Перейти до змісту

ГБО - чи потрібна реєстрація в ДАІ?

jack74

68 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поїхав я реєструвати...

подивився мені машину і мудаку не сподобався номер кузова, сказав везти до експерта, щоб перевірили номер... НУ ШОНЕБУДЬ!

Поки не виключать людський фактор, то те Мля...ство і буде продовжуватись!

Воно там сидить, морду нажирає, типу щось перевіряє і разом з тим НІ ЗА ЩО НЕ ВІДПОВІДАЄ!

Тобто все залежить тільки від того, чи йому "нравиться/ненравиться", бо "правильно/неправильно" встановлене йому плювати, його ж "ПОТІМ" не стосується, йому цікаво "ВЖЕ" і "ЙОМУ"

• Відповідей 60
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

регистрировать надо. если гбо не вписано в техпаспорт, это расценивается гайцами как несоответствие типа топлива (как если у вас бензиновый мотор, а в техпаспорте дизель), что тянет за собой 800грн штрафа и постановку на штрафплощадку

А если у меня в техпаспотре нету отметки "Тип топлива" тоесть неуказан даже бензин как быть?

Опубліковано

А если у меня в техпаспотре нету отметки "Тип топлива" тоесть неуказан даже бензин как быть?

им (гайцам) побоку. увидит у тебя редуктор/форсунки/ВЗУ и не увидит в "особливих примiтках" в техпаспорте надпись "встановлено ГБО" - будет рассказывать на штрафплощадку и альтернативные способы этого избежать :)

Опубліковано

Редуктор у мене закритий, я не думаю что вони там будуть дерти та дивитися))

А ще такий варіант якщо я їм скажу я хз шо це таке купив машину там така байда стояла вона непрацює

Опубліковано

:) ну то вони тобі гривень так за 100-200 проведуть роз'яснювальний семінар на тему "шототаке" :)

.......

А балон в багажнику теж скажеш "Бля буду, мужики, думав - ЗАПАСКА!" :)

(чи може скажеш "не відкрию, давайте ордер!"? ;) )

Опубліковано

Доброго всім вечора.

Вирішив зареєструвати Газ в ДАІ, але не знаю як це зробити. Я розпишу все що у мене є а Ви будь-ласка підскажіть від "А до Я" що мені робити і скільки це потяне витрат.

1 Я вже здається третій власник даного авто тобто талон не на мене

2 Газове обладнання вже стояло

3 Документів на встановлення на газ не має і в талоні невписаний Газ

4 Авто зареєстроване у Київському МреВ (Київська реєстрація)

Будь - ласка хто знає опишіть що потрібно зробити щоб я "спокійно спав" Чи потрібно їхати у Київ що переоформляти талон? Ку ди піти у Луцьку?

Дякую всім хто допоможе.

Опубліковано

ну, якщо коротко, то без "рєшал" нічого не вийде.

Це я не рекомендую чи рекламую, це я озвучив реаль нашого сьогодення. Нажаль...

---------------

Документи на встановлення (сертифікат) то можна купити там, де займаються встановленням ГБО.

А от те, що ти не власник - конкретна перепона.

В мене генеральне доручення і то мудак залупився, бо, бачиш но, там не вказано, що і переобладнання я можу робити! Продавати можу, переоформляти можу, ставити/знімати з обліку можу, в судах страхових все підписувати можу, а от ПЕРЕОБЛАДНУВАТИ типу не можу! Бо там (в доручені) не написано таке слово - "переобладнання"!

Там же ш (в МРЕО) повний "людський фактор"! Навіть якщо в тебе всі папери в нормі, взагалі нема навіть до чого доколупатися, то в них саме для тебе "база" зависає на комп'ютері саме в той момент... І все, і чекаєш... чекаєш... чекаєш... ЧЕКАЄШ! А повз тебе в кабінет і з кабінету бігають "рєшали", для яких комп не висить...

