Перейти до змісту

М"ясорубка

bodia88888

Рекомендовані повідомлення

Крутили-крутили, і вирішили придбати електро.

Ознайомились з деякими відгуками на різних сайтах, як завжди, при виборі якоїсь побутової техніки в роздумах. Цікавить саме в кого із Бордівчан/знайомих і яка модель у використанні, +си та -си?

Основні вимоги: суто м"ясорубка, бажано насадка на кобаску). Бюджет 500-600/700 грн., потужність 1000 Вт і більше.

Варіанти не підходящі під мої параметри також розглядаються.Поділіться/порадьте. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не нужна вона тобі

Котлети, пельмені - часте блюдо. Вирішено вже - потрібна.

комбайн простоює більше

суто м"ясорубка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, електром'ясорубка - суперкласна річ, і лишньою, повірте мені, вона не буде точно. Купуйте і не вагайтесь. У нас Мулінекс, куплена років п'ять назад. Вже й ціну, на жаль, не згадаю. Насадки докуплювались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знайома недавно замовляла на "Розетці" - також дуже задоволена :g15: Завтра розпитаю яку саме, і відпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На базарі взяв Zelmer 986. Привезені з Польщі, тому ціна приємна - біля 800 грн було літом, гарантія присутня. Плавний старт, куча насадок і решіток. інтенсивно використовується вже третій місяць - ніяк мінусів. Продавець на базарі знайомий, тому слухав його поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайома також замовила Zelmer

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купував Zelmer Diana 886.84 (Польська) в інеті - дешевше ніж на базарі на 100 грн :). Хороша машина за свої гроші, правда по потужності не підходить ТС...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також маю зелмер

працює вже 5 років

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, електром'ясорубка - суперкласна річ, і лишньою, повірте мені, вона не буде точно. Купуйте і не вагайтесь.

+100 Маю Зельмер (м"ясорубка/тертка, є насадка для ковбаси) з 2007року (тому її модель, думаю, не актуальна))) ). Не просто задоволена, а дуууже задоволена.

У нас Мулінекс

Мулінекс у моєї мами. Щодо м"ясорубки вродь претензій немає (крім того, що вона менша - що гірше), але насадка на тертки там гірша, не фіксується. Шумна.

Знайшла таке порівняння. В мене і в мами моделі не такі, як показано. Відео - реклама, звичайно, але згідна з ним.

http://www.youtube.com/watch?v=W4TQGI3jwPs

Глянула відео і згадала, що в Мулінексі, що в маминому, що в тому, який показаний - при терті все розлітається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zelmer - нормальна техніка. Цілком справляється з заявленими функціями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будемо вибирати із Zelmer. Для хорошого апарата можна і бюджет збільшити буде. Не кожний рік таке купується.

Всім ще раз дякую за допомогу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивись в неті м'ясорубку. Не дивуйся різниці цін в 200-300 грн на однаковий товар, все залежить від того, як товар попадає в Україну :) - офіційно чи не дуже. Якість не міняється, гарантійний талон я отримав.

Ось для прикладу ціни на ту що обрав я - ТИЦЬ , діапазон 625 - 968грн....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На весілля подарувалу цю

Panasonic MK-G1800P

Я нпевно не купив би за такі гроші. Але рубає все на світі зі швидкістю звука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу запропонувати ZELMER 886.84

Потужність 1500вт, в комплектації овочерізка, насадка для ковбасок чи сосисок, 2 перфорованих диски для шарфа (діаметри 4мм і 8мм). Багато плюсів у роботі та будові, ну і інші форумчани теж ж радять зелмер.

В мене можна придбати за 628 гривень, якщо що. На порядок дешевше, ніж в розетці і т.д. :)

В наявності є і більш дорожчі моделі від зелмеру та молінексу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Zelmer всеж файна м’ясорубка, а з насадками, та ще й для дерунів, то просто незамінна річ.

Підкажіть но, може хто знає, хто в Луцьку є авторизованим сервісом по Zelmer?

Треба одну детальку знайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На перемоги, пыд мостом біля магазину "СвітлоЛюкс" є ремонт Samsung - коли купував собі Zelmer, то продавець казав що там гарантійний ремонт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Zelmer всеж файна м’ясорубка

майже два місяці фарш не купуємо!

ПС. Про роботу двигуна можу 100% підтвердити - тихо працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж подумую над придбанням електо м'ясорубки, але з переглянутих моделей мене не влаштовує діаметр "прийомного" отвору. Якісь вони всі маленькі, Хотілося б почути відгуки власників чи не доводиться різати м'ясо на невеликі шматки(в порівнянні з ручною), щоб потім закинути в м'ясорубку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Можу запропонувати ZELMER 886.84

Потужність 1500вт, в комплектації овочерізка, насадка для ковбасок чи сосисок, 2 перфорованих диски для шарфа (діаметри 4мм і 8мм). Багато плюсів у роботі та будові, ну і інші форумчани теж ж радять зелмер.

В мене можна придбати за 628 гривень, якщо що. На порядок дешевше, ніж в розетці і т.д. :)

В наявності є і більш дорожчі моделі від зелмеру та молінексу.

Пропозиція ще дійсна? :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я відразу купував Zelmer з повним набором насадок - обійшлось в 1160 грн. в є-техніці по вул. Соборності навпроти Там-Таму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у нас Zelmer)) Хороша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Плюсуюсь к Zelmer - отличные мясорубки. У меня модель с полной комплектацией, насадками для приготовления колбас и паштетов, шинковкой- полный фарш вообщем))) Покупала за 1020 грн

myasorubka-zelmer-88684-diana_1091960_27092785.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fanatka, таку саму Diana і я купив - тільки ціна була на порядок менша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вказав ціну у пості №13

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fanatka, з малюнку видно, що це не повна комплектація. Я купував за 1200грн (ледь знайшов повну комплектацію в січні 2013 за таку ціну в Луцьку.. і на складах в Києві була на той момент відсутня). Там ще має бути насадка для виготовлення соку з ягід, помідорів, а також млинок обов'язково, який окремо якщо купувати буде коштувати під 300 грн.

Багато продавців самі не в курсі яка з них іде повної комплектації.. тому будьте уважні при покупці. Наскільки пам'ятаю повна комплектація це Zelmer 986.86.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...