Перейти до змісту

Если победит мировое правительство

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

У нас тут більш глобальнінші ВИБОРИ на носі, а він про Америку печеться :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SanyaTT, SanyaSS - братИ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бідні-бідні мериканці :) Весь час проти них змови :)

Такі передачки, де страхають висмоктаними з пальця фантазіями, частенько по СТБ показують :) Домогосподарки так прикольно лякаааютьсяяяяя ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маячня для домогосподарок. Не знаю, де автори фільму взяли факт, що населення Землі зменшується. В1999р. народився 6-мільярдний житель, в 2011р. - 7-мільярдний. +1 ярд за 12 років - це серйозне "зменшення". Так само протест проти оприскування людей ядохімікатами: в газеті, яку показано в фільмі написано, що оприскувалися фруктові сади пестицидом проти яблучної молі. Сумніваюся, що хтось хотів нашкодити людям. Це просто бізнес: яблука потрібно потім продати і заробити гроші, і це нормальна практика в усіх країнах. Але в нас народ довірливий, йому можна показати пару голодних негрів і непідтверджених домислів, і можеш себе сміливо рахувати борцем із "світовим заговором".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так само протест проти оприскування людей ядохімікатами: в газеті, яку показано в фільмі написано, що оприскувалися фруктові сади пестицидом проти яблучної молі. Сумніваюся, що хтось хотів нашкодити людям. Це просто бізнес: яблука потрібно потім продати і заробити гроші, і це нормальна практика в усіх країнах.

Саме так це просто бізнес, так і в нас, що ковбаса без м"яса, і кожен продукт типу кетчуп майонез містить крохмаль модифікований!!!

і що що місяця аптек збільшуються, а людей здорових навпаки, і то що кожен день як тут на борді так і по всім телеканалам просять допомоги діткам від різних хвороб! АЛЕ ЦЕ ВСЕ ПРОСТО БІЗНЕС І ЦЕ НОРМАЛЬНА ПРАКТИКА ЗАРОБИТИ ГРОШІ

П,С, Все класно!, кто не курит и не пьет тот здоровеньким умрет))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так це просто бізнес, так і в нас, що ковбаса без м"яса, і кожен продукт типу кетчуп майонез містить крохмаль модифікований!!!

і що що місяця аптек збільшуються, а людей здорових навпаки, і то що кожен день як тут на борді так і по всім телеканалам просять допомоги діткам від різних хвороб! АЛЕ ЦЕ ВСЕ ПРОСТО БІЗНЕС І ЦЕ НОРМАЛЬНА ПРАКТИКА ЗАРОБИТИ ГРОШІ

П,С, Все класно!, кто не курит и не пьет тот здоровеньким умрет))

Смішно читати такі пости. Не влаштовує ковбаса без м'яса - які проблеми, купуй із м'ясом, є і така, правда коштує вона не 20грн/кг, або купи справжнього м'яса і зроби домашню. Не маєш грошей на справжню ковбасу, то тут 2 виходи: або заробляй, або їж соєву і не плачся, що всі кругом погані. Те ж саме і з крохмалом: якщо він модифікований, то це не через те, що він виготовлений з ГМО, а просто на заводі його структура змінена (модифікована) таким чином, щоб при додаванні в кінцевий продукт зробити його консистенцію густішою. В усьому іншому це той же крохмаль, з якого бабуся варить кісіль, і це не найбільше зло, яке є в майонезі.

Далі, на рахунок аптек і хвороб. Люди хворіли завжди. Не було би аптек - середній рівень життя був би як у середньовіччі - 30 років, дитяча смертність у перші 5 років перевищувала 20%! Тоді це було нормально, і причому споживали вони екологічно чисті продукти і дихали свіжим повітрям без вихлопних газів. Хочеш довше жити - кидай бухати/смалити, займися спортом, передивися свою дієту. Але більшості людей це не потрібно, вони краще полежать з півасом на дивані або посидять біля компа, тому і маємо таку невтішну статистику по смертності населення. Але якщо самій людині насрати на своє здоров'я - чому за неї має думати держава, або ще хтось? Ну і екологія, само собою, вносить корективи, але тут ми уже мало що можемо змінити: населення росте, і кожен хоче їсти, комп'ютер айфон, телек, ітд ітп. Єдина можливість покращити екологію, ІМХО, це зменшити кількість населення планети. При такому рості, який є зараз, людству недовго залишилося існувати. Так що можливо в чомусь прихильники змови і праві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такі передачки, де страхають висмоктаними з пальця фантазіями, частенько по СТБ показують :) Домогосподарки так прикольно лякаааютьсяяяяя ;)

Проблема в тому що якщо американці впадуть, то в нас криза буде похлеще ніж просто після очередних виборів і тотальному дефіциті бюджета. Причому я впевнений що проходити через десятиліття відновлення ніхто не хоче, адже зараз все є, і виживати порівняно набагато легше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в тому що якщо американці впадуть, то в нас криза буде похлеще ніж просто після очередних виборів і тотальному дефіциті бюджета. Причому я впевнений що проходити через десятиліття відновлення ніхто не хоче, адже зараз все є, і виживати порівняно набагато легше...

нічого, ми, на відміну від мерикосів, ще не розучилися тримати лопату в руках, садити картоплю і ходити в туалет "на двір" ;)

так що не згинемо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да расслабьтесь вы, конспирологи. мировое правительство уже давно победило, еще с момента создания МВФ, ООН, ВОЗ, ФРС, ОПЕК и прочих глобальных регуляторов. так что ловить на этом шарике точно нечего – советую сойти на следующей остановке :smile3: всем прочим можно заплатить за проезд и ехать куда собирались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене от яке питання

Если победит мировое правительство

дик якщо воно світове - то поідеї якби вже перемогло... чи ми його обрали... чи хйз як там ще.

чьот млін якось я не доганяю суті вислову...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Shkoder

Я не спорю, звичайні люди вже давно не участвують...

Мене турбує, що коли в них там легкі коливання, в нас звіздец повний....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене турбує, що коли в них там легкі коливання, в нас звіздец повний....

дык задние сиденья в автобусе всегда больше трясет :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SanyaTT, SanyaSS - братИ?

Ні походу Diss та SanyaTT - не те, що брати, одно ліцо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...