Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

до речі, карасі дуже класні печені в печі/духовці. Рекомендую до пива і просто так насолодитись. 

Опубліковано
6 часов назад, Bodik сказал:

до речі, карасі дуже класні печені в печі/духовці. Рекомендую до пива і просто так насолодитись. 

поділіться секретним рецептом як їх пекти?

Опубліковано
В 17.05.2016 at 21:51, Саша Иванов сказал:

Знову відвідав Радянське

По роботі буду там в понеділок, от думаю може то приїхати на пару годин раніше і половити рибку? підкажіть шо там з хижаком? чи спінінг там не варіант?

Опубліковано
22 часа назад, Polehan сказал:

По роботі буду там в понеділок, от думаю може то приїхати на пару годин раніше і половити рибку? підкажіть шо там з хижаком? чи спінінг там не варіант?

Спінінг не варіант, це комерційна водойма. Хижака там немає, суто біла риба. Беріть поплавчанку, манну бовтанку і вйо.

Опубліковано
45 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

вода

45 хвилин тому, Саша Иванов сказано:

З ВОДОЙМИ

дякую, знав...  але чомусь не вірив

Опубліковано

перечитав фотозвіти, бачу малу рибу випускають велику беруть. Канал трефей рекомендує робити навпаки,велика риба дасть здорове потомство.........................

Опубліковано
5 часов назад, yavorskiy igor 31 сказал:

бачу малу рибу випускають велику беруть

то не від турботи про довкілля, то від ліньки гратись з мальком))

Опубліковано

Покатався сьогодні по ставках...на яких тільки починав освоювати спінінгову ловлю - ГРУЗДЬ ТОСКА!

Ті водойми, де колись було тьма окуня...та щука клювакала на пружину - пусті на хижака, зате куча карасика, долонька-півтора - тьма!

Далі поїхав по картах...троха поблукав, натрапив на хутори, де немає навіть світла, дороги - це забута богом , поросла тровою, засипана якимось старим булигою  колія! Благо не було дощу - прорвався.

Багато водойм знайшов для відпочинку і розваги з поплавочною вудкою (карасик, горчак, плотва, верховода,окунець - все з палець-півтора)

Видурив за день зо п’ять пістонів та два щуренятка, гарм так на 200-300 кожен...всі люто втоплені!!!!!!!!!!!!!

Фото 26 та 25 повністю не передає картини - але це косяк головастиків - ТЬМА!!!!!!!!!!!!!

Фото-3630.jpg

Фото-3627.jpg

Фото-3628.jpg

Фото-3629.jpg

Фото-3626.jpg

Фото-3625.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...