Перейти до змісту

Шум в квартирі

Fiore

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А якщо в сусідів маленькі діти, яким спати вдень треба? Все-одно послав?

Ну це вже залежить від того які сусіди. Якщо ти прекрасно розумієш, що коли спати будуть твої діти а їм буде пофігу то підлаштовуватися під них неварто.

Опубліковано

найкраще піти в коридор, клацнути декілька раз щиток.... способ перевірений.......

ггг. а у от на мене такі методи не подіють, у мене пів квартири запітується через упееснік на 15 кг який тримає всі мої примочки години дві

У мене на хаті недавно репетирувала одна з майбутніх груп. Багабани і 2 електрогітари. І нічо, сусіди тихенько сиділи і слухали. Ніхто нічо не сказав. :friday:

Якби пришит до 22х грузить за музон з моєї 5,1 послав би сразу навіть не відкриваючи двері.

Наприклад, якщо б в мене сусіди таким займались і мені це б мішало я б перших рази 2 попросив би по хорошому і неважливо чи це було б в 8:00, 12:00, 18:00, 22:00 чи 00:00, а далі... :ura: якби ще й послали... :ura:

З.І. Ти так написав ніби в тебе всі сусіди якісь лякані чи якісь дауни або ти дуже крутий чел з крутою кришею! :90:

Ще цікаво: а якщо якийсь урод за стіною після 22:00 хропить як трактор, то можна його прийти і задушити власними руками і потім ще й ногою копнути? :nun:

Опубліковано

Наприклад, якщо б в мене сусіди таким займались і мені це б мішало я б перших рази 2 попросив би по хорошому і неважливо чи це було б в 8:00, 12:00, 18:00, 22:00 чи 00:00, а далі... :ura: якби ще й послали... :friday:

З.І. Ти так написав ніби в тебе всі сусіди якісь лякані чи якісь дауни або ти дуже крутий чел з крутою кришею! :90:

Ще цікаво: а якщо якийсь урод за стіною після 22:00 хропить як трактор, то можна його прийти і задушити власними руками і потім ще й ногою копнути? :nun:

Не хоч мені з моїми помогти розібратись, а то вони щось ніц не слухають :ura:. З хропінням, це інтєрєсненькій варіантік. а от враження, що автор допису про сусідів тож слєгка асоціал.

Опубліковано

Сижу читаю... гигикаю... Блін кльово мені... мої 70 ват радянської музики після 22:00 можуть розкритикувати хібащо батьки... в крайньому разі собаки на вулиці :) (приватний будинок - штука класна)

А взагалі - на тему хропіння: по тєлєку показували кумедний випадок в США коли заснула людина в машині ... і хропіла... тіпа на весь район.. амєрікосам спати мішала.... приїхали мєнтос.. розбомбили скло в машині.. в салоні - нікого. нашли людину в багажніку.. мирно сплячу... п'яну.. зачитали права... виписали чек на штраф... А ви тут кажете - музика в квартирі...

Доречі до знайомого викликали якось сусіди мєнтосів - через музику після 23:00. По словам його сусідів приїхали вони після 5 дзвінка... по причині загрози жалоби наверх за бездіяльність... тобто в нього вони були десь після 2 ночі.. чемно попросили вимкнути музику.. і більше не порушувати правила громадського порядку... більше він їх не порушує :)

А взагалі, якщо ти порядна людина і сусіди в тебе теж норм люди, то потрібно знайти взаємопорозуміння з ними... так як будують будинки в нас "пречудово" - стіни пропускають 80% звуку...

На старій квартирі бували випадки коли в сусідів за стіною включався тєлік наприклад з якоюсь прикольною програмою чи фільмом, і було все чути.. добре було так не раз - шось завтикав по тєлєку прикольного - почув знайомі звукі за стіною - і собі згадав і включив те саме :)

Опубліковано

Вчора якийсь імбецил в Теремно пускав салюти в 00.45 ночі. Гупало так, що повставали всі - і ми, і діти - і потім довго не могли влягтися. Таких ідіотів потрібно каструвати і селити в резерваціях, як абсолютно нездатних до життя у нормальному сучасному суспільстві. Бо якщо людина у свої скільки там років (а я не думаю, що пуляв хлопчик років 8-10) не розуміє, що спить мабуть 90% людей у цілому мікрорайні і будити їх через те, що в тебе в жопі шило, дуже негарно, то не місце йому серед нас.

А взагалі, у НОРМАЛЬНІЙ країні (якої наша, очевидно, за мого працездатного віку так не стане, що дуже прикро), в кожному мікрорайоні мав би бути мобільний патруль, який би відразу ж поїхав туди, стягнув гарненький штраф, а може ще й посадив на пару діб, щоб не хотілося більше порушувати громадський спокій.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Санітарні норми допустимої гучності звучання звуковідтворювальних і звукопідсилювальних пристроїв у закритих приміщеннях та на відкритих майданчиках

N 4396-87, 07.07.1987, Норми, Министерство здравоохранения СССР

Санітарні норми допустимого шуму в приміщеннях жилих і громадських будівель та на території житлової забудови

N 3077-84, 03.08.1984, Норми, Министерство здравоохранения СССР

Опубліковано

найкращий варіант накатати скаргу санітарам і контрольну в прокуратуру, а матеріали потім до суду з позовом закинути + моралку стягнути.

Опубліковано

На рахунок імбецилів і салютів. Я живу на 9-му поверсі, а на першому в нас - Зефір і Волиньтабак. так от як тіко яке свято, то народ починає пускать салюти і рвуться вони акурат на рівні 9-го поверху. Поки не поміняв вікна на пластикові, то жити не мона було. А так - поставив трикамерний склопакет і красотень. Вікно закрив і хай собі гупають хоть до усрачки :)

Опубліковано

здаєтсья мені, що реакція залежить від морально-психічного стану сусідів. Музику слухаю голосно майже завжди.

Єдиний раз, коли сусіди намагалися зв*язатися зі мною по батареї...так це коли в 5 ранку після святкування мого ДН ми присунулись додому і влаштували на кухні бардівський концерт у виконанні мого знайомого....

• 3 року потому...
Опубліковано

Вчора сам стикнувся з такою ж проблемою, написав заяву . Якщо комусь згодиться,то брав закони тут з повним роз'ясненням дій - Законний спосіб вгамувати шумних сусідів + прикріпив в документі - Відділ дільничих інспекторів міліції УМВС

шумних сусідів_0.doc

Відділ дільничих інспекторів міліції УМВС.doc

Опубліковано

P.S. Приходив дільничний до них, була бесіда, сусіди прийшли вибачатись.Так що ждем спокою!

P.P.S. Дільничного вразило знання законів і роз'яснень :rolleyes: .

ще знайшов один простий документ в якому все роз'яснено.

Спокою та тиші Вам!

Що нам варто знати.doc

Опубліковано

P.S. Приходив дільничний до них, була бесіда, сусіди прийшли вибачатись.Так що ждем спокою!

P.P.S. Дільничного вразило знання законів і роз'яснень :rolleyes: .

ще знайшов один простий документ в якому все роз'яснено.

Спокою та тиші Вам!

Хорошо, когда так. У нас с завидной регулярностью дебош на 8 этаже, я на 6-м живу и спать не возможно, сочувствую тем, кто ближе живет. Участковый 100 раз к ним приходил, не помогает. А с виду нормальные, уже не молодые люди..........

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...