Перейти до змісту

Моделювання і колекціонування: авто,флот,авіація,бронетехніка

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

Вітаю.Поки ще не вийшов.Немаю натхнення поки,до моделювання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 337
  • Створено
  • Остання відповідь

Вітаю.Поки ще не вийшов.Немаю натхнення поки,до моделювання.

я зараз збираю британського танка ЧИФТЕН.Залишелась башня,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото виложу,коли закінчу модель.Ти збираєш моделі БТТ часів Другої Світової війни, чи після війни також.Хочу знайти в Луцьку "колегу" по моделювані,спілкуватися,обмінюватися порадами,досвідом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку планував 2Світову.Але зараз маю в коробці БМП1,від Трумпетера,з травлом,наборними траками,точеним стволом.Тільки все ніяк часу не знайду почати збирати.Та й досвіду в мене немає.Читаю Інет,вчуся на своїх помилках.Он дещо МайкФ підказує.Обіцяв в Луцьк приїхати,коли закінчу БМП,провести майстер-клас по везерингу,фарбуванню і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В збирані бмп можу допомогти,сам збирав БМП-1 ,БМП-2 і БМП-2д від "ЗВЕЗДИ", можу написати телефон-поспілкуємося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай.Почну збирати,дам знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай.Почну збирати,дам знати.

0950308119.можеш сьогодні подзвонити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Моя остання робота "Чифтен" МК-3.

post-23504-0-53219000-1378650587_thumb.j

post-23504-0-89993400-1378650597_thumb.j

post-23504-0-52906200-1378650608_thumb.j

post-23504-0-36496200-1378650619_thumb.j

post-23504-0-13651300-1378650630_thumb.j

post-23504-0-18235100-1378650640_thumb.j

post-23504-0-41257800-1378650650_thumb.j

post-23504-0-21989100-1378650661_thumb.j

post-23504-0-04146700-1378650671_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вродь нічо так,симпатишно.Прийде Майк,розкаже що і до чого.Я теж нарешті почав свого БМП.Наберу якось,виникнуть питання.А якими фарбами малюєш?Кисть,аерограф? З телефона не можу толком роздивитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото такі, що не особливо і роздивишся, що там і як. Поки основним косяком являється нанесення декалей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фарбую пензликом,Фарба пантенфілові,виписую через інет з Петровки з Києва,За дека знаю,Наступний буде БРДМ-1,до нього окремо купив фототравло,Постараюсь побороти декалі,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є бажання серйозно займатися моделізмом, то потрібно купувати аерограф і компресор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є бажання серйозно займатися моделізмом, то потрібно купувати аерограф і компресор.

А як дивиться змивка на танку?Я читав,що декалі якось травлять оцтом,одеколоном,або спиртом щоб не блестіли,Хто знає як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюю ще раз, що фото такі, що щось роздивитися важко. Я фоткаю мильницею, але ж фото зовсім не такі.

Без глянцевого лаку, ніякі примочки декалям не допоможуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така робота заслуговує поваги :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така робота заслуговує поваги :ok:

дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вродь нічо так,симпатишно.Прийде Майк,розкаже що і до чого.Я теж нарешті почав свого БМП.Наберу якось,виникнуть питання.А якими фарбами малюєш?Кисть,аерограф? З телефона не можу толком роздивитися.

Вітаю! Як іде складання БМПшкі? Я свою зараз роблю під Афгнську компанію,закінчю-виложу фото,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт.Та будую по трохи.Комп. загнувся,не можу фото викласти.На відсотків 30-ть готова.А в тебе БМП чия?Хто виробник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт.Та будую по трохи.Комп. загнувся,не можу фото викласти.На відсотків 30-ть готова.А в тебе БМП чия?Хто виробник?

Виробник "звєзда"-збирав 5 років назад, зараз роблю змивку і пигментом під "Афганістан",Ще за 2 дня "підстарив" Американський танк М60А1 ПАТТОН,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БМП від Звєзди вже можна треба викидати. Бо там косяк на косяку. Існує гарна модель від Трампа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це точно!Якраз я її і збираю.

Міша пвдкажи,як бути з перескопами,вони ж прозорі.Зараз я їх не клею,буду фарбувати.Скотчем не заклею,надто дрібні.Маскола в мене немає,поки що.Що лишається? На супер клей,як буде вже пофарбовано?Чи може ще є які способи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я клею зразу і заклеюю скотчем. якщо триплекс геть малий, то клею кусок скотча на щось тверде, там вирізаю маску потрібного розміру і клею, куди треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єсно,буду пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще.Який клей використовувати,щоб не було сивих розводів? Супер-клей,модельний не підходить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...