Або, ще буває, бланки якісь потрібні для тебе закінчуються... І що ти зробиш?! БЛ...ВО!!! Їх там нафіг розганяти треба! Шкода, що Луценку не дали розвернутися по повній...

Опубліковано

Але я можу так як мені говорили поїхати в Київ там зняти авто з обліку та у Луцьку поставити?Скільки приблизно коштує сертифікат на Газ? Чи можливо якось зробити ще один талон для ДАІ что у мене газ ?

Дякую за відповіді.

Я коли реєстрував скутер то теж у черзі стояв ціли й день вони то кави то чаю попити ходили. Не підскажеш де зараз Мрео на рівненській кудись перенесли.

Опубліковано

Але я можу так як мені говорили поїхати в Київ там зняти авто з обліку та у Луцьку поставити?...

Можеш, якщо прийдеш з власником, або маєш генералку. Але навіщо? Сенс з того який? Зара не має значення, ДЕ зареєстрована машина. Тільки гроші на вітер.
...Скільки приблизно коштує сертифікат на Газ?...
Не скажу, мені дали ті, що і ставили. Візьми будь-яку газету з об'явами, і під'їдь до тих, хто ставить ГБО, вони тобі і скажуть. Тільки під'їдь, бо по телефону сумніваюсь, що отримаєш потрібну тобі відповідь ;)
... Чи можливо якось зробити ще один талон для ДАІ что у мене газ ?...
не зрозумів, про який талон ти запитуєш...
...де зараз Мрео на рівненській кудись перенесли.
На Підгаєцькій. Зразу зліва.
Опубліковано

Да з власником авто я напевно точно не підійду бо авто стояло на якійсь фірмі в Київі фірма розпалась і її купив пацан ну і він продав мені. Довереності в мене немає так як зараз її і не треба є тільки його розписка що він мен і продав і ніякого діла немає.

Ну на рахунок сертифіката я зрозумів купити можна а далі.......... Менти небудуть вимагати власника автівки коли я буду реєструвати ?

І ще одне мені потрібно їхати до столиці чи можна у Луцьку все зробити?

Після реєстраці ї мені видидуть якийсь документ чи просто пропишуть в техталоні Газ.

Скільки часу займе реєстрація?

Ви мене вибачте за те що я Вас можливо достав але тільки Ви мені допомагаєте )

Опубліковано

та чим там я тобі допомагаю :)

Їдь до МРЕО, лови за штанину якогось з "рєшал", бо інакше нічого не зробиш.

Без власника і без генерального доручення ти ніхто по відношенню до машини. Тобі просто дали покататись. Ти просто маєш право КЕРУВАТИ, і не більше!

Мені реєстрація обійшлася в більше півтори штуки, а в твому випадку я навіть не знаю, чи взагалі хтось візьметься... Може простіше їздити собі, і возити в правах сотню...

Якщо в тебе редуктор не біля самого номера кузова, то є надія, що може й не помітять... замаскуй може чим...

До речі, без генерального доручення у випадку ДТП ти навіть не зможеш нічого отримати від страхової того, хто тебе, не дай Бог, влупить (маю на увазі відшкодування по ОСЦПВ).

Опубліковано

Andreyxxx, без доверенности машину с учёта не снимешь. либо писать левую, либо искать владельца (того, на кого техпаспорт), либо пытаться как-то его (владельца) заменить $$$.

снять с учёта- вписать газ-поставить на учёт можно в Луцке. никаких сертификатов в мрео не выдают, будет записть в техпаспорте

документы на ГБО 200-300грн

Опубліковано

Перепрошую, те що Ви написали 200-300 грн це що? це вартість щоб мені вписати в талон? Але ме н і ніхто талон вскривати небуде так як він не на мене я так розумію

Мені потрібно так щоб я спокійно їздив і нікому нічого не був винен

Редуктор стоєть майже біля передньої фари він закритий обшивкою від дверей )) тобто його невидно. Балон також схований за спинкою заднього сидіння і закритий металевою пластиною та також зашитий обшивкою, залишається одна проблема це запах спаленого газу з цим вже ніяк вони кажуть нюх добрий мають на це.

