yura-patriot Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:35 Поділитися #451 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:35 Були на рибалці з ночівлею. Почну з того шо перший раз перед рибалкою зупинило гаї. Чисто формально но... примета погана. Приїхали на ставок в с.Буків шо за Сирниками. Місць нема. Поробили собі місця. Брали з собою трімера. Ну і за рибалку. Всі хто був в машині коли зупиняло даї нічого не зловили тільки Ігор якого підібрали потім по дорозі зловив карпіка, з якого у вечері була зварена класна уха. Та він ще чіпляв шт чотири. но не витягнув, казав шо фото добавить. А що там, платно? а карась є? Antiphase тра добавити до списку цей Буків Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:37 Поділитися #452 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:37 я так розумію це ТУТА, а що там по чому? Все правтльно там, забув написати рибалка день, або суткі 60 грн. з риби карась, карпикі, карпи та амури. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Antiphase Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:43 Поділитися #453 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 07:43 Дякую Grekus yura-patriot, вже Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
andrey_lt Опубліковано 8 Червня, 2015 в 12:24 Поділитися #454 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 12:24 Ніч 06.06.2015 . Колодеже, другий ставок. 100 грн. Хотілось щось більше, але вже що є. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Андрій26 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 12:31 Поділитися #455 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 12:31 я так розумію це ТУТА, а що там по чому? Все правтльно там, забув написати рибалка день, або суткі 60 грн. з риби карась, карпикі, карпи та амури. І забули написати про зацепи. Були минулого року раз з 5, да був і карп і амур 3-4кг. Карась слабовато. Но зацепів дуже багато кожна рибалка по 5 снастей залишали. Там по середині іде рів, колись була річка, біля річки росли дерева коли їх спиляли, пеньки, всі спиляні стовби гілики оставили там тіпа для нересту, поставили дамбу і затопили ділянку. Цього року поїхали відкривати сезон, жодної покльовки, вода чиста як джерело, була поруч лодка хазяїна взяли поплавати то ми жахнулись дно все в карягах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 8 Червня, 2015 в 12:34 Поділитися #456 Опубліковано 8 Червня, 2015 в 12:34 Не спорю, все в карягах но рибалки які постійно ловлять пристосувались ловлять на пружинку з одним гачком, бойли чи методом або фідером. або на поплавок. Головне правильний підхід до справи. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
inhelp Опубліковано 14 Червня, 2015 в 16:31 Автор Поділитися #457 Опубліковано 14 Червня, 2015 в 16:31 Знайомий з швагром в суботу був в Терешківцях, результат в кожного по 10 карасів (карась брав слабо) , схід карпа в березі біля 5 кг, і амур на 8 кг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Столярка Опубліковано 14 Червня, 2015 в 16:59 Поділитися #458 Опубліковано 14 Червня, 2015 в 16:59 Знайомий з швагром в суботу був в Терешківцях, результат в кожного по 10 карасів (карась брав слабо) , схід карпа в березі біля 5 кг, і амур на 8 кг нема слів, гарно =) що на шоо? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
inhelp Опубліковано 14 Червня, 2015 в 17:35 Автор Поділитися #459 Опубліковано 14 Червня, 2015 в 17:35 Знайомий з швагром в суботу був в Терешківцях, результат в кожного по 10 карасів (карась брав слабо) , схід карпа в березі біля 5 кг, і амур на 8 кг нема слів, гарно =) що на шоо? Макушатник Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 20 Червня, 2015 в 06:52 Поділитися #460 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 06:52 Вискочив вчора на годинку поганяти прилуцьких окунців. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 20 Червня, 2015 в 12:56 Поділитися #461 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 12:56 Катнув сьогодні в боголюби - вбити троха часу. Холодний вітер та дощик не додавали комфорту рибалці: змок і замерз, проте кокунців знайшов, навіть доволі приємних розмірів. Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
іван стернійчук Опубліковано 20 Червня, 2015 в 13:27 Поділитися #462 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 13:27 Катнув сьогодні в боголюби - вбити троха часу. Холодний вітер та дощик не додавали комфорту рибалці: змок і замерз, проте кокунців знайшов, навіть доволі приємних розмірів. Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. На який саме ставок їздили і яка там ціна, хочу туди поїхати порибалити на фідер. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 20 Червня, 2015 в 13:29 Поділитися #463 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 13:29 Катнув сьогодні в боголюби - вбити троха часу. Холодний вітер та дощик не додавали комфорту рибалці: змок і замерз, проте кокунців знайшов, навіть доволі приємних розмірів. Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. На який саме ставок їздили і яка там ціна, хочу туди поїхати порибалити на фідер. там де багато карпятників сидить, я нічого не платив, да і не підходив до мене ніхто, тому не знаю. Да і за що платити - за окуня???? