Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

перечитав півтори сторінки…

топікстартера повністю підтримую. є регульований перехід на світлофорі, треба ходити тудою. але поки поки буде зупинка м.таксі біля моста, стільки й часу будуть перебігати самогубці. такий менталітет наших людей.

щодо підземного переходу: це коли у хаті є парадні двері на задньому дворі, чорний хід збоку, а ви ще хочете буду вати підземний тунель між ними. невже так важко пройтись далі і пройти під мостом? більшість людей всерівно йде до вокзалу. так я розумію дивитись на бомжів і йти біля смітника не саме приємне. але краще облагородити місце там ніж вбухати німєрєно бабла в підземку. ви хоч уявляєте які пробки будуть коли закриють найвужчу дирку дорогу в луцьку?

тепер продовжуючи тему переходів. вважаю за потрібне ліквідувати дві зупинки м.такі по вул. конякіна навпроти пожежної частини і біля моста до шовкового комбінаті. нерозумію який ідіот додумався поставити 4 зупинки через 50 метрів. народ настільки облінився що вже не може перейти 20 метрів убік, а буде зупиняти маршрутку через кожні 30 секунд дороги. задовбує чесно. незнаю як ще водії маршрутки витримують.

про пішоходів: недавно їхав кілометрів 40 за год. по ковельській в крайньому правому пізно у вечері. видимість самі розумієте. вискакує тєло на перехід перед машиною метрів 10 і дивиться на мене тубо. тобто бачить що я їду. я по гальмах, колеса візжать. а воно ще матом в мою сторону обзивє, мов небачиш. перехід!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь
перечитав півтори сторінки…

щодо підземного переходу: це коли у хаті є парадні двері на задньому дворі, чорний хід збоку, а ви ще хочете буду вати підземний тунель між ними. невже так важко пройтись далі і пройти під мостом? більшість людей всерівно йде до вокзалу. так я розумію дивитись на бомжів і йти біля смітника не саме приємне. але краще облагородити місце там ніж вбухати німєрєно бабла в підземку. ви хоч уявляєте які пробки будуть коли закриють найвужчу дирку дорогу в луцьку?

неуважно читав - мова йшла про підземний перехід біля Тамтама.

Нє, точно тре тему перейменувати. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серега, перелогинься, я не верю, что это Натаха пишет.

Значит, ты плохо знаешь Котю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от біля ТАМ ТАМу підземка була б актуальна, особливо враховуючи те що коли відкриється ПОРТ СІТІ потік людей збільшиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкращий захист від шумахерів IDDQD IDKFA ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю. Мені здаєтсья що знак "зупинка заборонена" біля прокуратури - вони поставили для себе щоб пасти, та для працівників МВС і прокуратури - І ЗОВСІМ не для забезпечення функціональності даного знака за правилам ДР на даній території.

:) а хіба там хтось колись стає, крім працівників вищеназваних структур? ;)

А от біля ТАМ ТАМу підземка була б актуальна, особливо враховуючи те що коли відкриється ПОРТ СІТІ потік людей збільшиться.

Біля Там-Тама це 100%.

Там є можливість зробити навіть не сходинковий підземний, а нормальний пологий (навіть з заїздом :) ), місця там ще поки вистачає, та й полотно дороги йде на підйом (сторона ближча до моста).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начитався тут я водіїв, так вже переживають за пішоходів, може переживєте за себе, щоб можна було гнати як ошалєлим, менше зебр, менше світлофорів дави на гашетку, і радій швидкості - це ваша мрія.

Може простіше бути культурнішими, не гнати, а їздити по принципу "тише едешь, дальше будешь" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дави на гашетку

Гашетка -- устройство для приведения в действие спускового механизма огнестрельного оружия (обычно автоматического).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На заборах також багато чого пишуть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Начитався тут я водіїв, так вже переживають за пішоходів, може переживєте за себе, щоб можна було гнати як ошалєлим, менше зебр, менше світлофорів дави на гашетку, і радій швидкості - це ваша мрія.

Може простіше бути культурнішими, не гнати, а їздити по принципу "тише едешь, дальше будешь" :)

Ти так говориш, бо ти не водій!!!

