Перейти до змісту

Моделювання і колекціонування: авто,флот,авіація,бронетехніка

igorrrko

Рекомендовані повідомлення

zigorko, RV39609 Клей Revell Contacta Clear 13 ml - 47грн такий як в тебе...

Також фарбу Ревелл пропонують (25 грн), але вона йде лише нітро. Назви класні... "Краска № 364 цвета листвы шелковисто-матовая leaf green silk 14ml".... :) Також є фарба типу ржавчина, алюміній металік і т.д.

кисточки по 14 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 337
  • Створено
  • Остання відповідь
Коли починав

Пройшло півроку і став матьорим моделістом?))))

Емаль Хамброл нормально дується з аера. Нормальна фарба, багато кольорів, які підігнані під стандартні RLM, FS, RAL. Чого не скажеш про Тамію: фарба гарна, але треба мішати майже всі кольори.

Для початку і Хо-Ма піде. Як під пензлик так і під аерограф.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже послухав матьорого моделіста,взяв Хо-Му.Послухай ще ти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже послухав матьорого моделіста,взяв Хо-Му.Послухай ще ти.

:) Правду кажуть про моделістів і вибір фарби....

а в мене моделька лежить, руки чешуться клеїти, а не можу... треба фарбувати кабінет і двигун. Вже уявну чергу вишикував , що буду клеїти далі, а тут мука вибору фарби. Почав на двигуні від простою бензопроводи ліпити - затягує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо руки ростуть не з того місця звідки треба, то і Тамія не поможе. Модель І-16, в першому моему пості на цьому форумі, повністю покрашена хомою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну звісно,тільки в модераторів Модельної хати руки від народження виросли звідки потрібно.Тут люди взагалі вчаться щось робити,а ти,як такий 'матьорий' краще б порадив що і як.А то тільки обсираєш кожен мій пост.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mike_F, zigorko, хлопці пригальмуйте... на колір і смак товариш не всяк!

В кого чим краще виходить той тим і працює. З приходом майстерності і досвіду значення інструменту відходить на інший план, але уподобання всерівно лишаються. Вибачайте що завів мову про фарбу :_08: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все нормально. Тільки якось не правильно це все. Я розумію: чоловік склав і пофарбував не одну модель. Модерує модельний форум.Він вже тепер дока в цьому.Я профан повний,хочу навчитися. Пишу про фарбу Хо-Ма,тому що пробував нею фарбувати через аер. Постійно сопло забивалося. Пензликом менш,більш нормально. На "Модельній хаті" зареєстрований,але там навіть не наважувався написати щось подібне-відразу б заклювали.А тут одна критика і підй...ки.

Взагалі хотів запропонувати завести щось подібне,як тут: http://scalemodels.ru/modules/forum/viewforum_f_49.html ,тим паче людина є знаюча.Але бачу в цієї людини зірковість аж зашкалює.

Вибачте,я рід онлі більше. Диспутуйте далі між собою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зірковість аж зашкалює

Ніколи таким не страдав і ніколи не вважав себе професіоналом в цьому ділі.

zigorko, скільки раз ти просив допомогти, стільки раз тобі давав поради і не казав нічого, що мені набридло чи щось таке.

Може і перегнули сьогодні трохи палки обоє.

Хо-Му рекомендував з огляду на те, що фарбувати пензликом, а не аером і фарба дешева і її там багато. А як не піде хоббі, що потім робити з дорогою фарбою? Отож для початку Хо-Ма чи Звєзда саме то, що треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно,проїхали. Мир.:0008::_26:

Подумай над посиланням,що давав. Можливо і полку нашого побільшає. Звісно,якщо час маєш зайвий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нема питань. Чим зможу допоможу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zigorko, друже, я тут форум модельної хати почитав... от там прискіплюються!!! це професійне :) А ображатись не вияснивши чи тебе справді образили - ДАРМА!!! Можна обламатись.

Доречі я на модельній хаті теж рід онлі :)

Хо-Му рекомендував з огляду на те, що фарбувати пензликом, а не аером і фарба дешева і її там багато. А як не піде хоббі, що потім робити з дорогою фарбою? Отож для початку Хо-Ма чи Звєзда саме то, що треба.

Дорогу фарбу можна потім роздати ;) (іншим початківцям).... але поганенькою теж мордуватись немає бажання, найголовніший фактор для мене - широкий спектр і наявність в продажі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На днях викладу фото Тигра. Буду приступати до покраски,потроху. Про криву ванну,утяжини на лобі знаю,але правити вже ніц не буду. Головне навчитися грунтувати,фарбувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боюсь шанцевий позбивати,як буду терти. Та й не хочеться. Просто хочу освоїти техніку фарбування аером. Погратися з модуляцією,змивками. Якщо буде потроху виходити,візьму модельку якіснішу,Драгона чи Трубача. Тоді і буду з нуля все робити з толком. Хоча цього Тигра теж мень-більш старався. Дещо підшпакльовував.Сліти толкателей зшліфовував.Ствол шпаклював і шкурив/полірував,щоб шва не було видно. Пробував розсверлювати гранатомети. О-о!!! Ще можливо б проводку зробив би до гранатометів і фар. Побачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погрунтувати пензликом реально?

Грунтовку підкажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як фарбувати всеодно прийдеться в 2-3 шари, то грунтувати не обов'язково.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вроді добив. Можна готуватися до грунтування.

Mike_F сильно не копати :) ,друга модель все таки.

post-11231-0-22084700-1368696594_thumb.j

post-11231-0-12291500-1368696671_thumb.j

post-11231-0-89851900-1368696705_thumb.j

post-11231-0-14063900-1368696767_thumb.j

post-11231-0-25198700-1368696789_thumb.j

post-11231-0-05631300-1368696811_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троси в топку. Але якщо вже оставив, то треба було хоч прибрати сліди від стиків половинок прес-форм, так само як і на шанцевому інструменті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віриш,сам побачив тільки на фото. Не буду здирати,най так і буде. Головне фарбування.

Троси на бортах підшаманю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обведи червоними кружечками всі косяки. Певне третину з них і сам бачив,але все ж таки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як найпростіше намішати чорну фарбу? В продажі її просто немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як найпростіше намішати чорну фарбу? В продажі її просто немає.

А що ти хоч чорним пофарбувати?

Обведи червоними кружечками всі косяки. Певне третину з них і сам бачив,але все ж таки...

загрунтуй спочатку, потім нормально сфоткай - тоді покажу косяки.

Немає смотрових приладів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ти хоч чорним пофарбувати?

Двигун, якийсь резиновий шланг, чи ще щось... всяку дрібницю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходять чутки, что Мастер-Акрил звєздовський це той самий акрил Vallejo.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...