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ostasyuk Опубліковано 20 Червня, 2015 в 14:18 Поділитися #464 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 14:18 Вискочив вчора на годинку поганяти прилуцьких окунців. монстри Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Саша Иванов Опубліковано 20 Червня, 2015 в 14:35 Поділитися #465 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 14:35 Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. Що за резина? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ostasyuk Опубліковано 20 Червня, 2015 в 15:37 Поділитися #466 Опубліковано 20 Червня, 2015 в 15:37 Катнув сьогодні в боголюби - вбити троха часу. Холодний вітер та дощик не додавали комфорту рибалці: змок і замерз, проте кокунців знайшов, навіть доволі приємних розмірів. Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. які враження від нанофілу? яким діаметром користуєтесь? принюхувався до нього із зими, а потім після прочитаної серіі негативних відгуків передумав. кажуть дуже слабкий на вузлах + чутливий до абразиву. хоча й вичитав що хтось відловив фідером сезон з 0.15. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 21 Червня, 2015 в 06:10 Поділитися #467 Опубліковано 21 Червня, 2015 в 06:10 Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. Що за резина?лаки джон тиога Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 21 Червня, 2015 в 06:15 Поділитися #468 Опубліковано 21 Червня, 2015 в 06:15 Катнув сьогодні в боголюби - вбити троха часу. Холодний вітер та дощик не додавали комфорту рибалці: змок і замерз, проте кокунців знайшов, навіть доволі приємних розмірів. Мав три щучих зрізи та взяв файний карп, але нажаль нанофіл не передбачав силової боротьби, тому карпуша, змотавши спокійненько метрів 20-30 шнура, заліз в корчі, де і відірвався. які враження від нанофілу? яким діаметром користуєтесь? принюхувався до нього із зими, а потім після прочитаної серіі негативних відгуків передумав. кажуть дуже слабкий на вузлах + чутливий до абразиву. хоча й вичитав що хтось відловив фідером сезон з 0.15. Зараз стоїть берклі 0,06 Нанофілом користуюсь останні три -чотири роки, да....більше сезону його не катаю, зазвичай стає дуже слабенький за рік, вузли головне не перегрівати при затягуванні, якщо пошкоджен кінець шнура, то просто відрізаю метр-другий. Але в загальному - мене задовільняє, наступний буде 0,04 або, якщо вдасться придбати палочку на 0,5-2,5 гр, то 0,02 шнур. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 22 Червня, 2015 в 13:52 Поділитися #469 Опубліковано 22 Червня, 2015 в 13:52 Був сьогодні проїздом в Прилуцькому, зупинився на півгодинки прокинутись. Окунь майже не активний, але шість хвостиків вдалось наковиряти. Карпи пригають, лебеді сплять, нирки - ниряють!!!! Краса!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 23 Червня, 2015 в 19:29 Поділитися #470 Опубліковано 23 Червня, 2015 в 19:29 Товариш запропонував у вечері прокинутись. Катнули в Боголюби. Окунь "робочий", але троха наловили. Були приємні екземплярчики. На останній проводці зріз від щучки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fresh1987 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 10:46 Поділитися #471 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 10:46 де саме ловили? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Червня, 2015 в 16:31 Поділитися #472 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 16:31 А я в Адреналіні з 15год. в садку один карась. Можете уявити який кльов що я перший раз пишу на смарфоні із самоі водойми :=)). Капець треба збиратися. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zepa Опубліковано 24 Червня, 2015 в 17:04 Поділитися #473 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 17:04 А я в Адреналіні з 15год. в садку один карась. Можете уявити який кльов що я перший раз пишу на смарфоні із самоі водойми :=)). Капець треба збиратися.В Адреналіні взагалі щось крім карасів ловиться?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ostasyuk Опубліковано 24 Червня, 2015 в 17:08 Поділитися #474 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 17:08 А я в Адреналіні з 15год. в садку один карась. Можете уявити який кльов що я перший раз пишу на смарфоні із самоі водойми :=)). Капець треба збиратися. "один карась" як видовий склад улову ? [ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Червня, 2015 в 18:01 Поділитися #475 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 18:01 А я в Адреналіні з 15год. в садку один карась. Можете уявити який кльов що я перший раз пишу на смарфоні із самоі водойми :=)). Капець треба збиратися. В Адреналіні взагалі щось крім карасів ловиться?? Карп, амур. Ось сьогодні карпіка хотів,але..... Сидів на кукурузу тут БАЦ! на дно я думав карп(ік) а виявилося карась грам 250 і ВСЬО!! з 15до20год. ще пробував на хробака,мастирку також нічого(все поплавок),потім ще поставив "убійцу" (два) на гачки кук,хробак,також нуль! Радує що втік з роботи у будній день і троха відволікся, але бляха душу то не відвів коли одна покльовка за 5год. ну хоча б раз в пів години,ех рибалка вона така СУКА! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.