Перейти до змісту

Тренажерна зала. Недорого

Valery

Рекомендовані повідомлення

Читати взагалі не люблю, та і часу немає. І стати тренером часу немає - постійно працюю. Сам займатися вдома не можу і не хочу, а тренажерка - те що треба. А в дорогих залах не обов'язково тренери кращі. І навіщо платити більшу суму, якщо дорогі зали нічим по моєму не кращі за цей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

А ще можна багато начитатись, повчитись у інших... і самим стати собі тренером. Це цілком реально, якщо основна мета - хороша фізична форма, а не досягнення високих спортивних результатів

І скільки часу на твою думку потрібно щоб повчитись у інших і стати собі тренером?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дорогі зали нічим по моєму не кращі за цей.

А як же великі світлі та вентильовані приміщення, новітні тренажери, плазмові екрани, роздягальні з гарячим душом....?

Невже це не важливо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І скільки часу на твою думку потрібно щоб повчитись у інших і стати собі тренером?

Це залежить від людини та її цілеспрямованості. У мене, наприклад, це заняло роки 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, судячи з манери спілкування, мінімум має мати кілька медалей зі змагань з бодибілдингу, паверліфтінгу чи щось такого не менше як всеукраїнського рівня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мене головне хороший тренер, хороша компанія і якісні тренажери. Радянські заводськи мене цілком задовольняють. Крім того такі тренажери будуть навіть якісніші за нові китайські.

Доречі цей тренер нещодавно організовував велопробіг у Луцьку. Вобщем я своє ИМХО озвучив. Маєте бажання - дзвоніть за телефоном вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі цей тренер нещодавно організовував велопробіг у Луцьку.

Серйозно? Сам? Пробіг 23 серпня до Дня державного прапора?

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи той пробіг, якийсь організовував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був ще велопробіг на Велодень...

Але Лєкс тебе закопає за такі заявочки :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був ще велопробіг на Велодень...

Але Лєкс тебе закопає за такі заявочки :D

Подзвони і спитай коли він організовував пробіг.

От тренер він хороший, зі стажем (йому десь до 50-ти років). Я власне рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені вже стало цікаво - хто ж такий цей ВВ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я прекрасно знаю що і коли він робив і чого не робив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка тобі різниця? ти і пачкою бумаги накачаєшся!!! ти ж сам собі авторитет - анонист:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йому десь до 50-ти років

У листопаді буде 50 :)

Насправді він класний мужик! І хороший тренер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого яка шалунішка!:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, ти не лише не читаєш те що тобі пишуть, але й маєш властивість перекрутити все на свій розсуд і сприйняти на свій розум.

кожен судить по собі.

Удачі

p.s. - про пачку бумаги: спробуй без навантаження прокачати ноги - стань навпроти годинника із секундною стрілкою, далі виконуй наступний чином - 10 секунд - максимально швидко присідай - десь 12-14 разів вийде, потім 10 с. відпочивай, далі знову присідай з максимальною швидкістю наступні 10с, і так, поки стрілка не пройде три круги.

спробуй - подивишся відчуття. скажу відразу, що останні рази ти будеш присідати 5-6 разів за 10 с.

і

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, ти не лише не читаєш те що тобі пишуть, але й маєш властивість перекрутити все на свій розсуд і сприйняти на свій розум.

кожен судить по собі.

Удачі

Ну це ж ти писав про бумагу що кисть тренуєш)))

просто моя думка якщо ти класний фотограф то там можеш і доказувати який об"єктив кращий чи що там у вас, а не писати таку нісенітницю, як ти пишеш про спорт чи фізичні вправи.

p.s. - про пачку бумаги: спробуй без навантаження прокачати ноги - стань навпроти годинника із секундною стрілкою, далі виконуй наступний чином - 10 секунд - максимально швидко присідай - десь 12-14 разів вийде, потім 10 с. відпочивай, далі знову присідай з максимальною швидкістю наступні 10с, і так, поки стрілка не пройде три круги.

спробуй - подивишся відчуття. скажу відразу, що останні рази ти будеш присідати 5-6 разів за 10 с.

і

не порівнюй себе зі мною!!! а ти присідай зі своїм фотоапаратом то навіть і 5сек тобі вистачить :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp не звертай уваги) це той випадок коли "Я ВСЕ ЗНАЮ"

памятається мені срач в темі рукопашного бою...

вибачте за нетактовність, а у цій школі лише патріарх є, епископів і ПАПи школи немає?

що за мода називатися СУПЕР-пупер, якщо ти справді Майстер то хватить і просто імені - Ваня, зате всібудуть знати що ти Ваня Майстер, а якщо ти так собі то жодні модні титули тебе крутішим не зроблять.

судячи по описам тренери не новачки, але навіщо понтові титули і купа керівників у клубі місцевого масштабу

люди чог ови доколупались до хлопця? він обяву дав. а не тему для розборок- не подобається ціна на зал? ну і ходіть собі в інший- ніхто не силує!

я ходжу взагалі за 240 і не жаліюсь. які питання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, для вас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, 10 днів у БАН-і. Є ще бажаючі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sharp, я писав про варіанти тренувань, а не про те, що так тренуюсь. і не порівнював тебе із собою і не збираюсь.

просто спробуй те, що написав без лишніх слів. можеш мені потім в приват написати наскільки помилився. пишу бо знаю, що кажу.

і не суди примітивно - якщо я фотограф, то це потвоєму означає, що спорт для мене табу - закрита тема.

ти глибоко помиляєшся.

Dima4s, писав про патріархів і не буду відмовлятись - справжній Майстер не потребує гучних титулів на загал, про його авторитетність відомо і так.

Женя, відправляй на відпочинок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Женя, відправляй на відпочинок
тебе?

Гаразд. Ти читаєш 5 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого яка шалунішка! :)

Я про його професійну діяльність написала та про службові обов"язки. Я задоволена своїм особистим життям, так що в чуже мені нецікаве

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі в "Динамо" колись теж ходив, років так 7 назад. Не знаю як зараз, а раніше там було не краще ніж в цій тренажерці в Атлеті.

В "Динамо" з"явились нові тренажери та і роздягальні з душовими є. А от в "Атлеті" вже років 20 практично без змін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В динамо 100 грн? Всеодно туди мені задалеко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...