Перейти до змісту

З 27.09.2012 вводять новий потяг Луцьк-Львів

swen1989

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 180
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2 Sniper

наглядачом виступає начальник вокзалу.

мене Ківерці інтерисуюють меньше всього. начальник вокзалу відповідає за вокзал... посада звучить "начальник вокзалу" -- означає "на чолі вокзалу" дослівно... в Луцьку -- Бас Ірина Миколаївна, сидить на другому поверсі, в компетенції -- робота кас, обслуговування, поряд роботи, пропозиції і моніторинг пасажиропотоку і все таке інше господарського характеру, пасажири одним словом. Начальник станції -- Алігейдар Халілович Багіров -- сидить на "Світлофорі", в компетенції -- рух потягів, пропуск по станції, формування і обробка на формування потягів, колійне господарство, всілякі служби по типу СЦБ, ПЧ, ЕЧК.... потяги, колія і рух одним словом. Шо там у Вас в Ківерцях відбувається -- мені все рівно. Я радий шо у Вас така станція, вузол практично, хороша пропускна здатність, інтенсивність, є ПЧ, ЕЧК і все таке... я сам щотижня їздив подивитись, як там електрифікація просувалась на початку 2000-х, вболівав за те, щоб швидше робили... Безмежно щасливий за Ківерці, але у мене теж на станції нині над головою є 25кВ і мені достатньо. я справді мало розбираюсь в теперішній ситуації і організації станції Ківерці, і то само собою зрозуміло. Суть теми в рейковому автобусі і якщо такі розмови пішли, то мені всерівно, де вони там той автобус ставлять, що з ним там роблять -- то вже справа "УЗ".

Я взагалі то інженер-механік сільгоспмашин, кандидат технічних наук, але в жд розбираюсь і маю до неї відношення не на багато менше ніж в своїй спеціальності... і от коли мені в іншій темі отаке присилають: (це людина намагається так доказати мені, що існують у нас дизель-електропоїзди (на фото взагалі локомотив, маневровий, і пантограф у нього, щоб обледеніння збивати зимою з конташки), стверджує, шо ЕР9п-294 яка потерпіла аварію і згоріля під Ківерцями днями - то є дизель-електропотяг)

"Я канєшно не знаю про рухомий склад Укрзалізниці, але шото ви перебільшуєте про "взагалі немає"

І якщо вже на те пішло, із задоволенням вислухаю вашу думку щодо цієї картинки - нафіга козє баян ЧМЕ3у рога?

Cme3.jpg?uselang=ru

"

То я на таке мовчати не буду... гаразд, якби людина не знала що то за "рога" і поінтересувалась просто... Ато з видом вундеркінда доказує всім, шо електрочайник, то така каструля, що повисла на проводах...

Опубліковано

Та я взагалі більше нічого не писатиму. мені достатньо, що рейковий автобус (2 автобуси) ходять сюди... Я їх тут можу побачити, сфоткати і при потребі проїхатись. Все. А все решта, то на ваш смак, де хочте там його (їх) ставте наніч, мийте, пилососьте, заправляйте, вісюлькі вішайте на дзеркала заднього виду, тонуйте фіолетовими світлодіодами під вагонами, приліпіть на капот (десь вже найдіть його на 620м) "VoronGlass" і збоку наклейте великими літерами через весь борт "KIVERCYI".

Опубліковано

2 Sniper.

Для кандидата в тебе погані пізнання про організацію роботи на залізниці.

Алігейдар Халілович Багіров -- сидить на "Світлофорі", в компетенції -- рух потягів, пропуск по станції, формування і обробка на формування потягів,( відповідальність за комерційну роботу - це саме головне )

колійне господарство, всілякі служби по типу СЦБ, ПЧ, ЕЧК.... потяги, колія і рух одним словом.

а за це відповідають начальники СЦБ ШЧ,ПЧ,ЕЧК,ЕЧ,ТЧ

Опубліковано

2 Sniper.

Для кандидата в тебе погані пізнання про організацію роботи на залізниці.

Алігейдар Халілович Багіров -- сидить на "Світлофорі", в компетенції -- рух потягів, пропуск по станції, формування і обробка на формування потягів,( відповідальність за комерційну роботу - це саме головне )

колійне господарство, всілякі служби по типу СЦБ, ПЧ, ЕЧК.... потяги, колія і рух одним словом.

