Перейти до змісту

СРОЧНОЕ ЗАЯВЛЕНИЕ ТИБЕТСКОГО МОНАХА О КОНЦЕ СВЕТА!

Chyvak

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чим ближче до грудня,тим більше.почнуть вспливати на теренах нету схожі нострадамуси,з своїми передбачуваннями.Тупим зомбуванням...

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чим ближче до грудня,тим більше.почнуть вспливати на теренах нету схожі нострадамуси,з своїми передбачуваннями.Тупим зомбуванням...

І під шумок ще повспливають всякі віруючі з закликами покаятись, прийняти віру і т.д.
Опубліковано

тут писали про те, що класно було б з класичною музикою зустрічати кінець світу...

так от - ось так тра готуватись і зустрічати ві енд оф зе ворлд :

:0155:

Опубліковано

всі такі романтики, більшість навіть не встигнуть навушники розпутати :)

За 3-4 дні?

21.12.2012 наступит полная темнота и тишина.

Темнота продлится примерно три-четыре дня.

электричество с 21.12.2012 перестанет течь по проводам.

примерно 7 февраля 2013 года. Произойдет частичное восстановление электроснабжения, транспортного сообщения. К концу марта мир восстановится полностью.

Опубліковано
Олег: если хорошо подумать, это все результат работы квантовых сил.

Сев: когда я последний раз выдал что-то подобное, полковник Чупахин отправил меня таскать песок по аэродрому

полковник Чупахін чекає до себе того тібетського ламу. І Фенмікса теж можна, за компанію. ))))

Опубліковано
Олег: если хорошо подумать, это все результат работы квантовых сил.

Сев: когда я последний раз выдал что-то подобное, полковник Чупахин отправил меня таскать песок по аэродрому

полковник Чупахін чекає до себе того тібетського ламу. І Фенмікса теж можна, за компанію. ))))

чупахінів на тебе не має

Опубліковано

Тоді чо-то не зрозуміло. Якщо вся енергія не буде поширюватись, то як же магнітне поле землі?? Воно і так доволі вразливе, а тут такий колапс!

Тут пан "Дэвид Сайбек, эксперт NASA по космической погоде" мабуть разом курить співпрацює з монахом в області космонавтики. Такі вже ці співробітники NASA...

Опубліковано

Это состояние пространства, где гасится и не может распространяться никакая энергия, где отсутствуют электромагнитные поля у всех объектов

і таку куйню міг ляпнути тібетський монах в якого все сприйняття світу пов'язане саме з енергіями ?

якщо енергія не буде розповсюджуватися то як тоді мають існувати тіла людей ? Як мозок має працювати ?

чи в НАСА і не знають що організми теж мають енергію ?

ну яким тра бути ї*ланом шоби таке написати...

фішка з вибухом на сонці була набагато правдоподобнішою і продуманішою.

Опубліковано
написать не проблема - бумага стєрпіт. Мене більше цікавить характеристика тих, хто таке далі копіпастить. )
Опубліковано
написать не проблема - бумага стєрпіт. Мене більше цікавить характеристика тих, хто таке далі копіпастить. )

Так основна аудиторія, то ТП і дибіли вконтактиках, мейлах.сру і т.д) Ну більшість аудиторії срунету.

Опубліковано

Ну, по-перше, судячи із стилю послання, я вже точно знаю, хто автор всіх до сіх пор написаних пісєм щастя, а по-друге, пачіму НАСА, а не Всємірная Ліга Сєксуальних Рєформ?

Опубліковано

Якщо і буде, значить так повинно було статися...

Так ви скажіть точно! Не знаю купувати нову куртку зимову чи вже пофіг.

Якби я міг передбачати майбутнє - я б тут би зараз не висів, а загаряв би десь собі на в Ріо-де-Жанейро де всі у білих штанях...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...