Перейти до змісту

Чи потрібен перехід в кінці мосту?

zaHARE

392 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Не допоможе.

Лише підземка буде ідеальним варіантом вирішення проблеми. Але це вже інша тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 577
  • Створено
  • Остання відповідь

В Рівному в центрі біля ЦУМу є - класно і нема проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля променя треба розвести потік пішоходів та автомобілів. Як це зробити - то вже не так важливо. Можна побудувати піземний перехід, можна зробити надземний, пофіг. Світлофор там потрібен як зайцю трипер. Користі від нього ніякої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля променя треба розвести потік пішоходів та автомобілів. Як це зробити - то вже не так важливо. Можна побудувати піземний перехід, можна зробити надземний, пофіг. Світлофор там потрібен як зайцю трипер. Користі від нього ніякої.

там аж проситься бути підземний "метроград".

Перейменуйте тему на "Переходи, що нам муляють", а? :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось я в упор не можу згадати коли він там був...

А я помню. И там ещё кнопка была на нём :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...поставити табличку для пішоходів типу - шановні пішоходи, для забезпечення нормального ходу автомобілів, прохання переходити дорогу групами.

:0016: ПЯЦЬ!!!

І груповода поставити, що на груповуху збирав! :D

"шановні пішоходи, прохання переходити дорогу табунами" :0016:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І груповода поставити, що на груповуху збирав!
І шо тут смішного. в ЄС штрафують пішоходів котрі по одному ходять по переходу і це правильно, а не те шо в нас телята.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От бачиш, ти хочеш поваги до себе, ображаєшся навіть, але дуже зневажаєш пішоходів- повага, це те чого не хватає багатьом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От бачиш, ти хочеш поваги до себе, ображаєшся навіть, але дуже зневажаєш пішоходів- повага, це те чого не хватає багатьом
Костя, піди до Променя і подивись як там в час-пік ходять по переходу, постій там хоча б з пів години коли студенти йдуть на пари, тоді висловиш свою точку зору на те хто в нас пішоходи.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю, бачиа, теж не радує.щойно біля історичного на переході не пролетів льотчик, не пропустивщи пішоходів, що вже йшли по ньому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І груповода поставити, що на груповуху збирав!
І шо тут смішного. в ЄС штрафують пішоходів котрі по одному ходять по переходу і це правильно, а не те шо в нас телята.

Правильно! Хочеш перейти - шукай собі стадо! Бо тих, хто по одинці, будуть відстрелювати! :D

і хто це де в якому ЄСі так штрафує, просвіти нас, будь ласка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по поводу перехода возле Проминя, почти каждый день с 10 до 18 по пять- шесть раз слышу визги тормозов, либо кто то слишком быстро ездит,либо слишком медленно переходит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та глянь навіть не в ЄС а в Києві, там люди і без наглядача на переходах групами ходять. А тут ... село є село ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

они не группами ходят,всё банальней,просто там плотность населения много раз больше Луцка, вот и невозможно одному перейти на переходах,по любе толпа вокруг соберёцца :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не згідний, тим більше там навіть черги в маршутку а не так як в нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, не один раз наблюдал у нас на жд вокзале тоже культурные очереди (как в магазинах) у маршруток, междугородних...

и ещё вопрос: а какие там очереди ? по сколько человек? если по 20 - 30, то естественно будут очереди сформированы, естественным образом, а если как у нас, 5 - 6 человек, то какие могут быть очереди? :)

Тут Киев выдвигают на пример толерантности? :) угу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тільки там де великий пасажиропотік і великі черги. Де малі черги все так же як і в нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо не хочете рівнятись на краще (я не кажу про Київ наприклад) то і не рівняйтесь ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Рівному в центрі біля ЦУМу є - класно і нема проблем.

А що там центр знову відкрили для транзитних автомобілів???

Щодо переходу біля мосту: все огородити, правильно запрограмувати найближчі світлофори, влаштувати турнікет через піший перехід зав’язаний з тим ж світлофорами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суботу чуть не зніс (не на переході,зліва паркан для пішоходів!!!!)малолітнє дівчаче тіло,яке валило через дорогу в навушниках і тупо дивилось в мобілу і натискало кнопки.Воно валило коротшим шляхом до зупинки.На звук гальм і клаксону не звернуло анінайменьшої уваги. Крім того були вже сутінки,але ліхтарі в нас не вмикають(мабуть економлять).Богу дякуват,що я тільки но перейшов на 3-тю передачу,набираючи швидкість від переходу біля історичного.Я витер піт з чола,мабуть водій за мною також. Поки не буде дрючити ДАЇ пішоходів так як дрючать водіїв то в зебру треба пофарбувати всі дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суботу чуть не зніс (не на переході,зліва паркан для пішоходів!!!!)малолітнє дівчаче тіло,яке валило через дорогу в навушниках і тупо дивилось в мобілу і натискало кнопки.Воно валило коротшим шляхом до зупинки.На звук гальм і клаксону не звернуло анінайменьшої уваги. Крім того були вже сутінки,але ліхтарі в нас не вмикають(мабуть економлять).Богу дякуват,що я тільки но перейшов на 3-тю передачу,набираючи швидкість від переходу біля історичного.Я витер піт з чола,мабуть водій за мною також. Поки не буде дрючити ДАЇ пішоходів так як дрючать водіїв то в зебру треба пофарбувати всі дороги.

я думаю якийсь міліціянт з дубиночкою і кілька разів по сраці нею - дуже добре навчили б як ходити і де. теж саме і для водіїв іноді треба.

грошима наших людей за шрафи не осоромиш і не злякаєш - лише привселюдні соціальні роботи по прибиранню театрального майдану і фізичне покарання у вигляді кількох ударів дубинокою - ось рецепт прочищання мізків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки не буде дрючити ДАЇ пішоходів так як дрючать водіїв то в зебру треба пофарбувати всі дороги.
Закривайте голосувалку. ))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троха не в тему, але спостерігав сьогодні картину, як тєло на автопілоті валило вздовж дороги в Сирниках, перед нами зробило віраж в сторону проїжджої частини, водій його вчасно побачив і обминув, а за нами їхали дайці, і це тєло перед ними все ж вийшло на дорогу, чим закінчилось не знаю, але судячи з того як вони рєзво повискакували з машини то як мінімум була серйозна виховна робота. Надіюсь що його все ж відправили хоча б на добу на "курорт".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі,хто не в курсі.Стосовно підземки біля Там-Таму.Континіум в свій час дав письмові зобов'язання збудувати перехід як тільки будуть гроші на Порт-сіті.Як бачимо гроші у них є,але з переходом не спішать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zaHARE, Будувати будівлю на обгородженій території - просто. А перекрити проспект із дуже жвавим рухом - значно тяжче. Потрібно придумати кудою машини мають їздити через міст? Або робити об'їзд. А як бути з тролейбусами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...