Перейти до змісту

Цифрове телебачення Т2 Луцьк

oldman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибачте нуба, але в мене в тв є DVB-t і я просканувавши ефір знайшов 6 каналів на 21 каналі. Аде всі 32? Чи то так і має бути

так і має бути..

для того, щоб було ще 32 канали, потрібно щоб тюнер був стандарту DVB-T2.

то трохи інше, ніж DVB-Т.

• +1 1
Опубліковано

Тема й для мене актуальна, дивлячись на ситуацію довкола цього зараз мабуть для власників старих телевізорів без потрібних тюнерів Т-2(в мене теж такі стоять) мабуть краще й дешевше буде купити супутикову антену ніж тюнер Т2 й не морочитись з тим цифровим телебаченням з якого сьогодні то знімають кодування так само можуть і поставити або й платним зробити, ну і каналів більше на супутниках.

Опубліковано

Зеонбуд зняв кодування!

Тепер все транслюється відкрито!

А транслюється лише з Підгаєць чи вишка на КРЗ теж вже передає?

Опубліковано (змінено)

Зеонбуд зняв кодування!

Тепер все транслюється відкрито!

А транслюється лише з Підгаєць чи вишка на КРЗ теж вже передає?

З Підгаєць ретранслюють 32 канали в стандарті DVB-T2,а з телевишкі на Карбишева(КРЗ) 6 каналів в стандарті DVB-T.

Докладніше ТУТ.

Змінено користувачем Panek
  • +1 4
Опубліковано

Підтверджую, кодування знято. Тепер є 32 канали у DVB-T2 діапазоні, та 6 у DVB-T, разом 38 каналів.

Що це значить для кінцевого користувача - можливість купувати приймач не за 600грн. а наприклад за 450грн., і не потрібно CAM-модуль(за 400грн.) для телевізорів обладнаних вбудованим Т2-приймачем.

А от вибір супутник чи Т2 це вже питання смаку. В супутнику є більше каналів, але мінімальна вартість комплекту зараз десь 1000грн. і для мене там є суттєвий мінус - коли транслюють футбол (Лігу Чемпіонів наприклад) можуть кодувати канал на час матчу. В Т2 такого немає, і воно дешевше. 38 каналів для більшості людей також достатньо.

На кінець вітаю всіх із зняттям кодування і з Новим роком!!!!

Опубліковано

з тих 38, мо каналів з 10, що ще можна переглянути... інші ж туфта повна.... імхо

чи то мо я такий предвзятий до тб...

Опубліковано (змінено)

а наприклад за 450грн

де??

мо тут?

з часом думаю кількість моделей збільшиться, відповідно ціни мають падати... імхо

Змінено користувачем Basil
Опубліковано (змінено)

Сам купляв перед Новим роком на 123kupi.net, все працює, гарантію дають. Брав з післяоплатою при отриманні так як не знав шо за контора, можете теж так брати. Тіж самі моделі є і на Аукро, можна і там. До речі на ринку теж такі моделі завозять. В магазинах ще поки немає, але думаю скоро теж будуть, цифру ж відкрили.

Кого цікавить брав модель - World Vision T55 з функцією запису на флешку і з паузою прямого ефіру. Аналогічний Стронг був за 600грн., тобто на 30% дорожче.

До речі зараз ця модель вартує 385 грн.

І ще додам, в цій моделі є DVB-T і DVB-T2.

Змінено користувачем andrik_w
Опубліковано (змінено)

з тих 38, мо каналів з 10, що ще можна переглянути... інші ж туфта повна.... імхо

чи то мо я такий предвзятий до тб...

Я якщо чесно, дивлюсь ще менше каналів, а конкретно тільки бокс, футбол, біатлон і інколи новини. Але не в цьому суть.

Якщо взяти супутник і переглянути їх список то враження може скластись аналогічне.

Як варіан для себе і для таких як Basil - IPTV, ну або ж шаринг. Правда виходить суттєво дорожче але контент і якість картинки в десятки разів кращі.

Змінено користувачем andrik_w
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Сьогодні зранку знову на деяких каналах вмикнули кодування...

Змінено користувачем Basil
Опубліковано

Сьогодні зранку знову на деяких каналах вмикнули кодування...

Станом на 12:28 02,01,2014 на моєму тюнері немає жодного закодованого каналу. Лише Банк-ТБ та XSport не транслюються (статична кольорова заставка). Всі решта працюють штатно.

andrik_w, а куди краще направляти антенну (Т2) чи направлення без змін?

Напрямок має значення - конкретно на передатчик (Т2 - Підгайці, Т-на Карбишева). Але якщо раніше у Вас все показувало то нічого міняти не треба.

Опубліковано

Кого цікавить брав модель - World Vision T55 з функцією запису на флешку і з паузою прямого ефіру.

Протестив Т34, Т43 і Т55, з них самий швидкий Т55. Рекомендую.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

хтось таке робив своїми руками?

шкода 400-600грн давати за антену... а ще якщо їх потрібно 4 шт.

uhf-262_enl.jpg

volna_1-10_enl.jpg

1344157655_www.satsis.info_sovremennyy-volnovoy-kanal.jpg

Змінено користувачем Oli
Опубліковано

andrik_w,

користуюсь такою 2перших мультиплекса не показує, або з затримками кожні 5 сек. і пише "нет сигнала"

у сусіда антена такого плану він віддав 560грн у Луцьку, у його все показує нормально.

тюнер за 50 км від Луцька, та ще й у долині(ямі).

Опубліковано

andrik_w,

користуюсь такою 2перших мультиплекса не показує, або з затримками кожні 5 сек. і пише "нет сигнала"

у сусіда антена такого плану він віддав 560грн у Луцьку, у його все показує нормально.

Прочитайте пост #270

• +1 1
Опубліковано

andrik_w,

Тоді спробуйте таку DEKTA

post-15977-0-29197900-1420663206_thumb.j

вона коштує десь біля 100грн. і краща за польську. Купіть, але домовтеся якщо не буде тягнути то повернете назад.

І ще, чи можливо підняти антену на кілька метрів вверх?.

І який населений пункт вкажіть, можливо Вам потрібно направляти на інший передатчик (не на Підгайці) - інфа про передатчики тут.

Опубліковано (змінено)

І який населений пункт вкажіть, можливо Вам потрібно направляти на інший передатчик (не на Підгайці) - інфа про передатчики тут.

міряю лінійкою гугла показує до передатчика на Дубнівській67 31.2км.

Антопіль м.Рівне 43.6км.

http://goo.gl/maps/u8ShO

Мотылек® 310 грн

Комплектация №4

Коэффициент усиления: 26-28 дБ

http://tvantenna.com...omplektatsiya-4

Змінено користувачем Oli

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...