Опубліковано

Перепрошую, те що Ви написали 200-300 грн це що? це вартість щоб мені вписати в талон? Але ме н і ніхто талон вскривати небуде так як він не на мене я так розумію...

це він написав, певно, вартість того сертифікату, що видає СТО після встановлення ГБО.

А в скільки може обійтися "в талон вписати" - читай моє повідомлення вище ;)

...Мені реєстрація обійшлася в більше півтори штуки...

І в техпаспорт зара нічого не вписують, зара його замінюють на пластиковий з проштампованою відміткою про ГБО.

...Мені потрібно так щоб я спокійно їздив і нікому нічого не був винен...
ДАЙці завжди переконані, що ми всі в них в неоплатному боргу :)
Опубліковано

Ну мені все зрозуміло несвітить мені замінити техпаспотр з Газом так як талон не на мене а власник чорт його знає хто такий може його вже і немає.

Опубліковано

Якщо в тебе нічого не видно під капотом - посилай їх нафіг!

Хай собі нюхають вихлоп. Запитаєш, чи сертифікований в них їхній "нюхальний прилад" :)

Ритися в машині вони не мають права, тобто редуктор і балон не бачать. А інакше вони не можуть визначити, що в тебе газ. Тобто фактично не мають права писати протокол по переобладнанню. А якщо він доковиряється до шланга, який подає газ в двигун, то візьми і напиши на тому шлангу "БЕНЗОпровід" :)

Опубліковано

Ну да посилай в мене вже бу ли з ними справи тільки з мопедом якось нехочеться більше :) а він що неможе залізти під обшивку і нащупати редуктор :)

Опубліковано
... а він що неможе залізти під обшивку...

я підкорегував своє попереднє повідомлення. Якраз дав відповідь наперед :)

...Ритися в машині вони не мають права, тобто редуктор і балон не бачать. .

Опубліковано
...

Хай собі нюхають вихлоп. Запитаєш, чи сертифікований в них їхній "нюхальний прилад" :)

...

трошки заофтоплю на цю тему :)

Колись товариш виписався з тублікарні, але ще приймав купу ліків... Ну і якось зупиняє його ДАЙець, задає, як завжди, якісь тупі запитання, і внюхується в відповіді :) Далі стандартне запитання "Не вживали?", і знову тиче носа до обличчя товариша, втягуючи ніздрями твою відповідь.

"А ну дихніть"

"Точно нічого не вживали?!"

"А може все ж було?!"

... Врешті-решт товариш йому каже "Да яке ВЖИВАВ?!! Я тільки з ТУБлікарні виписався! Ще, он, на таблетках досі сиджу!!!"

Далі треба було бачити "нюхальний прилад" того ДАЙця :D

Певно, з тих пір він ніколи більше так ним не користувався :_39:

Опубліковано

До речі, про запах вихлопу... Можеш їм це пояснити тим, що ти (типу ;) ) доливаєш в бензин газолін. От і запах.

Для інформації: газолін - це смердюча рідина, що лишається в балонах (побутових особливо) після використання газу. Якщо її доливати до 76-го, наприклад, бензину, то можна тим самим підняти октанове число того бензину, і двигун вже не буде детонувати. Іншими словами ти з 76-го (чи 80-го) бензину зробиш 92-й.

Опубліковано

Ну завтра вихідний закрию все добре щоб ніхто нічого небачив 100% +100 грн в карман і буду кататися, а там побачимо.

Опубліковано

Сьогоднізакрив все газове обладнання так что його невидно

1 Зашив в багажнику кожою там де балон

2 зашив також кожою підкапотом від правого стакана до лівого вийшло даже красиво)

3 Придумав варіант, коли будуть зупиняти менти натискаю кнопку перехід в бензин і за 2 секавто на бензині і запах газу пропадає відразу, так як закачало бензин то з вихлопа іде різкий запах мого 92 бензина )))

Як думаєте пройде таке ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...