Перейти до змісту

І знову Гетто

marko

228 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

можете посилання дати? :)

а можете хоча б цю тему з першого поста почитати ? чи релiгiя не дозволяе ? Раптом й посилання знайдете :)

Опубліковано

SanyaTT. Фу ... Не гарно. не гарно ...

Це тобі не гарно!!! як для новочка!!!

я Іванку вже давно знаю, класні в нас з нею спогади є!!! :0155:

Опубліковано

Та шо ж ви налетіли. Дайте людині своїм ЧСВ потрусити перед всіма :)

А посилання я так і не знайшла на тему, де був совєршон акт грєхє Гєтто. Уж прастітє.Навєрняка мозгів немає.

Опубліковано

А женя в цей момент думає - по якій би оце статті правил оцю наглість провести?

Аби бажання, Андрію, аби бажання !

Десь в останніх постах він писав, коли обзивав Гетто, що можна його забанити. Можу навіть цим скористатися. Правила на всіх однаково діють.

От я зараз обізву тут усіх присутніх нецензурно - і Ман'як забанить на місяць, а то й перманентно. :)

Опубліковано

SanyaTT, ну що ж. Я отримав скаргу на Вас / тебе. І як мені поступити тепер? Га?

якщо від Іванки то проігноруйте!!! в нас з нею особисте!!!

як що ні, то готов понести покарання по всій строгості:)

Опубліковано

Ви знаєте, я прозріваю..Стільки мови, стільки шуму..Може то і правда з нами щось не так, раз ми в'ємося над гєтто як мухи над..варенням.

Опубліковано

поки пости потер, далi буду наказувати обох

1 - нічого ти не потер. та срань, що це *** писало - так і висить на форумі.

2 - а мене за що? за компанію? привселюдно чувак пише про якийсь непонятний нікому інтим, а я винна, що в нього з мозгами не все гут?

Напевно, в кайф мене принижувати і читати, як це роблять інші, правда? Якби така образа полетіла в сторону когось іншого, а не мене - то відразу б йому РО вліпили.

Опубліковано

Напевно, в кайф мене принижувати і читати, як це роблять інші, правда? Якби така образа полетіла в сторону когось іншого, а не мене - то відразу б йому РО вліпили.

Іванко, чим же я тебе принижую??? тим що правду про тебе пишу???

Ти ж сама такий спосіб життя вибрала, так що на себе і нарікай :)

Опубліковано

SanyaTT, я не зрозумів, тобі Іванка колись не дала, чи навпаки, всім підряд давала? За перше можна просто в РО попасти, за друге - і в ліцо получіть. І повір, не тільки від чоловіка!

Опубліковано

SanyaTT, я не зрозумів, тобі Іванка колись не дала, чи навпаки, всім підряд давала? За перше можна просто в РО попасти, за друге - і в ліцо получіть. І повір, не тільки від чоловіка!

Перше звичайно)).

Готов с табой сразиться, чьо мене батарейками чи дисками закидаєш? а да і підстрижися, а то будем сражаться я тебе можу за патла добре потягати!!:)

П.С. це ж флейм!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...