Перейти до змісту

Фотозвіти з рибалки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

А я в Адреналіні з 15год. в садку один карась. Можете уявити який кльов що я перший раз пишу на смарфоні із самоі водойми :=)). Капець треба збиратися.

В Адреналіні взагалі щось крім карасів ловиться??

Карп, амур.

Ось сьогодні карпіка хотів,але..... Сидів на кукурузу тут БАЦ! на дно я думав карп(ік) а виявилося карась грам 250 і ВСЬО!! :( з 15до20год. ще пробував на хробака,мастирку також нічого(все поплавок),потім ще поставив "убійцу" (два) на гачки кук,хробак,також нуль! Радує що втік з роботи у будній день і троха відволікся, але бляха душу то не відвів коли одна покльовка за 5год. ну хоча б раз в пів години,ех рибалка вона така СУКА!

В суботу теж було одне розстройство. Зранку зловилося два карасика грам по 200 на опариш - і все, як відрізало. А потім дощ так злив, що то капець. Зате таке шоу було, що ну. Як почали коропи кидатися - свинюки по 10 кіль - хоч око пораділо. Коротше, навіть писати нема про що...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Як почали коропи кидатися - свинюки по 10 кіль - хоч око пораділо. Коротше, навіть писати нема про що...

Блін, теж саме сьогодні нууу так вже виверталися кабани))) а толку тільки для ока))

PS: щось я розчаровуюся в тій водоймі, часто там не клює(( і не тільки у мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де саме ловили?

перший великий став від ковельскої траси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув написати мені ті кабани нах.. не треба,хоч вірте,хоч ні, мені б пару карасиків, ну якби ще карпик приблизно 1кг. це більш ніж достатньо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перший великий став від ковельскої траси

Був з 7.40 до 11, зранку як дурний хапав, ловив на міношку ЛД, потім ледь чутні удари. Троха втяв.

Тепер про ставок. Він платний, для спіна 30 грн.(зі слів місцевих), на інше не питав. Бачив двійко коропів що пару раз плюхнулись в корчах посеред ставка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За годинки півтори зо двадцять ось таких красенів взяв в Боголюбах.

post-7540-0-54743300-1435265059_thumb.jp

І як вже часто буває останнім часом, потримав навіть трошки зубату хазяйку водойми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову тіога ЛД?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, якийсь твістерок маслянистий, потім просто його тіло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був вчора у Боголюбах(дальній той що за 60грн.) не скажу що їхав прям порибалити,а так більше відпочити і шашлика пожарити і плюс вудкою помахати,але вийшло усе навпаки.Був десь з чотирьох, до майже десяти годин вечора,приблизно до 20.00 кидав убійцу, клювало як дурне! на все(хробак,кук,кукуруза) на дві вудки не встигав,але карасик дуууже маленький,на кукурудзу попадався трішки більший,але все одно бляха малий(( На макушатник взяв карась 300г. А після восьмої коли стих вітер я почав кайфувати поплавчанкою)) ух і душу відвів, тільки закинув(кукурудза) і відразу клює раз за разом і до речі карасик трішки кращий пішов, на фото не вся риба багато повипускав да із тої що у садку була залишив з десяток найбільших)).Хоч і мєлоч але відірвався по повній я не очікував що так буде клювати, з боку мужикі на поплавок з самого ранку майже по відрові зловили і мені показували, більших було з п"ять(200-300г.), на долоню з пару десятків, ну і тюльки тої море!! )

Забув, був перший раз,став де попало,кидав куди попадало,на що?як? не знав нічого.Поїду ще полюбому, і пошукаю кращі місця(мож буде ще краще) бо ставок був під зав"язку!

post-23661-0-33806100-1435606309_thumb.j

post-23661-0-32249400-1435606322_thumb.j

post-23661-0-98485800-1435606355_thumb.j

post-23661-0-51751500-1435606363_thumb.j

post-23661-0-10241600-1435606371_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клювало як дурне карасик дуууже маленький

А як на рахунок зловити кілька карасиків на живця, плата також 60 грн, чи всеж можна а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

клювало як дурне карасик дуууже маленький

А як на рахунок зловити кілька карасиків на живця, плата також 60 грн, чи всеж можна а?

Не розпитував, прийшла жіночка і коротко і ясно:"У нас вилов риби платний 60грн." і дає білет,а там чітко вказано (ПП такій то, вилов до 6кг.з 5.00ранку до 22.00вечора)

PS: хоча думаю у тих мужиків,що зловили майже по відрові було більшеніж 6 кг. :_39: (хоч і мелоч,але дуууже багато)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздили з Колегами в Конюхи. Якщо з вечора в суботу якійсь карасик клював, то зранку було глухо.

Зато сіток кругом розставлено жуть.

Але кайф отримали, вудка природа-краса неземна, вночі шкварка, все було просто шикарно.

a6c56818257f.jpg

086af4bceda8.jpg

7454bcf3d20e.jpg

ТроХфея не було, того фоток риби принципово не робив ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надибали вчора годинок в сім вечора окуня у Веселому. Половили десь до початку дев’ятого.

Влупив дощик, але роздача була настільки приємною - що прийшлось добряче помокнути.

Розмір рибки не так щоб аж, але вона компенсувала це кількістю клювак.

За оплатою ніхто не приходив.

post-7540-0-10756700-1435727301_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу по карті там по дорозі є річка Серна. Хто що може сказати про неї? Які глибини? Що ловили і в якому районі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу по карті там по дорозі є річка Серна. Хто що може сказати про неї? Які глибини? Що ловили і в якому районі?

Сама річка дуже вузенька, глибока, стрімка течія, багато поворотів і завалів, багато рослинності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон до власника ставк(ів)а у Веселому хтось може підказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саша Иванов я уже писав в одній із тем на даний момент власників немає, були орендарі але їх уже погнали. Тому зараз там (якщо я не путаю то на фото лівий ставок від траси) спокійно ловлять і не платять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Казали місцеві, що орендар вже новий є....і взагалі крутили носом - але ця інфа із уст в уста....де там правда.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попав на кльов в Надчицях...Загальна вага 15 кг.

post-28993-0-06218200-1435847458_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б не радив писати про такі кілограми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дессяти раз один раз повезло ! Десять рибалок по 100 грн. за кожну...Плюс снасті,дорога і т.д. і т.п. Порахуйте... Я рахував ...Получається що я нівкого нічого не вкрав !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fanatic, то він до того веде, що завтра там навіть встати з однією вудкою не можно буде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fanatic, то він до того веде, що завтра там навіть встати з однією вудкою не можно буде :)

Тоді для чого створюються ці теми. І для чого заходити і переглядати тут все. Якщо сам зареєструвався тут щоб брати інфу, то є і рибаки які непроти поділитись. Не розумію таких "рибаків"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді для чого створюються ці теми. І для чого заходити і переглядати тут все. Якщо сам зареєструвався тут щоб брати інфу, то є і рибаки які непроти поділитись. Не розумію таких "рибаків"

він(я) мав на увазі що вас з"їсть місцевий грінпіс. не думаю що багато людей більше мене ділиться інфою. я от постійно заходжу, переглядаю і бачу що дехто буває на рибалці 1-3 рази в рік, але завжди з непоганими уловами і не пам"ятають де клювало.

а я от був учора пів ночі. в новоставі. виповзок падьонка. зеро. товариш зловив козлика грам 300.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

товариш зловив козлика грам 300

Козлик це що за рип такий? Вперше чую. Яка *нормальна* назва рипа?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...