Перейти до змісту

Дружба і любов або як вернути гроші!?

Khvostow

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

11 місяців назад, ПОЗИЧИВ другові 3000$ і через тиждень його вже ніхто не бачив! Через знайомих взнав, що він злиняв на постійне місце проживання в Пітєр, більше інформації 0.

На той час я разчарувався в дружбі. (Ми ж з ним як не як в Луцьку колись і крим і рим і мідні труби гнули)

3 тижні назад, ПОЗИЧИВ коханій дівчині 2000 грн і через 2 дні я від її мами взнаю, що вона с;їхала до тьоті в Білорусію (мол на роботку і проживання на хз який проміжок часу). Від неї ж получив малюсіньку таку смсочку з 777: "Вибач! Я люблю іншого". (Хоча фразу - люблю тебе- чув від неї тільки в свою сторону). Тепер я розчарувався в коханні мазе фак! :0163: Повірте шановні, в цій ситуації мені було набагато хрєновіше, ніж коли я втратив друга! Хотів був навіть по вєнам чвякнути і на.. цей світ, але добре, що колись сам собі поклявся, що ніколи так не зроблю.

І от зараз сижу в мєлкому дєпрєснячку(ну мол на сигарєти завтра не буде), а зарплата тільки післязавтра. До речі заробляю я, на своїх 23 роки, не багато (близько 3500 грн в міс.), щоб такі подарунки оточуючим робити! Що робити мені, шановні? в кого які мислі? спс, що прочитали.

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Так буде не завжди.

Господь / життя / .... тебе перевіряють. Якщо вищі сили надіслали таку перевірку, значить вони тебе помічають. Тому щось позитивне незабариться!

Опубліковано

Це ще не саме гірше в житті, що може трапитись. Здоровий? Голова на плечах є? Копійка є? А все інше ітак буде.

Опубліковано

Це ще не саме гірше в житті, що може трапитись. Здоровий? Голова на плечах є? Копійка є? А все інше ітак буде.

+1

А їх життя колись провчить.

Якраз сьогодні на Борді було:

540646_162373027223426_2090921741_n.jpg

Опубліковано

треба дивитись на це по іншому! всього за 2000 грн. ти позбувся поганої дівчини , і ще є шанс позбутися шкідливої звички - паління)

Опубліковано

А їх життя колись провчить.

Потрібно якомога швидше викреслити їх зі своєї пам"яті, аби очікування поганих новин про них не заважало жити! Це, звичайно, залежить від характеру. Але потрібно переключитися. Наприклад, розпочати ремонт, зайнятися новим хоббі і т.д. "Час - хороший лікар".

Опубліковано

Khvostow,

Господь / життя / .... тебе перевіряють.

життя/господь/ тебе вчать!

Тому щось позитивне незабариться!

якщо засвоїш "науку".

п.с. людям потрібно/можна довіряти (інакше - які ж ми люди тоді?!), але обережно.

Опубліковано

Що робити мені, шановні?

Взяти відпустку, зїздити до колишньої, навести їй пермаментний макіяж на кілька днів.

Знайти друга, процедуру повторити з додатковим направленням до стоматолога.

Опубліковано

на даний час вбився в роботу. Але, блін хєрово, коли прихожу додому (живу я один)!

Взяти відпустку і навідатися з трудовим десантом до батьків / поїхати на кілька днів у мандрівку (наприклад по замках України) / записатися у спортивну секцію (а краще у танцювальну) / зайнятися марафетом у квартирі (викидання старого допоможе добре психологічно розвантажитися)

Опубліковано

За 3000$ ти відкупився від людини, яка могла б тобі нашкодити більше, за 2000 грн. ти відкупився, від дівчини, яка б спортила тобі життя, нерви і твоє здоров'я в майбутньому. Ти майже нічого не втратив ( крім грошей). Він не друг, вона не кохана. Все попереду.

Никогда ни о чем не жалейте вдогонку,

Если то, что случилось, нельзя изменить.

Как записку из прошлого, грусть свою скомкав,

С этим прошлым порвите непрочную нить.

Никогда не жалейте о том, что случилось.

Иль о том, что случиться не может уже.

Лишь бы озеро вашей души не мутилось

Да надежды, как птицы, парили в душе.

Не жалейте своей доброты и участья.

Если даже за все вам - усмешка в ответ.

Кто-то в гении выбился, кто-то в начальство...

Не жалейте, что вам не досталось их бед.

Никогда, никогда ни о чем не жалейте -

Поздно начали вы или рано ушли.

Кто-то пусть гениально играет на флейте.

Но ведь песни берет он из вашей души.

Никогда, никогда ни о чем не жалейте -

Ни потерянных дней, ни сгоревшей любви.

Пусть другой гениально играет на флейте,

Но еще гениальнее слушали вы.

Опубліковано

Що робити мені, шановні?

Взяти відпустку, зїздити до колишньої, навести їй пермаментний макіяж на кілька днів.

Знайти друга, процедуру повторити з додатковим направленням до стоматолога.

В перші дні так і хотів зробити (був в глубокому шоці). І думав мол око за око. Але якось стрємно!

Опубліковано

дєвушку приведи

i що з нею робити ? розбити на головi пляшку бо всi дiвчата поганi, чи поплакатись iй у *жилетку* ? Чи ти думаеш, якщо у людини спражне почуття було то так от швидко з iншою дiвчиною щось iнше получится крiм вищеописаного ?

Опубліковано
В перші дні так і хотів зробити (був в глубокому шоці). І думав мол око за око. Але якось стрємно!

то дивлячись, що тебе більше вразило: втрата грошей? чи втрата близьких людей?

якщо перше - то, може, на певний час стало б трохи легше. але - грошей не вернули б, напевно.

якщо друге - думаю, стало б ще гірше. н*х руки бруднити об лайно?!

Опубліковано

А чи не забагато для них буде?

Гроші отримали. А тепер ще витрачати на них час і своє життя?

Опубліковано · Приховав fenmix, 29 Серпня, 2012 в 23:02 - Без причини
Приховав fenmix, 29 Серпня, 2012 в 23:02 - Без причини

Думаю тепер ти будеш ставитися до життя ще серйозніше. Це дуже добре, тому що з часом, друзі та любов тебе самі знайдуть.

Що стосується твого "друга" і "дівчини", тобі ніщо не заважає накатати на першого заяву в міліцію. Хоча 11 місяців назад, це досить тривалий час, раніше треба було думати. І ще, це не привід "по вєнам чвякати", будь мужиком врешті-решт. На папіроси можна і потерпіти. Один день поживеш з того, що є в холодильнику, нічого страшного. Звісно це не звична життєва ситуація, але що ж поробиш.

Опубліковано

comix_20.jpg

Насправді не гроші головне, а власне відчуття морального задоволення. Пакуй речі і в подорож :)

Опубліковано

)

те деньги запей холодной водой. а на будущее, просто не занимай сумм больше, чем ты мог бы подарить – это железное правило спасает меня уже много лет от нервотрепки.

Опубліковано

чим більша сума - тим дальше з України виїзжають

позич Янику $5000

певне в кожного є своя ціна для зради!)

А Янику буде маловато)

Опубліковано

)

те деньги запей холодной водой. а на будущее, просто не занимай сумм больше, чем ты мог бы подарить – это железное правило спасает меня уже много лет от нервотрепки.

ну да ты прав, но когда близкие тебе люди (которым ты доверяешь) чуть не падают на колени у твоих ног за пару бумажек, сложно отказать. воспитание то у людей разное. не одолжил -- ах какой плохой человечек, одолжил -- ах какой молодец, но извини, гуляй!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...