Перейти до змісту

Шевроле Камаро в Луцьку

vetalforever

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Преподаватель? гмм... это уже интересно, ведь она подаёт пример тем, кому преподаёт. А это означает априори,что она должна быть примером для сотен студентов. Тут и начинается интересное.Машина засвечена,водитель тоже,остаётся лишь пожелать водителю всегда помнить: вас знают многие,берегите себя,свою машину, И ГЛАВНОЕ: думайте о других,которые мелькают за окнами этого авто.

Опубліковано

Одиниці виміру переведено на метричні, а шкала спідометра розрахована на милі, просто коли стрілка спідометра перевалить за 180, дальше швидкість контролювать по екранчику. Але коли швидкість за 200 не сильно то хочеться заглядувать на спідометр, знаєм пробували хоть і не на камаро :)

post-497-0-97489600-1347994488_thumb.jpg

Опубліковано

На днях підвозив я знайому, з нею разом був її син, хлопчина рочків шести. Ну от стоїмо ми, а він мене запитує "А яка тобі машина подобається?"... Нууу... подумав, кажу "Справна. Нова."(думав викручусь). А він каже: "НІ, марка яка? От мені Ламборджині. А ще Ферарі".. Кажу:"ну це не круто! вони всім подобаються". А він:"Ні. От Ваньці Бентлі! А Ламборджині мої ні. А вони крутіші!"....

До чого це я?... А до того, що, схоже, у Флеймі потрібно ПІДрозділ створити - "Пісочниця", де маленькі хлопчики і дівчатка зможуть обговорювати свої дитячі теми без великих дядь і тьоть.... ;)

Опубліковано
Так звана "дєвачка" дочка одного з маштабних забудовників міста. І не вчиться там, а викладає.. і вже давно заміжня.

якщо ти про Чорнуху,тоді невістка, а не дочка

Опубліковано

http://auto.ria.ua/a...ro_7901649.html а чи не цей красень був проданий)

180km\h при такому моторі???

НАрод наче не малий яких км швидкість вказана у милях це ж америкос

Опубліковано

От так ото взяла і всьо попалила! :_15:

В залі записана як "дочка" і я нажаль а може на счастя не друх сім'ї, так що можу запутатись в зятях і дочках.

Суть, думаю, це не сильно міняє.

Опубліковано

я, как пешеход, ради эксперемента,попробую перейти дорогу на пешеходке, перед этим авто,благо возможность есть.

если погибну, героем не считайте.

Опубліковано

Ти чьо,суіцид вирішив вчинити?Дивись,будь відважним і впевненим.Поб'єш лобом бампер,будеш все життя відробляти.А з твоїм ремеслом,ще й внуки будуть винні.

Опубліковано

я, как пешеход, ради эксперемента,попробую перейти дорогу на пешеходке, перед этим авто,благо возможность есть.

Хоть Камаро мені і не нра, але його такі шкода!

Опубліковано

травки сипни, бо не доганяю ;)
Опубліковано

Є така приказка: Пешеход скорее прав, чем жив... :0155:Краще поберегтися...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...