Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хоч які там не були прогнози, але я о 5 ранку подався в "Адреналін" перший раз у цьому році( в розвідку). Там ще був один який не боїться доща )) бо зранку десь до 8год. лупив добрячий,потім трішки стих,але хлопці як файно "брав" карасик в дощ! десь о половині десятої "відрізало" повністю.Ще три карасика зловив біля 12год.за три хвилини один за одним, і знову тишина чому так х.. його знає в 13год почав збиратися.Добре що зранку трішки відірвався, загалом 20шт. вага 3,6кг. найбільший 355г.

PS: поплавки мовчали, горох,куруруза навіть не шивельнулось,макушатнік також нічого,як завжди виручив "вбивця" усе спіймав на нього.

post-23661-0-12412900-1431358661_thumb.j

post-23661-0-83036200-1431358838_thumb.j

post-23661-0-21534500-1431358845_thumb.j

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

P.S. Я на рибалку їзджу тільки по буднях, в вихідні там немає що робити (сугубо моя думка)

підтримую. :0160:

Також згоден, але бажання часто розходяться з можливостями)

Опубліковано

яка зара плата там?

70грн.

а на "вбивцю" що чеппяли?

Як на мене саме діюче воздушне тісто(їстивний пінопласт)марки "Кук" з запахом часника

i1167589-loomis.jpg

Опубліковано

Там вроді є якісь обмеження по часовій ловлі,вм з скількох ловили?

Да здається немає, платиш 70грн. і сиди собі. Ну я туди ходжу дуже рідко, і знаю точно прийшов приблизно о 5 ранку і сиджу скільки хочу(приблизно до 13-15год), найдовше десь рік назад сидів до 17год. і ніхто нічого не говорив(зараз не знаю)

PS: мені взагалі вигідно-прикольно,живу біля риббази і завжди в Адреналін приїзджаю якомога раніше 4.30год-5год. на авто 1-2хв. ))

Опубліковано

я мав на увазі зранку?вскільки можна приходити...і білетер сам в скільки приходить?

Млять)))))))) да вроді як хочеш, і на ніч приходь,сьогодні білетер був десь біля 7год.30хв.(точно не згадаю, бо карасик якраз був активний)

Опубліковано

ясн....ставків повно а мене чогось туди тяне....тре їхати...

Ой-йо-йой!! зважте усе, всетаки це "лотарейка",рідко там клює.(( Як мені говорили то не кльов, позавчора карасі по 500г. совали і амура 5кг.на кукурузу ( я не сильно вірю) але??? знаю що таке можливо, там взагалі специфічна водойма, мені більше не подобається аніж подобається, головне бензи-нуль,і точно знаю що там є риба і ніхто нічого не мутить з рівнем води.

Опубліковано

В Адреналіні в суботу було глуховато, дуже рідкісні покльовки.

Рибаків було 7-8. Деякі виймали раз в кілька годин карасика або карпика до пів кіло.

Опубліковано

В Адреналіні в суботу було глуховато, дуже рідкісні покльовки.

Рибаків було 7-8. Деякі виймали раз в кілька годин карасика або карпика до пів кіло.

В неділю теж глуш. Тягали поодинокі карасики, та й то не всі. Тільки десь біля третьої дня дядьку на кутку карпик вудку порвав - той тільки спину побачив. В метрі від берега, на поплавчанку, на мастирку. Дядько тільки й сказав, ну його, все одно не витягнув би, Волосінь була, певно, 2-ка чи 2,5.

Опубліковано

Дядько тільки й сказав, ну його, все одно не витягнув би, Волосінь була, певно,

2-ка чи 2,5.

Ви хоч маєте понятття про трос 2 чи 2.5. Можна сома на 100 кіль белорусом тянути. Скоріш ви мали на увазі 0.2 чи о.25. :)

Опубліковано

Дядько тільки й сказав, ну його, все одно не витягнув би, Волосінь була, певно,

2-ка чи 2,5.

Скоріш ви мали на увазі 0.2 чи о.25. :)

саме так, вибачаюсь за неуважність. :)

Опубліковано

Ловив де не памятаю, але заняло це 2,5 години.

Стир Маяки

Це до якої стану треба напитись чи ще шо там. Щоб не памятати де ловив. :) Ви канешно вибачте но по тому вигляді шо вони такі грязні, тіко мислі шо ловили кловнею, десь на ровах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...