Перейти до змісту

І знову Гетто

marko

228 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мене ковбасить, чи дійсно marko вранці ще був адміном, а зараз команда форуму?

то всьо *переодячи на шепіт* гетто :0039:

Опубліковано

Зиберс, дело в том, что в твоем случае, во всех твоих случаях админы единогласно говорили "За бан", а с Гетто мнения разделились :) А то, что вы тут пишете про синдром вахтера и прочую ерунду - можем обеспечить вам этот синдром, на недельку для примера, когда админский состав не будет никого спрашивать и начнет вахтерствовать в свое удовольствие. :)

Опубліковано

А що заважає "команді форуму" бути Адмінами і навпаки? З рештою, яка різниця ЩО там написано? Он в kmd взагалі owners і шо? Він від того став НЕ адміном чи НЕ командою? Зовсім навпаки.

Доречі, Марко став адміном на певний період, для впровадження одного якогось там проекту.

А в мене є ідея! Хто набере (не з команди форуму) 1000 "+" в карму - дати людині шанс стати адміном Хоча б на 1 день. Ну, чи, скажімо на тиждень Модератором із великою "владою".

Хай спробує модераторського "меду".

Опубліковано

А що заважає "команді форуму" бути Адмінами і навпаки? З рештою, яка різниця ЩО там написано?

Мені байдуже ЩО там написано. Мене цікавило, чи це так, чи я собі щось напридумувала)
Опубліковано

А то, что вы тут пишете про синдром вахтера и прочую ерунду - можем обеспечить вам этот синдром, на недельку для примера, когда админский состав не будет никого спрашивать и начнет вахтерствовать в свое удовольствие. :)

Прекрасна провокація: спочатку спитали думку, а потім за неї відп..дили.
Опубліковано

Враховуючи що Гетто забив на життя реальне і перейшов у віртуальне - то ми і є його оточенням з різним до нього ставленням.

Хоч трошки, хоч 10 днів поживе реальним життям, мо" відчує різницю...

Імхо, для профілактики варто рандомно видавати кількаденні РО всім підряд - щоб троха пожили в реалі - це корисно. Певно таку мету і переслідував Плам :)

Тільки з мене не починайте пліз :)

Опубліковано

як воно там - в реалі

Перше що спало на думку - в реалі немає Гетто :)

Наполягати не буду, але якщо з мене і почнуть - нудаладно, аби на мені не закінчили. А то получіться шо ініціатива трахнула ініціатора і кагбе всьо.

Опубліковано

Гетто має право на існування! Тим більше підтримую тих хто вважає, що бордівці на Борді бордівців не кидають.... А він один з борди - це 100%. Свободу попугаям Гетто!

Опубліковано

Хто ж може дати Вадіму РО, якщо він на борді був вже тоді коли ви ще й не знали що таке форум, і мецинат він борди такий не хілий!!! Постійно або грошикі дає або НДД на сервакі дає!!!

Я можу, рівно як і він мені. І я на серваки залізяки давав. І шо? І кмд мене банив і Марко. І шо?

Може тебе просто жабця давить, що на твоєму ресурсі немає такої двіжуки як тут?

Опубліковано

Може тебе просто жабця давить, що на твоєму ресурсі немає такої двіжуки як тут?

Це ти про що, який ресурс???????????? :0141:

Опубліковано

Мені жалко вас, бордозавісімих і бордозавласних.

ото все не розумiв, чому тебе вкотре банять, а ти всерiвно на бордi сидиш, мабуть вкотре нас *бордозавiсiмих* жалiеш. Дякую

Опубліковано

Шо ви так в того Гетто вперлися, не розумію. Порушує правила форуму - наказуйте, не порушує - хай строчить свої пости далі. От і вирішення проблеми.

Опубліковано

А навіщо банити? бо Нєугодний? Хватить, вже Зібєрта забрали. і ледь мене не залишили фореванєвтємє з подачі ми-всі-знаємо-кого :)

Не баньте Гетто. Він хороший, хоч і специфічний.

п.с. Оксано, наш святоша побажав тобі солодких снів, ізобразівши бубочку. Треба трєпєтать і пищати від задоволення, як роблять всі решта, ти не в курсі?:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...