а за це відповідають начальники СЦБ ШЧ,ПЧ,ЕЧК,ЕЧ,ТЧ

Для кандидата технічних наук у мене погані пізнання про організацію роботи на залізниці? НА ЗАЛІЗНИЦІ???!!! Та в мене спеціальність 05.05.11 "Засоби механізації сільськогосподарського виробництва" тема моєї дисертаційної роботи "Удосконалення технології та засобу для добування озерного сапропелю з-під шару води". Залізничний транспорт в засобах механізації сільськогосподарського виробництва участі не бере, хіба що транспортується з заводу або перекидується в північніші райони, якщо швидко треба. Я аграрій, науковець! Да! Я їжджу в кабінах ЧС4(з), ЧС8, ВЛ80, ЕР9п... але не як машиніст... Я з залізницею з перших тижнів свого життя, мене в калясці вивозили на станцію, я щирий фанат чугунки і вболівач за свою станцію, дорогу і залізницю. І знаючи, що не працюватиму на ній я намагаюся вивчити про неї по максимуму, щоб наблизитись хоча б по знаннях до машиніста електровоза. Да, багато чого я не знаю, шось десь може пропустив в плані Вашої тої знаменитої безцінної святої непохитної бездоганної організації роботи на залізниці, якщо Ви можете розказати компетентно мені про неї, то буду дуже вдячний, серйозно, хочу знати то.

Блін, я просто поділився міркуваннями і тим, що знав... да фіг його знає, шо там в тих Ківерцях на станції у них робиться, я там 2 роки назад останній раз був, станція як станція, нічого фантасмагоричного я там не побачив, повний адекват, все на місці. А як тут почитаєш, то таке враження, шо за 14км від Луцька на північ виріс якийсь мегаполіс з мегаквазі станцією і метро в підземці на додачу.

Луцьк моя станція. Луцьк. Не Ківерці. Я в Луцьку живу. Потреби їхати в/через Ківерці я зараз немаю, і побачити, шо у вас там теж неможу, я й тут тепер рідко це можу. ок?

Опубліковано

Sniper не ведись на тролінг. Гєтто не та людина, якій можна "впаяти" в мозок раціональну думку, там лиш його таргани, нікому нєвєдомі.

P.S.Щойно рейковий автобус пролетів в сторону вокзалу Луцька.

Опубліковано

Sniper, спокійно. Твої пости завжди було цікаво читати. Це вам не Гетто, не пустий трьоп ...

Rock. Розкажи про себе, про свої досягнення. Хто ти? Щоб ми знали, що маємо справу не з ким небуть, а наприклад, з машиністом якоїсь там вищої категорії, чи там з племінником начальника станції, а чи можливо зі студентом зі Здолбунова.

Опубліковано

Rock. Розкажи про себе, про свої досягнення. Хто ти? Щоб ми знали, що маємо справу не з ким небуть, а наприклад, з машиністом якоїсь там вищої категорії, чи там з племінником начальника станції, а чи можливо зі студентом зі Здолбунова.

Якщо я не помиляюсь він працівник СЦ "Робим Гуд", ну а хто по освіті - може й машиніст (чому б я щиро позаздрив, бо в дитинстві мріяв ним бути:))

Опубліковано

2 VadimM,phantom

За студента дакую , :), подивись мій профіль ,там написані ще мої інтереси ,це і хобі і основна робота.

PS.На заліниці з невеликою перервою більше трицяти років,перерва повязана з роботою в ТК Тоніс ,пока він існував.

2 Sniper.

от мені цікаво ,що то за така робота така ,що ти їздиш в головці локомотива .

там мають право знаходитись машиніст ,помічник і машиніст інструктор,

і ще дуже обмежена категорія працівників з дуже серйозними ксивами,(ментоська не проходить)

а наявність постороніх ,це дуже серйозне порушення, відповідальність персонально несе машиніст.

Опубліковано

А ким на залізниці то працюємо?

в головці локомотива .

там мають право знаходитись машиніст ,помічник і машиніст інструктор,

і ще дуже обмежена категорія працівників з дуже серйозними ксивами,(ментоська не проходить)

Цікаво що це за люди?

Опубліковано

Якщо я не помиляюсь він працівник СЦ "Робим Гуд", ну а хто по освіті - може й машиніст (чому б я щиро позаздрив, бо в дитинстві мріяв ним бути :))

ой, я нємагу...падстулам... Дідо Рок - студент

помиляєшся, ой як помиляєшся...

