Перейти до змісту

порадьте шурупокрут

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Порадьте шурупокрут провідний до 500 грн.

потрібен для використання дома і в гаражі не для щоденного використання...

Дриль є, тому не так вже важливо щоб дуже потужний був...

головне - надійність.

В Епіцентрі сьогодні дивився Expert ed-240 ( ТУТ на 10 фото) за 158 грн. гарантія то 2 роки, але що до якості дуже не впевнений і носити кожен місяць по гарантії не хочеться, хоча хто зна, можливо і буде працювати....

P.S. Вибачаюсь якщо не там тему створив, якщо не там то прошу перенести в той розділ куди потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Канєшно не 500 грн, але апарат не убиваємий, сверла по металу, пера по дереву ну і звичайно самонарізи, служить вже 6-й рік, недавно купили ще одного для зручності на монтажі, про дрилі вже по-трохі забуваємо. Думаю тут виробника можна було б і не називати, але я не стримався Makita)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно ж потрібно купувати тільки електроінструмент відомих виробників і тільки серії - професіонал!!!

вже не раз переконався візьми ту дешеву болгарку (брав якусь білоруську МЗП за 180 грн.) теж не на кожен день, користувався рідко, то за рік я її викинув, тому що:

так звичайно двигун залишився цілий, та і в чудовому технічному стані,термін експлуатації ж не великий, а от підшипник та втулка на яких сидить вісь для кругів - спрацювались швидко - і ось прийшов в майстерню мені це діло замінили, ну пропрацювала потім та болгарка ще два тижні знову є значний шат оськи! ось я її і викинув

з електролобзиком теж історія(фірма СОМА за 250грн. брав) все вроді працює нотмально, перебирав механізми - все в чудовому технічному стані, а при роботі той клятий лобзик пригає як дурний, правда як тільки купував то вроді такої проблеми не було(так і покалічитись не довго) чи то збалансований він якось не правильно чи шо?!

Ото плюнув на те все взяв собі болгарку та лобзика Бош з професійної серії, звичайно ціна кусається, але апарати не вбиваємі!!! тим паче 3 роки гарантіїї

От і переконуєшся потім - скупий платить двічі!!!

зараз на рахунок шуруповерта задумуюсь!? користуюсь зараз Зенитом(брав за 450грн.), вже десь рік вроді як нічого, але от вже почав замічати шат вісі на якій сидить патрон - звідви вісімка при закручуванні шурупів!!! ось знову появляться кошти візьму Бошика та і не морочитиму голови!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда так і знав, що зараз порадите Makita, AEG, Hitachi чи Bosch...

Із Makita знайшов цей, но ціна кусається ух як і якщо поламається ой як не приємно буде...

даже не знаю, що робити, а із дешевших марок нічого не можна підібрати, ну нехай я ще 800 виділю і можливо придбаю цей, але це вже поріг і більше ніяк....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно Макіта. :) Але ж ми не про ту цінову категорію, так? Тай для "деколи покрутити" Макіта - це вже занадто. Макіта повинна себе відпрацьовувати, а не пилитись.

Отже, йдеш на базар, до хлопців, котрі торгують запчастинами до долгарок/дрилей/шуруповертів, і запитуєш, до чого все є :)

Те й купуєш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив собі за 450 грн ДВТ 14V служить вірою правдою. ніколи ніяких проблем не було) батареї зватає щоб скласти повністю 2 корпуси від саба)))

тобто 5-6 годин 400+ шурупів +- 400 дирочок)) і то не факт що розрядится, загалом задоволений)

і рахую що на такому сильно економини непотрібно. купиш дешевйо будеш потім по базарі бігати запчастини шукати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, ви читати питання вмієте? Людина провідний просить.

Я собі брав в епіцентрі ось таку от просту штуку. Перший такий відпрацював більше року в домашніх умовах і гаражі. Швагро взяв на дах прикрутити черепицю, пристрій звідти впав (висота 2 поверхи), зламалась ручка переключення (вперед/реверс), він його забрав, зараз сам далі користуєця. Я купив аналогічний, знов рік користуюсь - ніяких нарікань. Що роблю: збираю меблі, закручую самонарізи в дерево, металопрофіль. Не сверлю, для цього є інший інструмент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора якраз таким апаратом цікавився в Епіцентрі. десь 200+ грн провідний (провід, правда, коротенький).

В мене перфоратор DWT (ружина подарувала) витримав ремонт дома і в швагра.

