамовив в BSL і попросив, шоб привезли саме той тон плитки, що був замовлений першочергово, шоб не було невідповідностей в кольорі. на наступний день плитка вже була в мене - тон-в-тон. з людиною приємно мати справу, тому ще раз рекомендую! щодо цін, то в нього вони напевно найнижчі. особисто порівнював - інколи різниця була навіть досить суттєва.

На рахунок виробника, я б не радив звертати крепко увагу, тому що навіть дорога італійська чи іспанська плитка буває поганої якості.

з приводу цього мені майстер казав, що яка б плитка не була, всеодно в неї будуть косяки і її треба перебрати перед тим як класти. головне не гарячкувати перед початком робіт все добре переміряти і плитку в тому числі, визначитись, як будете класти і при цьому врахувати всі ньюанси, бо можуть бути не дуже приємні сюрпрайзи, як у мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як щодо типу такої "столешницы" у ванну, краще самому зробити чи замовити готову?

post-9913-0-83566400-1353672164_thumb.jp

post-9913-0-16435900-1353672180_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я як щодо типу такої "столешницы" у ванну, краще самому зробити чи замовити готову?

Якщо у Вас багато місця, то замовити готову.

Мені треба було не тільки красу, а й практичність - з шухлядами знизу. Зроблена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм - гарна тема, як раз треба плитка... вже навіть вибрали в Нова Лінія.... прийдеться їхати та переписувати назви :)

BSL, а по фото не взнаєте плитку - бо я всю перефоткав для себе?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З власного досвіду:

1. Якщо братимете колекційну плитку, яка включатиме кілька кольорів, звіряйте розміри усіх типів. Мали проблему - плитка одно кольору була на 1 мм менша заявленого розміру, іншого - на 1,5 мм більша. Дуже "весело" було її комбінувати, довелося ловити шви за рахунок використання хрестиків різного розміру.

2. Щодо купівлі в магазинах чи під замовлення. Під замовлення - як правило так працюють підприємці, з якими можна торгуватися і вони погоджуються продавати зі знижкою 10 -15 % від рекомендованої виробником ціни. Але, повернути надлишки плитки не можна і дозамовлення непросте (доводиться чекати і 5-7 днів, коли машина вестиме інші крупніші партії).

3. Непогана плитка Опочно з ціною біля 100 грн/кв м. Також мені сподобалася плитка Kerama Marazzi.

4. Коли обиратимете плиточників, попитайте чи вони не шкодують міняти вчасно алмаз на плиткорізі і чи вміють користуватися баляринкою. А то мені останній раз попали "економісти". Помарнували трохи плитки, а на отвори під виводи і резетки без болі в сердці дивитися не можна.

5. Порахуйте, який розмір плитки краще підійте під ваше приміщення (залежить від висоти потолків), так, що б було менше порізів та відходів.

6. Намалюйте максимально доходчиво схему викладки з розміщенням кольорів та декорів.

7. Подивіться шоу-руми в Єврокераміці, Епіцентрі

8. Крім згадуваних у темі фірми і підприємців непоганий вибір плитки є Тріорі, Світ кераміки, Еліт-буд (на Стуса та у Глобусі), Дім кераміки поряд з СМ НАШ (на Конякіна).

Не забуваємо також Аміко-Кераміку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 року потому...

Привіт.

Порадьте місця продажу плитки для ванної кімнати.

P.S. щоб не повторюватись - уже був в Нова лінія, Епіцентр, Амікокераміка, Леокераміка, Керамік+, Єврокераміка, Світ кераміки, Дім кераміки.

Де ще у Луцьку можна подивитися, щоб скласти повну картину пропозицій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт.

Порадьте місця продажу плитки для ванної кімнати.

P.S. щоб не повторюватись - уже був в Нова лінія, Епіцентр, Амікокераміка, Леокераміка, Керамік+, Єврокераміка, Світ кераміки, Дім кераміки.

Де ще у Луцьку можна подивитися, щоб скласти повну картину пропозицій.

приходьте до мене, контакти в підписі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...