Опубліковано

мене Ківерці інтерисуюють меньше всього. начальник вокзалу відповідає за вокзал... посада звучить "начальник вокзалу" -- означає "на чолі вокзалу" дослівно... в Луцьку -- Бас Ірина Миколаївна, сидить на другому поверсі, в компетенції -- робота кас, обслуговування, поряд роботи, пропозиції і моніторинг пасажиропотоку і все таке інше господарського характеру, пасажири одним словом. Начальник станції -- Алігейдар Халілович Багіров -- сидить на "Світлофорі", в компетенції -- рух потягів, пропуск по станції, формування і обробка на формування потягів, колійне господарство, всілякі служби по типу СЦБ, ПЧ, ЕЧК.... потяги, колія і рух одним словом. Шо там у Вас в Ківерцях відбувається -- мені все рівно. Я радий шо у Вас така станція, вузол практично, хороша пропускна здатність, інтенсивність, є ПЧ, ЕЧК і все таке... я сам щотижня їздив подивитись, як там електрифікація просувалась на початку 2000-х, вболівав за те, щоб швидше робили... Безмежно щасливий за Ківерці, але у мене теж на станції нині над головою є 25кВ і мені достатньо. я справді мало розбираюсь в теперішній ситуації і організації станції Ківерці, і то само собою зрозуміло. Суть теми в рейковому автобусі і якщо такі розмови пішли, то мені всерівно, де вони там той автобус ставлять, що з ним там роблять -- то вже справа "УЗ".

Я взагалі то інженер-механік сільгоспмашин, кандидат технічних наук, але в жд розбираюсь і маю до неї відношення не на багато менше ніж в своїй спеціальності... і от коли мені в іншій темі отаке присилають: (це людина намагається так доказати мені, що існують у нас дизель-електропоїзди (на фото взагалі локомотив, маневровий, і пантограф у нього, щоб обледеніння збивати зимою з конташки), стверджує, шо ЕР9п-294 яка потерпіла аварію і згоріля під Ківерцями днями - то є дизель-електропотяг)

"Я канєшно не знаю про рухомий склад Укрзалізниці, але шото ви перебільшуєте про "взагалі немає"

І якщо вже на те пішло, із задоволенням вислухаю вашу думку щодо цієї картинки - нафіга козє баян ЧМЕ3у рога?

То я на таке мовчати не буду... гаразд, якби людина не знала що то за "рога" і поінтересувалась просто... Ато з видом вундеркінда доказує всім, шо електрочайник, то така каструля, що повисла на проводах...

Виділене червоним взагалі вбило...по мові і по стилістиці не скажеш, що:

Я взагалі то інженер-механік сільгоспмашин, кандидат технічних наук

2 Sniper: Ви часом студентам "не преподаєте"?

Опубліковано

"преподавав".

Написане червоним справді вінігрет ближче до кінця, -- я писав під впливом "нервового збудження". Часу на стилістику не було

Скажу так... для тих, хто цікавиться... більшість моїх появ на колії -- то є порушення... порушення адміністративні, внутрішнього розпорядку. Але так треба.

Розумійте як Вам завгодно.

Опубліковано

На заліниці з невеликою перервою більше трицяти років,перерва повязана з роботою в ТК Тоніс ,пока він існував.

Можна таке запитання (не по темі, але дуже цікавить давно)? Якщо Ви не проти я консультуватимусь у Вас по ЖД. Можливо Вам відомо, на "УЗ" ВЛ80с має лише одне депо - Котовськ Од.Зал. Декілька моїх знайомих машиністів, сверджують, що спершу (до 90-х ) ці машини експлуатувались на Львівській залізниці і приписані були до депо Львів-Захід. Я довго шукав тому підтвердження, але його немає. Більшість ВЛ80с в депо Котовськ після 1990р випуску і в базах рухомого складу вказано, що з заводу поступили в депо Котовськ. Чи справді ВЛ80с колинебуть "мешкали" у Львові? І ще, чи були там ВЛ60 і куди ділись звідти?

PS. ТОНІС... Канал мого дитинства))))) ще був Скатеб...

Іще, забув подати пропозицію... Пропоную створити окремий залізничний розділ з темами. Ато засипали флудом уже декілька тем)))).

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Шановні форумчани, можливо хтось має схему розташування місць у даному ТЗ (а саме що з туалетом посередині), бо хочеться зручні місця обрати для поїздки, дякую

Опубліковано

Дякую, але нумерація починається навпаки здається, 1-4 то там де на малюнку 90-93, вчора їхав на 77му місці, воно в четвірці 11-14

Опубліковано

А не підкажете, в вагоні тепло їхати при такій-то погоді?

тепло

от 1 раз в сутки ездит или постоянно?

с утра туда, под вечер обратно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...