Перейти до змісту

Жінка в Луцьку купила хліб ніби-то з щурячими екскрементами.

jack74

Рекомендовані повідомлення

журналисты, с которыми ты знаком лично, всегда будут качественно работать.

почему же не понять ?

обоснование тезе имеется ?

я назвал только два персонажа, работа которых, как по мне, является качественной, как личное знакомство может повлиять на моё мнение?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я же говорил - тебе не понять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні купив хліб від іншого виробника, але так само порізаний і запакований, в процесі споживання теж виявив схожу штуку, що виявилось звичайною родзинкою

Срочно купуй лотерейку - сьогодня твій день!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як намене краще купувати випічку супермаркетів, і смачніше і менша ймовірність всякої гидоти. Напиклад в Там Тамі за рік роботи там небачив ніразу ніяко "ФЕ" на виробництві як пекарні так і кулінарії. І доступ до виобництва я маю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значит тебе показывают как туристу.

всë чисто и гладко.

на самом деле всë не так, ибо это поток.

ты знаешь, что такое ПРОДАТЬ за сутки полторы тыщи (условно) товара, срок которого максимум 2 суток, и это не в городе-миллионике.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ну ще для параноїків: купіть хлібопічку :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і доказ. Вибачте, кого образило

8PagMhbMqUE_500.jpgi.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еммм, доказ чого ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еммм, доказ чого ?
мабудь того, що мишкі ходять по трьох завжди... хм...а може ні - там в мишей носи червоні... це доказ того що миші теж "соображають" на трьох!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як намене краще купувати випічку супермаркетів, і смачніше і менша ймовірність всякої гидоти. Напиклад в Там Тамі за рік роботи там небачив ніразу ніяко "ФЕ" на виробництві як пекарні так і кулінарії. І доступ до виобництва я маю.

покупали, покупали... пол-года назад в очередной раз купил "выпичку власного выробныцтва". не буду называть контору (разве в личку, кому интересно). в красивом батоне забыли кусочек вонючей (очень) тряпки. желудок крепкий, посему просто выплюнул, а кого-то могло и вывернуть - "послевкусие" с час ощущал. с тех пор только проверенные теремно и кичкаривка, ну его н*х опять эту "власну выпичку" прочувствовать...

в там-таме "фэ", конечно, ни разу не встречал, но и нормального хлеба - тоже. такое ощущение что еще чуть-чуть и получится душистый пористый пластик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Років чотири тому спостерігав "подорож" мишки з відділу курей гриль до стелажу навпроти :wacko:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що та жінка курить?! В тісто могли б потрапити ізюм або тмин, але аж ніяк не екскременти. На пекарні працюють такі ж люди, як і ви і виконують свою роботу належним чином.

А ще на Кічкарівці запаковують хліб в харчову плівку або в паперові пакети, але аж ніяк не в такі пакети, як на фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В конце июня 2012, тоже купил в магазине (г. Луцк) хлебушек с таким жучком! Поднимать шум тогда не стал, а тут на тебе …

post-16414-0-50266800-1344959131_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В конце июня 2012, тоже купил в магазине (г. Луцк) хлебушек с таким жучком! Поднимать шум тогда не стал, а тут на тебе …

Судячи з фото (не якісне) - хліб висівковий? У висівковий точно досипають подрібнені сухарі.

Колись мав змогу працювати в теремнівському хлібзаводі. (давно, ще у 90-х). так там для сухого хліба є спеціальний апарат, який черствий хліб дрібнить і робить "Панірувальні сухарі" А в хліб досипати - не дозволяє технологія.

Доречі, процес виробництва також бачив. Людського втручання там мінімум.

Те, що мишки/пацюки і таргани є на таких підприємствах - не секрет. А де їх немає?? Впевнений, що у когось вдома також є.

Щодо попадання у хліб, то це вже повне недотримання санітарних норм. Швидше за все, екскременти потрапили туди у процесі замішування тіста.

Бо процес відсіювання борошна виключає це факт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я схиляюсь до думки, що якщо до цього часу нема ніякої реакції ні від КічкарівкаХліб, ні від Санстанції (не згадування в якійсь сумнівній статті, що типу вони щось там казали, а реальних перевірок), то це була просто брехня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынский пекарь давно уже радует-чудной, розовой плесенью на хлебе их производства.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волынский пекарь давно уже радует-чудной, розовой плесенью на хлебе их производства. :)

Плесень на хлебе - это не яд, это чистый пенициллин :) Лечат нас :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@ прав, что производство хлеба – автоматизированный процесс. Даже сам в этом убедился, когда печу хлеб в хлебопечке (все засыпал в правильных пропорциях и последовательности) и все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

это чистый пенициллин :) Лечат нас :)

Нагадало анекдот)))

1814 год. Победоносные русские войска возвращаются на родину после взятия Парижа. По приезду в Санкт-Петербург поручик Ржевский обнаруживает у себя французский насморк. Прибегает к доктору и говорит:"Ганс Христианович! Выручайте." "Голуба моя, - говорит доктор. -Есть один новый метод. Вот вам адрес одной старушки на Васильевском. Ей 87 лет. Идeте к ней и регулярно, в течение месяца, три раза в день занимаетесь с ней любовью", "Доктор, вы в своeм уме?" "Голуба моя, не ерепеньтесь. Идeте и ещe 25 целковых ей платите". Ну, поручик, как доктор велел, идeт к старушке и добросовестно три раза в день целый месяц исправно еe трахает. И ... всe проходит! Ошеломлeнный поручик бежит к доктору:"Батюшка, Ганс Христианыч! Как? Всe прошло! Объясните, что за средство такое?" "Голуба моя, - отвечает доктор. -Может быть лет через сто это средство назовут пенициллином, а пока - это просто ПЛЕСЕНЬ."
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...