Покланяєшся кожні 100м пішоходам\світлофорам, поманевруєш між різковиїжджаючими маршрутками, постоїш в пробках, сунучись 5 км\год, запізнишся декілька разів не зважаючи на те, що виїхав раніше, тоді по-іншому заговориш, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти так говориш, бо ти не водій!!!

Покланяєшся кожні 100м пішоходам\світлофорам, поманевруєш між різковиїжджаючими маршрутками, постоїш в пробках, сунучись 5 км\год, запізнишся декілька разів не зважаючи на те, що виїхав раніше, тоді по-іншому заговориш, імхо.

ти так говориш бо ти не пішохід, походиш в дощ по дорозі, бо на тротуарах дебілоїди машини поставили, спробуєш перейти на переході коли повз тебе на червоне летять дятли в теплі краї, відчуєш на собі "приємні" погляди та "теплі слова" від того що ти йдеш по переходу, а не біжиш, бо дехто запізнюється і т.д....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі водії з народження з пологового будинку на своїх автівках виїжджають ©.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkot, навіщо оці передьоргування?

Всі водії періодично перебувають в шкурі пішоходів. Водії знають ситуацію з двох сторін, а не лише так однобоко, як оцінюють її пішоходи.

Пішоходи часто неадекватно оцінюють ситуацію, не враховують можливостей автомобілів і т.п.

Це підтверджують такі ситуації на дорогах:

про пішоходів: недавно їхав кілометрів 40 за год. по ковельській в крайньому правому пізно у вечері. видимість самі розумієте. вискакує тєло на перехід перед машиною метрів 10 і дивиться на мене тубо. тобто бачить що я їду. я по гальмах, колеса візжать. а воно ще матом в мою сторону обзивє, мов небачиш. перехід!

Адекватно оцінюючи ситуацію водій їде непоспішаючи, уважно слідкує за дорожньою обстановкою, однак всерівно пішохід незадоволений.

Може повернемося в 1865 рік?

У 1865 році в Англії прийняли закон обмеження швидкості для всіх саморушних возів, включаючи ранні автомобілі.

Згідно з ним, в межах міста пристрої могли рухатися не швидше 3 км / год, за містом - 6 км / год. Екіпаж машини повинен був складатися з трьох осіб, з яких один був зобов'язаний йти в 50 метрах попереду неї з червоним прапором (або червоним ліхтарем вночі).

Однак навіть в ті часи траплялися аварії зі смертельними випадками.

Первая автомобильная авария, в которой погиб человек, произошла в 1896 году 17 августа. Дело было так: машина, которой управлял Артур Эдселл, ехала с небольшой по сегодняшним меркам скоростью – всего 6 км/ч, однако водитель совсем не видел дороги из-за того, что впереди него было ещё два транспортных средства. Между тем некая Бриджит Дрискал (она и есть жертва первой автомобильной аварии), появившись перед машиной, испугалась и застыла на дороге. Итог печален: одно из колёс раздавило Бриджит череп. Суд решил, что данная смерть – результат несчастного случая.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі водії з народження з пологового будинку на своїх автівках виїжджають ©.

Пора реєструвати торгову марку.......

, ти куди собаку дів??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня, коли вони в шкурі пішохода - коли вийшли з машини і йдуть в магазин, квартиру, на роботу? чи більшість автомобілістів може залишають машину на два-тр тижні і весь цей час пішоходи? сумніваюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня, коли вони в шкурі пішохода - коли вийшли з машини і йдуть в магазин, квартиру, на роботу?
ДА, уявисобі! ))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zhenya, ти куди собаку дів??

от туди і подів! А ви з якою ціллю цікавитеся? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саня, коли вони в шкурі пішохода - коли вийшли з машини і йдуть в магазин, квартиру, на роботу?
ДА, уявисобі! ))

це не дає справжніх відчуттів життя пішохода в місті наповненого машинами і непорядними автомобіістами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zhenya, ти куди собаку дів??

