Перейти до змісту

Мої: ніжний Вандал та примхлива Фурія (робоча конячка)

odna

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

47830595.png?800

не лінуємось та роздруковуємо цю картинку на весь лист А4, потім беремо стару тонку папку для файлів та вирізаємо по ескізу.

Опубліковано

YUR4IKLIM, а мне лень :)

Вот, купила себе пару крыльев. Попробую. Давно хотела, ждала подходящей цены. Сразу опережу тех, кто мне снова начнет рассказывать, с чертежами и сметой, как их можно сделать самому - тьху на вас :)

Опубліковано

так народ, все припиніть. хай кожен сам собі вирішує як краще. комусь зручніше вирізати а комусь купити готове крильце, коли хтось вибирає собі раму ви ж не кричите "купи алюмінієву трубу і звари собі раму", вот.жарти жартами а це вже починає напрягати

Опубліковано

А ти не напрягайся.)))

Хтось виріже, а хтось купить.. головне, що всі будуть задоволені.

А форум.. для того і форум.. щоб висловити свою думку на те чи інше питання.. правда кожен це робить по своєму, але це вже 134 питання.))

Опубліковано

Lexx_Giant, да все нормально. прилив любви и обожания обычно посещает неокрепшие юношеские (и не только) мозги, после того, как их владелец покатается с Таней – такой уж она замечательный и позитивный человек :smile3:

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Небольшой апгрейд с барского плеча и смена религии :)

%25D0%25A4%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE0177.jpg

Кроме того, что сдалась и увешалась болотниками, сразу провела полевые испытания, поменялись колеса (бескамерка) от Джуры, тормоза (гидра) и очаровательно-гламурные манетки Х-0 от Шкодер-Продайшн:

%25D0%25A4%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE0178.jpg

Опубліковано

Гидра встала без проблем, работает нормально. А чего еще от нее ждать. После ББ5 откровения не ощутила, хотя, разница, конечно же, есть. Если б я на нее перешла сразу, к примеру, с кантиливерных тормозов, тогда, конечно :)

Манетки тоже, после х-7, только эстетически поражают и морально удовлетворяют. Х-7 работали так же легко и безотказно, и еще поработают.

Следующий шаг - бескамерки. Ведь, я пока еще их с камерами пользую. Не все еще для этого имеется.

Опубліковано

твой обновленный "кокпит" меня несказанно радует – оказывается, серебристые рубашки и гидролинии к лицу не только на серебристом байке :smile3: очень симпатично получилось!

Опубліковано

Вот, и я не ожидала. Надо смелей ломать шаблоны, экспериментировать. Я ж считала, что только черные, или белые, на худой конец, красные :)

Со своим Вандалом, с момента его появления, только и делаю, что ломаю свои же шаблоны ;)

Опубліковано

Со своим Вандалом, с момента его появления, только и делаю, что ломаю свои же шаблоны

як то кажуть за бугром "F*ck the system!!!"

• 1 рік потому...
Опубліковано

Ось. Довго не давало мені спокою те, що в мене тільки один велосипед. Нарешті не стрималась. Псіханула. Зібрала собі робочий велосипедик, а Вандальчика відправила на капітальний ТО, ап-грейд та заслужений відпочинок до наступного сезону.

Це Фурія:

%25D0%25A4%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE0323.jpg

З рожевими фінтіфлюшками. Зібрана наскоро з барських плечей. Нового в неї тільки гума, підседіл, сідло, гріпси, ротор та бардачок в кермовий шток.

Відчуття від катання важко описати. По перше, з одвички, дуже жорстко, підкидає сильно дупу після сосісу, але при тому комфортна посадка, легко катить. А те, що важко описати, опишу так: вона ніби сама знає, коли і куди я хочу повернути. А в горку вона мені кричить: "я сама!", і виїзджає сама, мені майже нічого не приходиться робити. Так що, якщо побачите мене найближчим часом, що я їду і посміхаюсь сама собі, то не дивуйтесь. То так Фурія на мене діє.

Поки що покатаюсь так, а потім навішаю на неї всякий хлам - багажнік, підфляжнік, інше і буде вона в мене працювати.

Велике дякую Куперу та Шкодеру. Вони знають, за що.

• Адміністратори
Опубліковано

ну теперь с тебя кулинарка нащяльнике ))) и с андрюхи гпз поляна за дняру )))

Опубліковано

А я вже бачила :_05:

От і мені ті рожеві фінтіклюшки відразу припали до душі :_04:, а палаюча вогняними язиками рама - точна подоба Фурії !

Чудових горизонтів попереду!!!

Опубліковано

а якже фото в "повний ріст". Вилка, само собою, крута але хочеться побачити все :).

Я не вилкою "торгувала". Рожеві фішки побачили? Бардачок фірмовий? А все інше не має значення. Робочий коник. 11 кілов, на Х-0 Срамові. Вся трансмісія перейшла з Вандала.

Опубліковано

Вітаю звісно, але чому на вандал не можна було б пихнути Lefty? Це ж міг би бути MegaSoftExteziWandalTaniBike :D

Фото в студію!

Лефті - 1,5", а рама Вандала, вангую, що 1,1/8"

Опубліковано

Вітаю звісно, але чому на вандал не можна було б пихнути Lefty? Це ж міг би бути MegaSoftExteziWandalTaniBike :D

Фото в студію!

Лефті - 1,5", а рама Вандала, вангую, що 1,1/8"

Так і нова рама теж 1,1/8", в наших умовах це не проблема http://www.cannondale-parts.de/Lefty-1-1/8-Adapter/en

Опубліковано

Фото в студію!

Справа не в Лефті. Я шукала собі другий велосипед. Зовсім другий. Вловлюєшь? :)

Та й кажу ж, мені спокійніше жити, коли в мене два вела. "Глупо иметь один. Один может потеряться..." (с).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...