Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Радянське ( не дивлюся Гугл Мапс) просто знаю.Той що більший- рибалка.Інший,маточник.Біля млина.В неділю,людей тьма.На наступний вікенд сам туди гострю лижі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Дивлюсь бомблять браконьєри рибу по чорному...вже два є на Борді точно...Про те що ловити треба на одну вудку знають, а от про норму вилову в 3 кг якось забувають, ще в період нересту  (((  нажаль ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 часа назад, zigorko сказал:

Радянське ( не дивлюся Гугл Мапс) просто знаю.Той що більший- рибалка.Інший,маточник.Біля млина.В неділю,людей тьма.На наступний вікенд сам туди гострю лижі)

От якби ще розказали як точно доїхати до водойми)) був би дуже вдячний, а то вночі, невідомо куда і як - "чёт я очкую"))

Хоча все таки вирішено їхати саме сюди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Луцьк-Дубно.До Городниці.В Городниці на ліво,до Острожця.В центрі Острожця,на право.До тубдиспансера.Біля тубзика на ліво метрів 700.Потім направо,на костку.І так кілометра зо два,ацкіх мук.) Коли костка закінчиться,метрів 100 і по ліву руку буде став. Вуаля!) Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой дай Вам Боже здоров'я!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, zigorko сказано:

Луцьк-Дубно.До Городниці.В Городниці на ліво,до Острожця.В центрі Острожця,на право.До тубдиспансера.Біля тубзика на ліво метрів 700.Потім направо,на костку.І так кілометра зо два,ацкіх мук.) Коли костка закінчиться,метрів 100 і по ліву руку буде став. Вуаля!) Якось так.

аби тільки не вночі їхати))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вискочив сьогодні з товаришем постукати Стир.

Вітер дурний....

Вода, в нас піднялась на сантіметрів 15-20, мутна, змішана з грязюкою, пливе багато гіляк, дерев та трави - десь добре водичку зкинули (або Млинів або Хріни).

Вимучив двох кокушків. Старшенький з ікрою ще!

Фото-3445.jpg

Фото-3444.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стариця Стиру. Знову відпрацював "Інквизитор":

rr.jpg

Відпущена набирати "жиру" )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вискочив сьогодні пополоскати приманки..

Дощ трохи заважав, але старався не звертати на нього увагу.

Вдалось зловити 3х щупариків і два сходи..Всі зубаті втоплені, твістер ледь живий))

1.  7:19

P4180044 (2).jpg

2. 7:40

P4180052.jpgP4180053 (2).jpg

3. 9:20

P4180056.JPGP4180061.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вихідні, старі перевірені снасті та одна  заново відкрита водойма. Кльов був як на чорних камнях. Майже кожен закид - клювання або окунь на долоню і менший. Винятково на обертальні блешні.

Фото0566d6TK9.th.jpg Фото0572.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 17.04.2016 at 10:31, bodia88888 сказал:

аби тільки не вночі їхати))))

МдЭЭЭ...

Випало їхати майже вночі!!!Гугл повів дорогою через поле - в глину( Мусили розвертатись і їхати через Острожець...Але...

Платити 100 грн за такого карася???? нєєє...

Згідний, покльовки там ухх...серце завмирало коли вершинка в дугу...але ж блін на гачку навіть до лодошки не дотягує(...Я розстроївся..

Хоча рибаків було..ууу...але напевно більшість в пошуках коропа.

Став сам по собі на +5, чистий берег...місць тьма, де сів там і ловиш, але не думаю що знову туди поїду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А фото розміру риби можете прикріпити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль ні. Оскільки не було що фоткати. Ну орієнтовно дивитесь на свою долоню!!! і десь 1/3 її частина.

а ще були покльовки нано окуня!!!Розміром десь з мізинчик!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вискочили вчора з кумом мікроокунців поганяти.

Мормишка, вухастик 1гр та нарізчока  робили свою справу.

В прилові було два щуренятка.

Фото-3457.jpg

Фото-3460.jpg

Фото-3459.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирвався сьогодні трохи подихати!!!

Рибалочка сьогодні - просто бомба!!!

Знайшов нарешті ключик до красноперої красуні - це був попла + лакіджоновський мотиль.

Краснопірка просто рвала ...одну клюваку навіть не зміг підняти, мож карась спокусився, або карпік.

Розмір ну дуже пристойний!!!!

Підняв з води зо два-три десятки, половину некондеційної випустив підростати. Надоїло, пішов шукати хижачка смугастого. Знайшов вагон,та маленьку тележку, але ж розмір - пів долоньки. Коли різко перестав прокльовувати окунь, то я зрозумів - підійшла хазяюшка водойми. Не втрималась, спокусилась!!!!

Дуже задоволений тим, що нарешті вдалось розловити поплу, є ще багато запитань, але на це ще є ціле літо, і я зі всім цим розберусь!!!

Фото-3477.jpg

Фото-3475.jpg

Фото-3476.jpg

Фото-3478.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Яка довжина поводка на попла у вас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 19.03.2016 at 21:54, Саша Иванов сказал:

Ну ви то не особливо відверті в звітах про свої місця :rolleyes:

Ви знаєте,,,,якраз сьогдні це питання для мене і залишилось відкритим. Ловим і довгим і коротким, але сильний вітер та слабенький зір не дали можливості зрозуміти, що краще. Буду чекати нагоду, і поїду дрхосліджувати саме це питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

але сильний вітер та слабенький зір не дали можливості зрозуміти, що краще.

:rolleyes:, успіхів :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kayot,імхо,трохи не той во.Для чого фото викладати,хизуватися,а самому ігнорити :"Де?"

Питання риторичне...Всерівно Вашої риби ніхто не злапає.Нєпанімать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, zigorko сказал:

Kayot,імхо,трохи не той во.Для чого фото викладати,хизуватися,а самому ігнорити :"Де?"

Питання риторичне...Всерівно Вашої риби ніхто не злапає.Нєпанімать...

Якщо ти не лапаєш, то навіщо тобі ті місця? Вапрос!

Це ж не тема про місця, а про вилов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто сказав,що я не лапаю?) До прикладу,завжди ділюся де ловлю і що,по чом.От сьогодні планував в Радянське,передумав.Поїду в Мосор.Ввечері все детально розпишу.Мені не жалко)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

Поїду в Мосор

Теж давно туди хотів, все ніяк руки не дійдуть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звіт,кагбе і не звіт.Немає чого показувати.

Св"ято.Виїздив десь об 13-ій.Ціль-Мосор.Зі сторони Голоб заїзд.З Луцька з сонцем вирушав,приїхав- не айс.Крутить,почало дощити...(Рибаків на човнах було.Постояв,подивився,макитру почухав...Та ну його.Погода паршива.Поки човна накачаєш,випливеш,заякоришся...Коротше плюнув! Навіть не діставав з буди Колібрі.Вся рибалка склалася зі смажених стегон) Ну і "файна " погода.

Зю.Балакав зі сторожем водойми.

Біла риба (плотва,лящ,линок,карась (від 500 грм.))-40 грн.,за пів дня.

Хижак-30 грн.,за пів дня.

Човен-15 грн.,оренда.

Є будиночки.Доба 250 грн.,на 4-ох.ІМХО,не погано.

ЗЗЮ.При мені хлопи щучку на пів кіля,з човна,взяли.Сторож казав брати все! Олівці теж.Багато її там є,вибиває дрібноту.Дав ном.телєпона.Пізніше запощу.

ЗЗЗЮ.Тре їхати,але на будні.Багато людей.

DSC_0151.jpg

DSC_0150.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі.Вродь все правильно роблю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...