Перейти до змісту

Продам окуляри комп'ютерні

lcymb1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Комп'ютерні окуляри захищають очі від електромагнітного облучення. Підвищують чіткість сприйняття. Оптимізують передачу оком кольорової гами. Захищають очі від перенапруження і втоми під час работи за комп"ютером та при перегляді телевізора. В комплекті окуляри, футляр в подарунок.

Продаю, бо змінив роботу і потреба в окулярах відпала. Свого часу добряче допомагали. Купував рік тому за 373 грн. Товар у відмінному стані. Тел. 0509921490.

post-19352-0-92930400-1353507240_thumb.j

post-19352-0-33734600-1353507246_thumb.j

post-19352-0-53468000-1353507250_thumb.j

post-19352-0-12351100-1353507255_thumb.j

post-19352-0-37419000-1353507259_thumb.j

post-19352-0-08562000-1353507262_thumb.j

Опубліковано

Комп'ютерні окуляри захищають очі від електромагнітного облучення.

Гірше ахінеї ще не чув.

Підвищують чіткість сприйняття.

Сприйняття чого? раельності при виході з віртуала?

Оптимізують передачу оком кольорової гами.

Яким чином оптимізують?

Захищають очі від перенапруження і втоми під час работи за комп"ютером та при перегляді телевізора.

Ці ні. Будь-яке скло - лінза. І вона працює замість хрусталика, тому це сумнівно.

Продаю, бо змінив роботу і потреба в окулярах відпала

Чи, може, зрозуміли, як Вас розвели?

І останнє, саме головне - Ціну вкажіть.

Опубліковано

А сертифікат на них є, чи якесь задокументоване підтвердження ефективності?

Який ще сертифікат? Тут перше речення прочитаєш - і все стає зрозуміло, сертифікат вже не потрібно :)

Upd. Женя випередив.

Опубліковано

А сертифікат на них є, чи якесь задокументоване підтвердження ефективності?

Який ще сертифікат? Тут перше речення прочитаєш - і все стає зрозуміло, сертифікат вже не потрібно :)

Upd. Женя випередив.

Дякую КЕП... :)

Опубліковано

нє. є окуляри які типу захищають від електромагнітного випромінювання. Типу зі вкрапленням свинцю

але це актуально тільки для дуже древніх CRT моніторів, і це якщо сидіти уткнувшись носом в них (бо це випромінювання повністю розсіюється приблизно за 40 см від монітора)

Опубліковано

У мене була колись розмова із офтальмологом. Він перевіряв зір, а я кажу, що моя робота пов'язані із компютером, зачасту 8-12 годин біля екрану.

Він перевіривши зір сказав - що зір у нормі (тобто він як і був з дитинства на одне око гірший так і залишився). І ніякі окуляри не спасуть від втоми. Це в більшості - МІФ.

Спробуйте читати книгу мілким шрифтом і вдивлятися у сторінки. Очі втомляться?

Яке Освітлення ? Який монітор? Який кут очі-монітор? Яка яскравість? Контраст? Відстань до екрану?

Да цих факторів вагон! Вітаміни на рік, у вигляді моркви і яблук будуть вартувати дешевше за 300 грн чи 200 у.о., як платять. А 300 грн до ціни монітора - і відпаде будь-яка потреба у купівлі оклярів.

Останні років 7 за компом дуже плотно. На зір не скаржуся. Оклярів ніяких не одягаю.

Мені просто шкода, що люди ведуться на таке.

Я читав про подібні окуляри, закордонні. Там ціна починалася від 100 у.о. Там із сертифікатами і т.д.Із висновками і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...