Перейти до змісту

ПОТРІБНЕ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ РЕЙВУ

fenom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні форумчани, можливо хтось допоможе з контактами чи просто підкаже ідею...

Потрібне приміщення, а-ля Рівненський аеропорт, для проведення молодіжного музично-розважального заходу, іншими словами - РЕЙВ.

Потрібне саме приміщення в межах міста, з великим холом, чи фойє, яке можна взяти в оренду на добу, щоб завезти туди світло і звук

Опубліковано
Потрібне саме приміщення в межах міста, з великим холом, чи фойє, яке можна взяти в оренду на добу
я б спитав би в Палаці піонерів...
Опубліковано

Шановні форумчани, можливо хтось допоможе з контактами чи просто підкаже ідею...

Потрібне приміщення, а-ля Рівненський аеропорт, для проведення молодіжного музично-розважального заходу, іншими словами - РЕЙВ.

Потрібне саме приміщення в межах міста, з великим холом, чи фойє, яке можна взяти в оренду на добу, щоб завезти туди світло і звук

может обратиться лучше в горсовет ... может там помогут с таким вопросом ??? или попробовать провести это мероприятие в недостроенном здании за Нашим Краем на Шевчеко .....

Опубліковано

зверніться в приймальню до Палиці з лозунгами "Палиця - наш президент"

куплять вам рівненський аеропорт і перенесуть дето в центр Луцька

Опубліковано
может обратиться лучше в горсовет ... может там помогут с таким вопросом ???

в цитати ібо почті класіка:

— Обратитесь во Всемирную лигу сексуальных реформ, — сказал Бендер. — Может быть, там помогут[1].

Опубліковано

Не думаю, що міська рада сприятиме проведенню таких заходів...

Палац, на мою думку, не дадуть... Я б на їх місці не дав... це ж не виставка...

Уявіть, ми поставим 15 квт звуку, 10 квт світла, зберем 500 (а може і більше) людей...

Приміщення за Краєм? там є готові площі?

Палиця не варіант, адже проведення планується уже після виборів )))

Опубліковано

Не думаю, що міська рада сприятиме проведенню таких заходів...

Палац, на мою думку, не дадуть... Я б на їх місці не дав... це ж не виставка...

Уявіть, ми поставим 15 квт звуку, 10 квт світла, зберем 500 (а може і більше) людей...

Приміщення за Краєм? там є готові площі?

Палиця не варіант, адже проведення планується уже після виборів )))

если это по настоящему рЭйв то нужно делать это под открытым небом, просто в Луцке нет таких пустых помещений наверно .....

к вашему сведению в Питере концерт Пиратская станция проводился на заброшенном заводе ... почему бы не попробовать провести РЭЙВ в недостроенном здании .... это конечно моё мнение ....

Опубліковано

есть какие то продвижения Феном ??? хотелось бы узнать гдЭ произойдёт полёт во времени на 10 лет назад???

Опубліковано

рухів немає... :( поки що...

піратська станція гарний приклад, але от таких інвестицій ми в Луцьку не знайдем, та і не прагнем шукати.

готові самі вложити кошти, аби лиш їх повернути від заходу...

Опубліковано

рухів немає... :( поки що...

піратська станція гарний приклад, але от таких інвестицій ми в Луцьку не знайдем, та і не прагнем шукати.

готові самі вложити кошти, аби лиш їх повернути від заходу...

Игорь Палица поможет гЫ .... нуна тока попросить и сказать что на концерте пропиарим Вас Палица ... может и даст лавандоса .....

Опубліковано

орендуйте аеропорт в крупі, взльотна ого-го і далеко від населених пунктів....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...