Перейти до змісту

Автобыдло.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Велике прохання до водіїв автівок, вішайте собі на заднє та лобове скло (можна й побоках для обережності) знак " У ", якщо Ви невпевнений водій із невеликим стажем керування (згідно пдр то й треба робити). Ситуацій кілька, перша - стою я на перехресті дубенської (у напрямку Рованців), де підйом до світлофора під кутом, попереду теля рушити неможе, за мною 6-7 машин, я на здоровому бусі, а він на новому чи то авео, чи то дача (шось типу того) і раза чотири рушити намагався, тим самим змусив мене здавати назад, коли між мною та задньою машиною відстань на сантиметри пішла я сигналити почав, а він, я так зрозумів неможе одночасно і гальма натискати, щоб не котитись назад і щеплення з газом натиснути, щоб увімкнути першу передачу та рушити, про "ручнік" напевне забувся, обігнавши те чудо по "пачці" було видно безпомічність та страх, була б буква "У" я б хоч з десятьк метрів взяв на тому світлофорі, бо не перший раз таке...

Друга ситуація, коли їхав за містом (+/-100км/год), виконую затяжний (3 автівки) обгін і тут чудо посередині перед самісіньким носом виїжджає на обгін, якби не хороші гальма, відсутність зустрічних, гірша реакція і т.д. то дтп неминуче. Я як ввічливий водій не побачивши ні вибачень (аварійки чи жеста рукою, ноль) вирішив дізнатись у цього пі...са, шо ж за туйню він чворить, доганяю, зрівнююсь, а там теля (молодий хлопець у позі гусака тягне шию до самого лобового скла щоб краще видно дорогу було, таке біля автошколи часто бачиш, поруч з інструктором сидить), навіть лаятись не хтілось через вікно.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в якості оффтопу

вішайте собі на заднє та лобове скло (можна й побоках для обережності) знак " У ", якщо Ви невпевнений водій із невеликим стажем керування (згідно пдр то й треба робити)

насправді знак "У" (учбовий транспортний засіб) допускається лише на автомобілях, які використувуються для навчання.

п.30.3.к. Номерні, розпізнавальні знаки, написи і позначення ПДР України

dop_16.png«Учбовий транспортний засіб» — рівносторонній трикутник білого кольору з вершиною догори і каймою червоного кольору, в який вписано літеру «У» чорного кольору (сторона — не менше 200 мм, ширина кайми — 1/10 цієї сторони). Знак розміщується спереду і ззаду на транспортних засобах, що використовуються для навчання водінню (допускається встановлення двостороннього знака на даху легкового автомобіля);

Для авто якими керують водії із досвідом водіння до двох років (недосвідчені водії) використовується розпізнавальний знак

dop_12.png

«Обмеження максимальної швидкості» — зображення дорожнього знака 3.29 3.29.png із зазначенням дозволеної швидкості (діаметр знака — не менше 160 мм, ширина кайми — 1/10 діаметра). Знак розміщується (наноситься) ззаду ліворуч на механічних транспортних засобах, якими керують водії із стажем до 2 років, великовагових та великогабаритних транспортних засобах, транспортних засобах, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, у разі перевезення вантажним автомобілем пасажирів, а також у випадках, коли максимальна швидкість транспортного засобу згідно з його технічною характеристикою або окремими умовами руху, визначеними Державтоінспекцією, нижча встановленої в пунктах 12.6 і 12.7 цих Правил

Так мені розказував інструктор в автошколі. Але то так, лірика, такі літери у нас всі клеять на авто, ще й значок каблука буває)))

Опубліковано
я б хоч з десятьк метрів взяв на тому світлофорі

На підйомах і так треба дистанцію збільшити. Хоча б тому, що ви не знаєте, хто перед вами. Я не перший день за кермом, але терпіти не можу коли якесь*теля* так поспішає, що лізе своїм бампером прямо під самий зад. Всеодно ж швидше не поїдеш, так нах ліпитись?

Опубліковано

Сьогодні "красава" на Пежо поперло прямо, з крайньої лівої для руху (поворот наліво) на перехресті Рівненська-Відродження. Чим змусив мене троха понервувати, бо "витискав" мене в маршрутки на зупинці...мудило, одне слово

Опубліковано

Підтримую Саша Иванов ....Не треба корчити з себе Профі і підїжати на ті сантиметри під самий бампер, і при тому що ти захлох на підйомі він ще тобі починає сигналити і блимати фарами... (було на власному досвіді кілька раз коли вчився їздити....саме цікаво що їздив на ваз 2106,04 в якіх ручник непрацював певно ще з випуску,і думаю що водії які підпирали теж знали що то жигуль і в ньому не все впорядку може бути,але ж то тре всунутись)да і нюанси у мене з рушанням у мене були тікі тоді коли мене піпирали....якщо я бачив що є хоч метра 2 рушав без проблем даже без відкатування назад...

