Перейти до змісту

Шевроле Камаро в Луцьку

vetalforever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт.

Часто накручую кола вулицями міста, до всього звик, студенти, автівки... але

chevrolet camaro :0155:

чорний, з чевроною смугою на капоті....

За кермом молода дівчина, років 19-22. сфоткати не встиг, адже був шокований.

Після Біло-червоної спортивної тойоти, яка майже три роки на транзитних номерах їздить це перший шокуючий випадок...

Червоний мустанг з аеротюнингом курить в стороні

дякувати Богу що не жовтий, а то подумав би шо пЧілка з трансформерів...

Хтось окрім мене бачив?

Опубліковано

До чого тут школа?

Авто спорт класу, вартість авто, вартість обслуговування...

Як на Волині взагалі хтось собі таке міг дозволити?

Опубліковано
  В 17.09.2012 в 15:17, vetalforever сказав:

Всім привіт.

Часто накручую кола вулицями міста, до всього звик, студенти, автівки... але

chevrolet camaro :0155:

чорний, з чевроною смугою на капоті....

За кермом молода дівчина, років 19-22. сфоткати не встиг, адже був шокований.

Після Біло-червоної спортивної тойоти, яка майже три роки на транзитних номерах їздить це перший шокуючий випадок...

Червоний мустанг з аеротюнингом курить в стороні

дякувати Богу що не жовтий, а то подумав би шо пЧілка з трансформерів...

Хтось окрім мене бачив?

Також спостерігав таку автівку, правда не пам'ятаю червоної смуги на капоті. Казали, що вона деякий час була припаркована біля корпусу ВНУ з бюстом Л.Українки. Класна машинка :ok:

Опубліковано
  В 17.09.2012 в 15:45, vetalforever сказав:

До чого тут школа?

А засилья японских внедорожников и лексусов ты случайно не заметил? Ну как заметишь, создай еще пару тем.

Опубліковано

До чого тут школа?

На "круті тачіли" фапають, як правило, онлі школоло, дорослі люди більш спокійно на реагують на такі речі. Ну заробила людина (не важливо як), і має гарну машинку. Нічого дивно у цьому не бачу.

Опубліковано

Волинь займає 3(третє) місце по реєстрації найдорожчих автівок в Україні. Дані ДАІ. А що дівчина за кермом це вже звично. На всіх найдорожчих авто їздять "найдорожчі дівчата".....))))

Опубліковано

а мені подобається лексус сіренький такий,матовенький з червоними ободочками

а хто ж на ньому їздить,Ви не бачили,як накручували кола вулицями міста ?

Опубліковано

в Луцьку багато мерседесів, лексусів, які перевищують в ціні цю шевроле. І хоча б ауді, на якій їздить власник чи то співвласник Гранд Волині взагалі дорожча ніж 100 000$.

Опубліковано
  В 17.09.2012 в 15:50, Zerotul сказав:

До чого тут школа?

А засилья японских внедорожников и лексусов ты случайно не заметил? Ну как заметишь, создай еще пару тем.

в том то й прикол шо вони приїлися.

В 17.09.2012 в 15:51, NetSerpent сказав:

До чого тут школа?

На "круті тачіли" фапають, як правило, онлі школоло, дорослі люди більш спокійно на реагують на такі речі. Ну заробила людина (не важливо як), і має гарну машинку. Нічого дивно у цьому не бачу.

Тобто поціновувачі машин не замітять таку красуню в місті?

Хлопче, ти її просто не бачив

В 17.09.2012 в 16:00, nataljka сказав:

в Луцьку багато мерседесів, лексусів, які перевищують в ціні цю шевроле. І хоча б ауді, на якій їздить власник чи то співвласник Гранд Волині взагалі дорожча ніж 100 000$.

Підтримую, але ауді всі бачили, ленд крузерів і ленд роверів бачили...

А саме цю машину я б відніс до особливих)

Опубліковано

Еххх.... в мене у приятеля була Камаро якогось 7х року, на третій день навчився з другої рушати, до того було "щебень з асфальта вириває, сука!!!" :)

Опубліковано

Ролс ройси є

Бачив біля вокзала, там якась кафешка мажорна... курінь чи як...

В 17.09.2012 в 16:19, difoto сказав:

Еххх.... в мене у приятеля була Камаро якогось 7х року, на третій день навчився з другої рушати, до того було "щебень з асфальта вириває, [censored]!!!" :)

слюнки потікли... =)

Хлопці, я дитинстві точно в Гран турізмо 4 переграв)))

п.с. Найбіль кайфова машина - додж вайпер

Ось таке дитинство

Опубліковано
  Цитата
а мені подобається лексус сіренький такий,матовенький з червоними ободочками а хто ж на ньому їздить,Ви не бачили,як накручували кола вулицями міста ?

Він мені страшно не подобається, пробачте вже, справа смаку.) А їздить на ньому власник Севена та інших дядяпіц. От він гарніше за цю тачку виглядає.)

Опубліковано
  В 17.09.2012 в 16:27, Yuraul сказав:
  Цитата
а мені подобається лексус сіренький такий,матовенький з червоними ободочками а хто ж на ньому їздить,Ви не бачили,як накручували кола вулицями міста ?

Він мені страшно не подобається, пробачте вже, справа смаку.) А їздить на ньому власник Севена та інших дядяпіц. От він гарніше за цю тачку виглядає.)

А ще на ньому їздить якась дівчина... регулярно бачу її біля салону краси "Казка".

Опубліковано
  В 17.09.2012 в 16:33, Arden сказав:

vetalforever, а ролс-ройс фантом не бачив?) Це тобі не камаро))

А хіба у нас є Фантом? Є лише ніби темно-коричневий "Ghost" ( молодший брат Фонтома ).

Опубліковано

від камаро фотки!

imag0235.jpgimag0236.jpg

ЯК МОЖНА ПРОЙТИ ПОВЗ І НЕ ЗАТРИМАТИ ПОДИХ ВІД КАЙФУ?!

В 17.09.2012 в 16:43, Ko3bMa сказав:

AUDI R8 вже не катить?

p.s. а матові авто - це дійсно файнота ^_^

катить =)

Опубліковано

Ця Камаро майже щодня стоїть біля історичного корпусу ВНУ. Дійсно "зачьотна" машинка :0038: Ходимо повз неї на заняття в Палац учнівської молоді, донька спокійно не проходить мимо))))

Опубліковано

не раз видел эту машину, хотя мне больше по приколу такие маленькие,двуместные автомобильчики,их по городу достаточно,и вроде как не пешком топать, и проблем с парковкой,разворотами минимум :)

Опубліковано

Чесно кажучи. пройшов би повз таку машину навіть не звернувши на її увагу. Навіть уявити не міг що вона викликає такий ажіотаж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...