Перейти до змісту

Допоможіть пригадати/знайти фільм!

Miro

Рекомендовані повідомлення

Відразу перепрошую у модераторів, якщо пишу не у тій темі. Перенесіть, куди потрібно.

Давно шукаю дитячий художній фільм, закордонного виробництва, та не пам"ятаю власне назви. Може хтось допоможе? Ссилка і опис тут: тиць. Написано повідомлення на форумі посторонньою людиною, значить, не я один шукаю.

"Хочу узнать название фильма, я его смотрел в кинотеатре в период примерно с 1984 по 1989 гг, фильм возможно в двух частях, зарубежный, детская фантастика.

Действие в фильме происходит в какомто королевстве, молодой принц ранил волка, тот его укусил и кровь не останавливалась до тех пор пока волшебник её не остановил, он же дал ему шапочку с пуговицей, повернув которую можно было превратится в птицу, толи скворца, толи дрозда, и вот когда армия этих волков напала на королевство, принц превратился в птицу и спасся, но где-то потерял пуговицу и не мог превратиться обратно в человека. И вот по прошествии времени он набрал гору разных пуговиц но не одна не подходила и какой-то мальчик захотел ему помоч."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відразу перепрошую у модераторів, якщо пишу не у тій темі. Перенесіть, куди потрібно.

Давно шукаю дитячий художній фільм, закордонного виробництва, та не пам"ятаю власне назви. Може хтось допоможе? Ссилка і опис тут: тиць. Написано повідомлення на форумі посторонньою людиною, значить, не я один шукаю.

"Хочу узнать название фильма, я его смотрел в кинотеатре в период примерно с 1984 по 1989 гг, фильм возможно в двух частях, зарубежный, детская фантастика.

Действие в фильме происходит в какомто королевстве, молодой принц ранил волка, тот его укусил и кровь не останавливалась до тех пор пока волшебник её не остановил, он же дал ему шапочку с пуговицей, повернув которую можно было превратится в птицу, толи скворца, толи дрозда, и вот когда армия этих волков напала на королевство, принц превратился в птицу и спасся, но где-то потерял пуговицу и не мог превратиться обратно в человека. И вот по прошествии времени он набрал гору разных пуговиц но не одна не подходила и какой-то мальчик захотел ему помоч."

Ось він Ваш фільм: http://rutor.org/torrent/34548/akademija-pana-kljaksy-puteshestvija-pana-kljaksy-1983-1986-dvdrip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) хех, не встиг :)

так, перша частина фільму "Академія пана Клякси" під назвою "Історія принца Матеуша" - те що вас цікавить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про пана кляксу (здається) пам'ятаю лише, як стріляли по якомусь летючому кораблю гігантськими макаронами! Чи навпаки. Корабель стріляв по роботам якимсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може-то собі глянути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глянь-Глянь. Шикарный фильм. Я на польском уже нашел. малому выкачаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачётный фильмец, стоИт в одном ряду с такими шедеврами нашего детства как Мария Мирабела, Полёт навигатора, Заклятие долины змей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз мало хороших дитячих кинофильмів і мультфільмів випускають.

Для своє малої, тільки такі старенькі і качаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, ностальгія пробила... зараз «Міраж» передивлююсь, а потім мо і за цей фільмєц візьмусь )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, друзі! :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про пана кляксу (здається) пам'ятаю лише, як стріляли по якомусь летючому кораблю гігантськими макаронами! Чи навпаки. Корабель стріляв по роботам якимсь.

Стрелял корабль макаронами, которые в воздухе из маааленьких превращались в огромные. При чем корабль был в виду утюга :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

шукаю фільм хмарний атлас. де можна подивитися-скачати?

вибачте якщо пишу не там

Hurtom, Rutracker))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шукаю фільм хмарний атлас. де можна подивитися-скачати?

вибачте якщо пишу не там

http://www.rutor.org/torrent/240598/oblachnyj-atlas_cloud-atlas-2012-dvdrip-licenzija

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А моя мамня шукає фільм (не може пригадати назву) про астронавтів які поверталися на землю (типу Аполон) і взірвалися всі, там походу ще була жінка астронавт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А моя мамня шукає фільм (не може пригадати назву) про астронавтів які поверталися на землю (типу Аполон) і взірвалися всі, там походу ще була жінка астронавт.

Ще які-небудь деталі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та нічого такого більше. Фільм десь після 2004 року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може актори які були більш-менш відомі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@,

Може актори які були більш-менш відомі?

чи сам сюжет трошкі більше
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про астронавтів які поверталися на землю (типу Аполон) і взірвалися всі, там походу ще була жінка астронавт.

Мені здається шо фільм про те, що експедиція була послана зупинити комету, але їм не вдалося і щоб спасти планету вони знищили комету своїм кораблем. Мені навіть здається, що це Столконовение с бездной :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже наврядчи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже наврядчи

Згоден, вчитався. Мої повернулись, і не наукова то фантастика, а на реальних подіях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...