І ще один ремонт чекає. Але оскільки планую підлогу міняти - то шуруповерт (шурупокрут) буде необхідним. А в межах кімнати можна і провідний. Менше проблем із акумуляторами і зарядками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось так пок і не придбав, дорогий не хочеться, а вот із дешевих вчора дещо в гараж купував то був Expert ed-240, там пише гарантія 2 роки, і хотілось взяти і не хотілось потім бігати з гарантією до них. Хоча всетаки можливо і варто взяти, все таки ціна не велика і не потрібен він мені для великих нагрузок - для цього є дриль, або взяти той що порадив keepo, вдячний за пораду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дрелькой не можна закрутити шуруп? Щось я ніколи не крутив то ж не в темі. Проясніть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А дрелькой не можна закрутити шуруп? Щось я ніколи не крутив то ж не в темі. Проясніть.

Якщо помучитись, то можна. Дрелька більша, важча, малі оберти нею проблемно дати, і не у всіх є реверс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І саме головне - є обмежувач крутного моменту ("трещетка"), щоб не злизати головку шурупа і біту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб не злизати головку шурупа і біту.

и чтобы не перекрутить шуруп в каком-нибудь деликатном материале.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Практически у всех дешёвых шуроповёртов есть две небольшие проблемки - нет блокировки шпинделя ( для меня не критично) и тормоза выбега - порой харит неимоверно. Купили за 230 грн Ритм ( на варшавке), довольно таки мощный, металический редуктор, всё хорошо, но получается как с дрелью - нужно вовремя кнопку отпускать на небольших шурупах иначе прокрутит. А, если, крутящий момент большой выставлен, то периодически запястье выворачивает, привыкнуть нужно.

Чтобы шурик ещё и сверлил, хоть как то, нужно чтоб он хотя бы двухскоростной был ( обороты нужны)

Если будете в Епицентре, обратите внимание на Скиловский проводной шурик, очень его на Мастерсити нахваливают, он вроде как раз около 500 грн.

ИМХО, чтоб шурик выбрать, нужно его в руцях покрутить, чтоб лежал хорошо иначе любая работа не в радость будет.

По поводу Макитки TD0101F - немного спецефический на мой взгляд инструмент, патрон шестигранный ( то есть сверла нужны специальные) при этом сумасшедший крутящий момент - 100 Нм для шурика это жесть. Трещётки нет, есть разьеденительная муфта, хз как оно работает. Но, как ни крути - это Макита :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Підніму тему, щоб не створювати нову.

Прошу поради у виборі акумуляторного шурупокрута. Режим використання: домашній, побутовий.

Використовуватись буде приблизно раз в тиждень, по суботах і то не кожну. ;)

Які краще акумулятори: Ni-Cd чи Li-Ion? Схиляюсь більше до других.

Придивився до Sparky Professional BR2 10.8Li HD. Що скажете?

І де краще придбати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

візьсми на ковельській в домотехніку Зеніт, і буде тобі щастя.

Ціни у них найдешевші в Україні на більшість техніки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Basil: Пораджу Hilti SFC-22A - як то кажеться на всі випадки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можливо Bosch Professional GSR 1440-LI?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі такий

http://kharkov.all.biz/shurupovert-drel-meister-i-drill-mas12i-g2212220#.VDfi9LKaRvU

Як на мене дуже непоганий.

Один мінус -- в комплекті тільки один акумулятор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вирішив і собі мати в господарстві такого помічника. Порадився з хлопцями, які їх продають .. і вирішив, що протягнути подовжувач не проблема, взяв дротовий, а не акумний.

Не жалію ні разу..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи можливо Bosch Professional GSR 1440-LI?

оцей , + 20 уо доставка , рік щоденної роботи на складанні меблів, все ок!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Modeco за співвідношення ціна-якість краще не придумаєш. Користуюсь щодня по кілька годин, сумарно за півтора роки не менше сотні тисяч шурупів та комфірматів пройшло через нього. 2 батареї, чумуйдан та зарядка. В СМ та магазинах фіг знайдеш, треба в посьачальників замовляти.

Якщо зацікавило то можу контакти тих хлопців дати.

Пи.Си. Потужний до чортіків, 18в. Батареї хватає дуже на довго, китайці рядом не стоять, за бош, двт сильніший, щодо макіти не скажу, але ціна ''солодка''. Я брав ще по 600 грн, півтора року тому, колега пів року тому за 800, зараз хз, питати треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корсистувався Metabo 4 роки,як на свої гроші непоганий апарат,зараз DeWalt такий.10ed701d976e657240f74f40ee7f0876.jpg

І можу сказати що це світовий лідер по інструменту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна деволту кусюча, а так класний апаратик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він того вартує,тиждень крутив опалубки до повного розряду,пробував Спаркі,не те,навіть не розумію до чого вони пишуть Professional.

http://m.homedepot.com/b/Tools-Hardware-Power-Tools-Drills/N-5yc1vZc27f?cm_sp=Tools-_-button1-_-Drills

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...