Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Ааа, та хто ж це голосує в темах дворічної давності? :sq_ye:

Necromancy.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь

новопосвящьонниє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас хтось із Бордівчан в міськраді є? Чи мо депутати?

Хай но закинуть ідейку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, то ти проголосував? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жень, то ти проголосував? :)

Да !:) Мені нєфіг що дома робити, я наразі безробітний, дай, думаю, некромантизмом займуся. І археологією!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай но закинуть ідейку!

Зараз ніхто з депутатів нічого робити не буде.Вони вже добувають каденцію.Вибори восени.

А якщо пірнути в те,які зараз тенденції в організації руху в Європі та інших країнах,то ми в мезозої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай но закинуть ідейку!

Зараз ніхто з депутатів нічого робити не буде.Вони вже добувають каденцію.Вибори восени.

Ну чому ж? Якраз не погана можливість засвітитися перед виборами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз не погана можливість засвітитися перед ПЕРЕвиборами?

Я б так сказав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо пірнути в те,які зараз тенденції в організації руху в Європі та інших країнах,то ми в мезозої.

цікаво. будь добр - кинь пару лінків в пп, якщо не важко. Або новим постом. Буде думаю всім цікаво.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

ДАІ й досі вважає цей перехід потрібним і казати,що аварій там не трапляється?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАІ й досі вважає цей перехід потрібним і казати,що аварій там не трапляється?

ППЦ!!! Розідрати того гонщика!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки той гонщик гнав? подивіться відповідну тему (Сьогоднішня ДТП 2015)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте не будемо маніпулювати фактами, цей інцидент пов’язаний не з дислокацією переходу, а з прямим порушенням правил дорожнього руху водієм і занадто безтурботним відношенням пішоходів до переходу дороги. Тобто, це могло статись у будь-якому місці. А свій плюс у статистику проти нерегульованого переходу поблизу школи від додасть.

П. С. Я проти переходу там, якщо що.

Блін, і ще напишу для тих, хто в БТРі. Справа не в тому, з якою швидкістю їхав водій, не ставте діагнози по відео, яка швидкість, на вашу думку, була? Як ви це можете довести? Вина водія в тому, що він зобов’язаний був, ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ!!!!!! був зупинитись. А свої безглузді домисли і недоречні емоції лишайте при собі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба на перемоги всі переходи стерти, світлофори познімати, пішоходів позаганяти в ліс, велосипедистів пороздушувати (мені так колись один воділа зказав, "зараз роздушу тебе") і буде красота, а то немає як розігнатися! І ще забув, пустити рух авто по тротуарах саме зараз там файні тротуари, ато ті пішоходи всеодно нізащо не платять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цей перехід дуже проблемний.

1. Тролейбуси/автобуси коли від'їзджають від зупинки,то затуляють знак.

2. Любий водій старається на міст на під'йом розігнатись,а немісцевий тим більше,не знає,що там пастка-перехід,бо ж тільки-но від'їхав від регульованого переходу.

Стосовно ДТП,то на відео чітко видно,що дітки бігли через перехід і водій чорної автівки їх просто не міг бачити.А біла машина в той же час тільки почала уповільнюватись.Вкотре кажу дитині-"Крути головою,навіть якщо зелене світло і тебе всі машини пропускають!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2. Любий водій старається на міст на під'йом розігнатись,а немісцевий тим більше,не знає,що там пастка-перехід,бо ж тільки-но від'їхав від регульованого переходу.

Не любий. Я на ділянці від світлофора до цього переходу швидше 40 не їду - дуже обмежена видимість (див. п.1 :) ), ризиковано.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не любий. Я на ділянці від світлофора до цього переходу швидше 40 не їду - дуже обмежена видимість (див. п.1 :) ), ризиковано.

Я мав на увазі не конкретно цей міст,а мости з під'йомом взагалі.Як тільки водій бачить попереду під'йом,то старається розігнатись.На цьому мості я теж не розганяюсь,бо пішоди на цю зебру завжди виходять з-за перешкод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приберуть зебру - просто стане більше придурків страждати за межами пішохідного нереходу. Але люди там як ходили, так і ходитимуть, тому вважаю за доцільне щоб перехід залишили. нехай краще автомобілі гальмують занючи що попереду зебра. А якщо прибирати перехід, то обов"язково необхідно встановити високі паркани з обох сторін щоб геморно було перелазити бажаючим екстриму.

Ну нащі можуть вирішити це подібно до переходу на Володимирській

post-684-0-90913300-1349088876_thumb.jpg

О, я цей перехід на Володимирській взагалі "обожнюю", особливо коли переходжу там дорогу з двома маленькими дітьми (один з яких ще в калясці). Цеж яким мудаком треба бути щоб зробити пішохідний перехід і перегородити його забором???

Але прикладів таких переходів можна наводити безліч, ось наприклад перехід на Словацького (що навпроти "базиліка", рухаючись з каляскою мені спочатку треба виїхати на проїжджу частину, а потім виїхати на зебру, бо і тут якийсь мудак зробив зїзд з тротуару не там де треба.

Мені здається що всі ці "пакращення" для пішоходів зазвичай роблять люди які уявленя не мають про зручність їх росташування, бо самі їздять в машинах з усіма порушеннями ПДР, і на зручність пішоходів їм далеко начхати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ТРК Аверс" про цей перехід (вірніше, про те ДТП, коли збили двох дівчаток) зняв сюжет

а це та програма "Народний контроль" (про яку згадує ведуча на 35-й секунді попереднього відео), про цей перехід говориться на 19:49

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що сказав Главічка, тут вже обговорювалось.

Чим далі, тим більше я переконуюсь, що найоптимальнішим рішенням там може бути лише розділювальна смуга від світлофору і до метрів 10-20 вверх від початку підйому. Але це утопія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вистачить і двох метрів вверх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна зробити перехід під мостом, підсунувши стоянку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай би отой новий "відбійник" що вони там на мості мумять - продовжили аж до першої зупинки, що біля "вівасана". Чи як воно там.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продовжили аж до першої зупинки

Як водій і як пішохід підтримую на всі 100500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна зробити перехід під мостом, підсунувши стоянку.

Яку стоянку? о_О

Я під мостом щодня дорогу переходжу, стоянка не заважає. Чи я щось не зрозумів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...