Перейти до змісту

Луцьк небезпечний!

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Журналісти телеканалу СТБ перетворили Луцьк на бандитське місто. У сюжеті передачі«Вікна-Новини» йдеться про курси самооборони, які відвідуватимуть місцеві студенти безплатно. Однак, як стверджують герої передачі масштаби злочинності міста дещо перебільшені.

http://volun.info/news/649

Опубліковано

нормальний репортаж, підтримую такі навчання

Саме головне в таких випадках перебороти переляк (страх), а то в статиці навчишся бити в пах, а в реалії переляк всі знання зведе нанівець

Опубліковано

Брєдовий репортаж, після його перегляду складається враження, що в нас "гопстоп" на кожному кроці.. "...місцева молодь б'є на сполох.." - просто п-ц якийсь.

Опубліковано

Брєдовий репортаж, після його перегляду складається враження, що в нас "гопстоп" на кожному кроці.. "...місцева молодь б'є на сполох.." - просто п-ц якийсь.

Ви мабуть родом з СРСР, в якому всі репортажі, щоб не псувати імідж країни, були лише позитивні :)

Опубліковано

питання не в позитиві чи негативі, а у їхній кількості.

новини на 1+1 - аж тошнить від негативу, що в свою чергу викликає купу лишніх, непотрібних емоцій. одну й туж новину можна подати по різному і не обов"язково показувати море крові на землі чи ще щось, а головне - починаються новини, 10 хв перших - винос мозга, а далі вже все інше не так актуальне, бо людина сидить під враженням.

краще б канал СТБ розказав про щось хороше на сході країни, а гопстопу у нас як такого мало.

Опубліковано

Йду я якось по гарненькій луцькій вулиці, в годині одинадцятій вечора...Стоїть мужик і сцить прямо на тротуарі біля ліхтаря..

Я не втримався і сказав " ти б хоч на траву вийшов, за кутком зупинки"... Почув пару матів і пішов далі...Йду я значить...собі йду...чую мати йдуть за мною.. Виявляэться на тій зупинці в темноті сиділо ще 6 друзів цього невихованого чолов"яги..

Скажем так, тренування це добре- але треба вміти швидко бігати) Або тримати язик за зубами поки вони ще є) Кому що більш до вподоби)

Опубліковано

новини на 1+1 - аж тошнить від негативу

Особисто я телевізора майже не дивлюся. Ну хіба що футбол та можливо якийсь концерт. Основне джерело інформації для мене - інтернет. А навіть якщо не має часу на інтернет то як не дивно новини самі мене знаходять :) Як наслідок - урівноважена психіка. Сентенції на кшалт тих з яких починався репортаж не змушують мене тремтіти з переляку чи вигукувати "Ганьба" на адресу тих хто нібито очорнює моє місто. Я білтше уваги звернув на позитив в цьому репортажі. Ага. склалася така ситуація. Але знайшлися люди які намагаються знайти з неї вихід. Що саме по собі говорить, що не так все безнадійно. :) IMHO

Опубліковано

Орися ще та дівка))))

Знайомий з нею? Чи так аби сказати?

він напевне той нападник який злякався свідка))

Опубліковано
він напевне той нападник який злякався свідка))

я хотів сказати що Орися красива дівчина)

Знайомий з нею? Чи так аби сказати?

що так аби сказати?

скажу да) дівчина видна красива....

но це не повод шоб до неї приставати....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...