от туди і подів! А ви з якою ціллю цікавитеся? :)

да так, пагаваріть.... в сусідніх тємах котів роздають. певно і собака на багаті села пушов.... :)
ДА, уявисобі! ))

це не дає справжніх відчуттів життя пішохода в місті наповненого машинами і непорядними автомобіістами

А давайте придурків не ділить на тих, хто за кермом, і тих, хто на тротуарі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачу, що дійсно, водіїв відділяють як окремий клас. Є водій, а є - людина (пішохід) )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і там і там є придурки. але пішоходи як правило більше страждають. якщо машину поставлять на тротуарі - що можна зробити - нічого - лише обійти, а якщо я захочу по дорозі пройтися так само чи постояти - будуть давити і сигналити над вухом. причому ті, хто щойно стояв на тротуарі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і там і там є придурки. але пішоходи як правило більше страждають. якщо машину поставлять на тротуарі - що можна зробити - нічого - лише обійти, а якщо я захочу по дорозі пройтися так само чи постояти - будуть давити і сигналити над вухом. причому ті, хто щойно стояв на тротуарі

Тобі серйозно кортить на дорозі постояти? Є вихід. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі серйозно кортить на дорозі постояти? Є вихід. :)

дякую я і сам знаю. скажімо на Соборності 37, 37б біля будинків щодня, особливо вечером машини на тротуарі - якщо дощ, то народ йде по калюжам на прибудинковій дорозі.

я б робив ось так Мэр Вильнюса переехал на БТР неправильно припаркованную машину

Мэр литовской столицы Вильнюса Артурас Зуокас провел в центре города акцию против водителей, которые паркуют свои автомобили в неположенных местах.

Данное видео было отснято в рамках записи популярного шведского телешоу "99 вещей, которые необходимо сделать перед смертью" и находится на официальном портале мэрии Вильнюса.

Как сообщает интернет-издание DELFI, Зуокас лично проехал на БТР по центру Вильнюса и на глазах у изумленной публики раздавил неправильно припаркованный на одной из улиц Mercedes.

"Я учился водить бронетранспортеры. Это желание обратить внимание на то, что если у тебя есть автомобиль и много денег, то это не значит, что ты можешь ставить машину, где хочешь. В последнее время количество таких случаев увеличилось, поэтому этой акцией я еще раз хотел напомнить, что нельзя вести себя неуважительно по отношению к другим", - сказал мэр Вильнюса Зуокас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Прибрати всі маршрутки нафіг, це розгрузить взагалі дорогу і нормалізує екологічний клімат.

2. Пустити замість них електротранспорт, наприклад тролейбуси, які б точно ходили за графіком вони точно не будуть гасати на перегонки, хто перший вхопить дві гривні.

3. Там де великий трафік людей (на переходах) зробити людський підземний перехід, а не через жопу, як у нас в місті це роблять часто, бажано таке робити біля шкіл..

4. Забирати права у тих, хто не поважає велосипедистів, на світлофорі грає у гру "який перший дурень рвоне на світлофорі", і так далі.

5. Зробити розмітку для велотранспорта, можна виділити там де це можна, і карати безпощадно водіїів які їх взагалі ризикнуть перетнути, наприклад забирати права, це вдовбеться у кров, подальшим поколінням що неможна туда направляти взагалі своє авто, і деяка частина людей пересяде на вєліки, бо буде відчувати захист, а не те що зараз, водії деяки таких людей взагалі за людей не рахують.

6. Водії які не вміють паркуватись, або паркуються на тротуарі, штрафувати, якщо нема грошей, то просто гвоздем писати на капоті, так щоб здерти фарбу до заліза "УЙ".

7. Накреслити зебру, там де часто переходять люди дорогу, але там її нема, і штрафувати тих, хто переходить дорогу там де не положено, або перебігає. І зебра має бути не за кілометр одна від одної. Штрафувати теж жостко, це привчить людей до дисципліни.

PS:

дави на гашетку

Гашетка -- устройство для приведения в действие спускового механизма огнестрельного оружия (обычно автоматического).

Я радий за вас, що ви зайшли в гуглє і про це дізнались, а тепер пояснюю тут малось на увазі те, що коли стріляєш з кулемета як затис гашетку так він і пуляє, а деякі водії на педель газу давлять так як на гашетку, тепер вам зрозуміло, що я мав на увазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...