Опубліковано

Andreyxxx, звик бо переважно не працював належним чином на більшості ваших авто?)

Да ні, ручник завжди працював, і на даний момент працює. Просто коли звикнеш до ручника, потім фіг без нього під гірочку добрячу тронешся. :)

Опубліковано

шановний водій даного т.з. є така педаль по середині тормоз зветься ( бачу то тобі до діагноза ближче )

їде падло по пр-т. Відродження і ні разу не нажало на гальма при перестроюванні попутніх транспортних засобів ТІЛЬКИ ПО ЗУСТРІЧНІЙ ( щоб їх пропустити )!!!!

п.с. пропустити треба мля !!! а не лізти на зустрічну для обгону щоб потім стояти на світлофорі !

post-5395-0-80736000-1408129554_thumb.jp

Опубліковано

Andreyxxx, звик бо переважно не працював належним чином на більшості ваших авто?)

Чим менше користуєшся - тим довше працює )

Опубліковано

перед мною не раз автівки з мосту на Рівненській, як від автозаводу до Лучеська їхати, повертали на ліво через подвійну на Мазепи.

відео нема, але факт є )

Опубліковано

Мало того що на ліво, та щей якось так "раком виїхало" що всі мусили гальмувати поки воно вирулить

ще й могло тією дверкою когось закантачити... млін

Опубліковано

Мало того що на ліво, та щей якось так "раком виїхало" що всі мусили гальмувати поки воно вирулить

ще й могло тією дверкою когось закантачити... млін

Да! я вже про ту дверку не закриту і мовчу, я йому і блимав і бібікав) а йому пох.. видно думав як то вискочити на ліво через сплошну щоб ніхто не побачив))

Опубліковано

Я відчував що він це зробить :)

я щодня тудою нароботу та по справах катаюсь, як мінімум раз в два дні спостерігаю таке хамство, а буває й таке, що в тому ряду кілька автівок стає (чомусь в основному нові іномарки) та всі валять прямо, і що їм докажиш? раніше хоч ДАІшники внизу стояли та наказували, а тепер фігушкі, безпредєл на перехресті. :(

Опубліковано

та стоять, але рідко. На таких перехрестях потрібно встановлювати камери і фіксувати порушення. І наказувати.

Опубліковано

та стоять, але рідко. На таких перехрестях потрібно встановлювати камери і фіксувати порушення. І наказувати.

у мене навітел на планшеті каже що в нашому місті понатикувано тих камер, наприклад на вул.Глушець, як до БРСМ від Київської їхати, репетує скиньте швидкість, попереду камера фіксації чегото там, і на інших вулицях також, але по факту їх там нема, в усякому випадку не наблюдав, може то погляд в майбутнє :)

Опубліковано

у мене навітел на планшеті (...) репетує скиньте швидкість, попереду камера фіксації чегото там,

значить все-таки порушуємо... :smile3:

Опубліковано

Камери давно висять на світлофорі на Перемоги, біля Грибоєдова, але я ніколи не чув, щоб когось наказали по їх відео...

Ці відеокамери не мають відношення до ДАІ, це відеокамери УМВС з проекту Безпечне місто.

Опубліковано

:) а ДАІ - то не УМВС? ;)

Певно, ти хтів сказати "Луцький міський відділ УМВС"

Та яка різниця чиї вони? Дивляться вони вони куди? - на проїжджу частину! Значить встановлювали їх не для підглядання за дівками в бані, правда? Те, що вони бачить, десь може фіксуватися і може використовуватись. Але ж ні... чергове профукування грошей. Хоча вони себе могли б враз окупити. І не тільки там.

На сьогодні здійснено перший етап монтажу відеокамер у місцях найбільшого скупчення людей і авто.
посміхнуло :) те перехрестя дійсно місце величезного скупчення авто ... Саме скупчене в Луцьку! ... А мо просто найближче до міськвідділу? ;)

ПиСи: але дякую за посилання :) взнав, що Візор і тут підмазав :)

Встановили її за допомогою компаній „Етна-софт”, корпорації Інком та „Візор”. У подальших планах – обладнати відеокамерами практично усе місто, особливо виїзди на магістральні автошляхи.

ті плани, виявилось, ну дуууууже подальші :) бо з 2007-го року до цього часу далі цих 3-х камер діло так і не рухнулося :)

Опубліковано

Можливо не туди пишу але подивіться на цього "героя"

Вибачте, за нецензурну лексику. На відео пагано видно, та цей "герой" ще й дулю мені тиче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...