Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Водії, стережіться впертих мавп, котрі лізтимуть через заборчик і кидатимуться під колеса

Принаймні, тепер вони будуть зупинятись перед дорогою. Щоб перелізти ^_^

Опубліковано

Я завжди там стояв і чекав меншого потоку машин, щоб перейти, а той взагалі йшов під міст - так безпечніше...Але є і купа говноводіїв, мене раз чуть хер перцовий не збив на х5 на тому переході, причому я йшов коли він був далеко, а він, сцука, навіть не пригальмував та ще й сигналив...

Опубліковано

так якось дивно, заборчик поставили, а зебра намальована)) з падвохом))

Розкажи - як за кілька хвилин витерту ту фарбу з асфальту?

Опубліковано

Пройшло рівно три роки, як на борді було піднято тему про небезпечний і непотрібний перехід.

Знаки зі стовпів теж познімали,залишились залишки "зебри",на яку вперто,перелізаючи через паркан лізуть "блондинки".

Опубліковано

замалювати фарбою чорною з балончика ввечері?

І заборчик потрібно продовжити аж до самої зупинки. І до мосту, де починається високий бордюр.

Може ці бидло-паркувальники не будуть ставати на проїжджій частині, щоб зайвих 1-2 метри свою дупу провезти, бо до магазину йти далеко.

Опубліковано

Як на мене, я б забори поставив би по всій довжині проїздної частини, окрім місць де пішоходні переходи, і зупинки, місця для заїздів. Тоді б думаю народ навчився б переходити в належних місцях дорогу, а не як звично залишається 5м до переходу, а він перебігає перед машинами.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Злощасний перехід, то прибрали, а от "бидлопішоходи" лишились. Бачив уже декілька разів, то батько з сином (спершу хотів перелізти, але вирішив дійти до верхньої точки паркану і звідти перейти), то двох, напевно, студентів, з сумками виляючих між машин в сторону вокзалу, то жінку (!!!), яка хотіла перелізти, але все ж таки, сподіваюсь, пішла в сторону рег. переходу (толком не бачив, бо був за кермом). Це ще зараз можна встигнути загальмувати, а що може трапитися взимку !?

Опубліковано

Да такіх переходів по всьому Луцьку є котріх потрібно перенести або прибрати !

Опубліковано

а що може трапитися взимку !?

Природній відбір :_02:

та блін дофіга дають за той відбір !

Опубліковано

будуть перелазити і бігти 100%

от "бидлопішоходи" лишились.

А всьо потому шо нада думать головою.

Краще нерегульований пішоходний перехід, ніж нерегульований потік пішоходів.

Upd. Кльово. Після мого коменту додався ще один голос "за". :)

Опубліковано

Струм по забору, щоб потрясло, не вбило, вирішить питання перелазників (вибачте, діти, але то для вашої ж безпеки).

Опубліковано

замалювати фарбою чорною з балончика ввечері?

І заборчик потрібно продовжити аж до самої зупинки. І до мосту, де починається високий бордюр.

Може ці бидло-паркувальники не будуть ставати на проїжджій частині, щоб зайвих 1-2 метри свою дупу провезти, бо до магазину йти далеко.

не просто замалювати, а намалювати розмазані мізки по асфальту з нутрощами, бажання переходити відпаде )

Опубліковано

бгггг тут одна аварія в рік не допомагає, а ви про якісь мультікі. )) Логіка ж проста: "Зі мною цього не станеться". І всьо - пушов на той бік.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьодні прямо переді мною (їхав з Соборності) з двору через подвійну суцільну йшло двоє, і їм назустріч третій переходив. Світлофор на той момент показував червоний...

Опубліковано
Сьодні прямо переді мною (їхав з Соборності) з двору через подвійну суцільну йшло двоє, і їм назустріч третій переходив. Світлофор на той момент показував червоний...

Стояв на зупинці. З маршрутки вийшла пані і з покерфейсом почимчикувала в двори, за нею хлопака.

На наших дорогах така картина, на превеликий жаль, не рідкість. Навіть якщо зіб'ють одного-двох - не допоможе <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...