Перейти до змісту

Если хочешь быть девушкой бодибилдера запомни!

borec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

І Петро Васильович поставить зразу в спаринг людину з вулиці (новачка)???

Ну Dima4s скажем так, не новачок :D

З чого ти взяв це?

самий звичайний новачок ^_^ навіщо б я питав на скілкьи годин тренування?

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

To borec Цілком згідний з першим постом. Трохи перебільшено, але по всім пунктам правда.

Тренуванням віддавтись або повністю - або ніяк. Все інше поступово стає другорядним - факт.

То може ну їх нафік, тих дєвушок, тіко відволікають?!

Опубліковано

Лучшая девушка культуриста - штанга! Чем она тяжелее, тем больше он будет возле нее возиться, чутко пыхтеть и умиляться. Не спорю мужчина должен держать форму, но не походить на вырезку в мясном магазине. В тренажерном зале в основном все приходят или посмотреть на кого-то или себя показать, наверное только 2% ходят заниматься. Культ тела это не мое :_04: .

Опубліковано

а ти опитування проведи) Чи подобається їм спостерігати за іншими і чи подобається їм коли звертають увагу на них.

Опубліковано

В тренажерном зале в основном все приходят или посмотреть на кого-то или себя показать, наверное только 2% ходят заниматься.

facepalm.jpg

Опубліковано

Рукопашний бій, скільки коштує не знаю, тому що там займаюсь безкоштовно, так як я представляю на змаганнях команду МВС.

О, вот оно че, міхалич. Я ж думаю, чому стиль спілкування ТС ну дуже вже нагадує стиль спілкування, ем-м-м, працівників правоохоронних органів? Не всіх, але найчастіше попадаються дуже схожі.

Опубліковано

З готуванням можна не морочити собі голову, колись брат займався їв лишень вівсянку і збитий сирий білок. :0167: І за звичай крохмаль не забувати з собою в сумку покласти, щоб мозолі не понатирав. Тому дівчині качка напевне готувати не варто вміти. Все що потрібно вагон яєць, мішок вівса і крохмалю )

Опубліковано

Ши кен бі лавлі вайф, мазе, бадібілде

донт місс аут!

Це монстр, а не жінка! Кігті лишень підкреслюють її красу.
Опубліковано

І Петро Васильович поставить зразу в спаринг людину з вулиці (новачка)???

Ну Dima4s скажем так, не новачок :D

Ну і добре що не новачок, новий спаринг партнер, це чудово!!!

To borec: от кортить дізнатись - а в тебе є дівчина? якщо є, то вона вміє готувати?

є, вміє!

Опубліковано

To borec Цілком згідний з першим постом. Трохи перебільшено, але по всім пунктам правда.

Тренуванням віддавтись або повністю - або ніяк. Все інше поступово стає другорядним - факт.

Не перебільшуй. Хоча впевнений - найкраща допомога, коли не заважають. А якщо ще й підтримують - просто клас.

post-7826-0-82795200-1351495720_thumb.jp

Опубліковано

Не перебільшуй. Хоча впевнений - найкраща допомога, коли не заважають. А якщо ще й підтримують - просто клас.

Говорили про дівчат, а ти свою спину постиш.... Певно все таки-

Лучшая девушка культуриста - штанга! Чем она тяжелее, тем больше он будет возле нее возиться, чутко пыхтеть и умиляться. Не спорю мужчина должен держать форму, но не походить на вырезку в мясном магазине. В тренажерном зале в основном все приходят или посмотреть на кого-то или себя показать, наверное только 2% ходят заниматься. Культ тела это не мое :_04: .

Опубліковано

Ага, маю я знайому, в якої хлопець в залі "живе". Мешкають в сусідніх будинках, а бачаться раз на тиждень, і то в кращому випадку <_<

І на неї гнати немає чого - гарна, танцями займається, от тільки на рахунок кулінарних навиків ніц не знаю.

Опубліковано

третій понеділок другого кварталу наступного високосного року. скоро одним словом. :_05:

матиму час- зайду.

а Лілєчка до нас завітати не має бажання?)

borec , у вас там хоч душ працюючий є?

Опубліковано

потренуватись) а то ж зі всіх сторін вас не оглянеш) як казала тут одна, ми ж ходимо тільки на когось подивитись і себе показати)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...