Перейти до змісту

Допоможіть вибрати відеореєстратор

FunTom

Рекомендовані повідомлення

згіден з slk35, маючи в салоні відеореєстратор, 99% справ не буде направлено до суду, бо їх просто не буде, інспекторам не потрібен лишній гемор теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь

розумію що нема чого зарікатися, але... я 18 років за кермом, і ще ніколи не було такої ситуації щоб виникло якесь таке непорозуміння що треба був би відеозапис моє їзди.

більше того, раз була така ситуація що вони, мене зняли на свій Візір, як я шурую в лівій смузі при вільній правій, тормознули, протокол виписали навіть не хотіли поговорити про фінансові питання.

в результаті їхній запис був всім до дупи бо я підписати протокол відмовився, в протоколі дописав свою байку, пішов до юристів, вони написали ще страшніших байок, я не соромлячись подав на гайців в суд і виграв.

хоч згідно з тим що юристи там понаписували можна було ще й того гайця притягнути до відповідальності, за видуманих свідків, не вручення мені в руки постанови і тп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так же на рынок вышел и уже есть в наличии регистраторы "эконом" варианта с HD качеством под названием Abee v10 по розничной цене 800 грн

1. Богдашка, цена – 800 грн. с доставкой?

2. Парни, есть смысл брать этот видеорегистратор или лучше взять что-то дешевле?

С данными девайсами не сталкивался из-за этого прошу совета…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю поради який відереєстратор купити. Основна вимога 1280*720 та кодек Н.264.

Пробував модель K6000. Флешку на 16 Гб на 1280*720p забило за 2 години. Хочу щоб вистачало на годин 8+. І щоб не був таким лопатніком як Н-198.

Запропонуйте ваші варіанти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Добрый день уважаемые форумчане. Прошу простить за долгое отсутствие в теме, т.к. было украдено мыло и был отрезан от многих форумов и баз.

Прошу написать/позвонить тех кто звонил и узнавал о статусе заказа, товар приехал.

Так же рад сообщить, что наш сайт за время моего отсутствия тут, стал дилером многих популярных брендов:

DOD

Abee

Qstar

Gazer

Tenex

Texet

Aspiring

Papago

Vicovation

и другие :)

Так же напомню, что на групповые заказы - мы делаем скидки ( минимальное кол-во заказа от 2шт )

Abee v10 - с дополнительным крепление на присоске стоит для форумчан 800грн ( 2шт - 780грн)

Есть в наличии Qstar A5 City и Qstar A9 Pantom (2430 грн)

Телефон для связи такой и остался (093) 233 06 19 (044) 233 06 19

(Для получение скидкой в телефонном режиме прошу указывать что Вы с Луцкого форума и сообщать ник на форуме, в противном случае, заказанный вами товар, будет отправлен без скидок.

С Ув. Богдан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Появились опять автомобильные видеорегистраторы DOD F900LS черный - цена для форумчан 1370грн (возможна бесплатная доставка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Може комусь стане в пригоді. Шукав реєстратор, пошук справа не проста - моделей дофіга, ціни різні, оригінал-не оригінал. Поступив по дурному, подзвонив на автозвук, попитався про моделі які мене цікавили, а потім спитався оператора, щоб він порадив "як для себе". Він порадив Texet - 570FHD - 1290грн + правила ДР + 4Гб карта. Це перший реєстратор, почитав відгуки - багато глюків, всі кажуть перепрошиватись. Коли обкатав свій виявилось, що стоїть стабільна прошивка і глюків не спостерігалось поки. Карта -какашка, а от як в цей апаратик вставити карточку десятого класу на 16, 32Гб - інша справа. Від моніторчика очей не можна відвести - якість бумбезна, кольори, чіткість на висоті, особливо на максимальних настройках. Підвисання відсутні - дивишся як в телевізор. Вночі ще не випробовував, але в день те що потрібно. Дизайн привабливий - приходиться знімати коли не в машині.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне питання - скільки важить відзнятий матеріал, наприклад 2, 5, 10 хв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

порадьте добротний відеореєстротор з хорошою камерою

бюджет в районі 1000 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порадьте добротний відеореєстротор з хорошою камерою

бюджет в районі 1000 грн

Не сработало уведомление об ответе....

Рекомендую исключительно Abee v10 http://dvrcar.net/videoregistrator_abee_v10/

Могу в телефонном режиме сказать почему :)

063 233 06 19

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую исключительно Abee v10

мені б щось з кращою камерою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте відеореєстратор.

Поїздки по місту та побліизу міста. Практично постійно у світлу пору доби.

Бюджет 400-500 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай да ну, на пів вікна. Мені такий не подобається (

Я собі десь рік назад купував простенький за 200грн. На разі хочу щось краще, а старий віддати колезі. Також було б цікаво глянути чи є щось варте уваги на сьогоднішній день в районі 500-600грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а є такий як H-198 тільки в full hd

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

день в районі 500-600грн.

Я відразу також мріяв про хорошу цяцю, ДОД за 1400 грн., тутже. Але, врезультаті взяв Н-198 (типу орг.). На роботі товариш купив такий самий (не орг., висновок зроблено з інету+те про що тут писалось) за 260-280, десь так. Дійсно, менюшкою відрізняєть, якість не довелось порівнювати. Висновок: бюджет. Маєш бубло - візьмеш дорогий, маєш менше - я взяв такий.

Практично постійно у світлу пору доби.

Див. вище+дійсно, в світлу пору на свою вартість вистачає якості Н-198. Розміри його, це вже суб"єктивно. Мені він не ЗАвеликий, лобовухі багато місця не забирає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де взяти Н-198 тільки не китайську версію де він 640*480 єлі знімати буде, а оригінал з чесними 720?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де взяти Н-198 тільки не китайську версію де він 640*480 єлі знімати буде, а оригінал з чесними 720?

На перших сторінках є контакти Богдашка, я в нього замовляв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Мені знайомий радить:

X-Digital AVR-FHD-520W

http://www.sokol.ua/avtomobilnyj-videoregistrator-x-digital-avr-fhd-520w-68562/p171992/

за $110 з річною гарантією.

Як вважаєте, вартий даний апарат цих коштів? Чи є щось цікавіше в цьому ціновому сегменті? (гарантія немаловажливий фактор, тому замовити з Китаю не розглядаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я купис Леново П770, поставив безкоштовну програму dailyroads voyager - відеореєстратор, пише 720р, виділив 3 Гб для цього флешки. Одночасно працює навітел, якщо кудись їду та всі інші програми смартфону. Єдине, треба живлення, навител за день садить батарею (3500 мА). Виходить все в одному и дешевше. Подумайте над цим. Смартфон бажано купувати потужний, з 1 гигом пам"яті як мінімум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...