Перейти до змісту

Де купити сонцезахисні окуляри в цю пору?

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Короче, ситуація така: потрібно придбати звичайні окуляри, з категорії тих, що в сезон сотнями в центрі продаються

Зара їх немає навіть на базарі.Хто знає точки ?

Для мене важливий достатньо широкий асортимент. Окуляри без понтів, аби захистити очі від сонячного проміння. Ціна гривнів так 50... плюс мінус...30 грн...

Опубліковано

Варшавський, перший поверх, направо- перший бутік по лівій стороні.... Але поляризаційні там рідкість, а звичайні трішкі шкідливі.

Опубліковано

в там-тамі, але грошей треба витритити в десятеро більше.

навіть не знаю, як можна захистити очі від сонця окулярами за 50... плюс мінус 30 грн...

Опубліковано

які ще варіанти будуть? головна умова, це скло.. пластик я відчуваю за кілометр...

навіть не знаю, як можна захистити очі від сонця окулярами за 50... плюс мінус 30 грн...

Я вже дуже багато років користуюсь сонцезахисними окулярами, і переносив їх десь більше 30 (тридцяти) штук... тому я знаю, що пишу...давайте по суті, а не полєміку розводити...

Опубліковано
Когось таки дістав.Фофанів наставили?

які та фофани? в мене очі дуже чутливі до світла, тому я змушений носити такі окуляри при певній погоді.А скоро зима, і поєднання білого снігу з яскравим сонячним промінням для мене жесть...

Опубліковано

Добрый день, якщо ще цікавитесь, то можу скинути в приват пару фоток, але завтра(в понеділок). Асортимент штук 10 або трохі більше, ціна 50 +/-

Опубліковано

які ще варіанти будуть? головна умова, це скло.. пластик я відчуваю за кілометр...

ти шукаєш скляні окуляри? це стереотип рядянських часів. майже всі виробники перейшли на якісний полікарбонат- "пластік". як не дивно, але окуляри за 200$ теж з "пластіку".

Опубліковано
Добрый день, якщо ще цікавитесь, то можу скинути в приват пару фоток, але завтра(в понеділок).

кидайте фотки, по ходу вкажіть координати..... якщо десь в центральних районах, то можу під`їхати, поміряти...

Опубліковано
Тільки я помітила, що коли Гетто щось потрібне, він практично ідеально пише українською мовою?)

Тому що це пише не Гетто, а Володимир, або дядя Вова, як мене називають на роботі мої користувачі. :) Гетто - троль. Дядя Вова - людина. :)

Опубліковано
Тому що це пише не Гетто, а Володимир, або дядя Вова, як мене називають на роботі мої користувачі. :) Гетто - троль
Сб, Нд у Гетто - вихідний?
Опубліковано

Хороший полімер краще чим погане скло.

Я цього року купив собі для рибалки окуляри фірми Solano з полімерними лінзами, різниця з тими що продають на базарі за 60грн з тіпа скляними лінзами колосальна.

Опубліковано

Тому що це пише не Гетто, а Володимир, або дядя Вова, як мене називають на роботі мої користувачі. :) Гетто - троль. Дядя Вова - людина. :)

Шиза? :_09:

Опубліковано

Гетто, почитай Бейтса. Він категорично проти будь-яких окулярів. Особливо сонцезахисних. Вони роблять очі слабшими, делікатнішими. Як наслідок можливі проблеми з зором. Якщо очі тренувати таких проблем як у тебе не буде.

Опубліковано
Тільки я помітила, що коли Гетто щось потрібне, він практично ідеально пише українською мовою?)

200px-Me,_Myself_and_Irene_Posters.jpg

Опубліковано

200px-Me,_Myself_and_Irene_Posters.jpg

Закруто взяв)))

Звичайна Сердючка)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...