Volyniaka Опубліковано 1 Грудня, 2017 в 10:49 Поділитися #4001 Опубліковано 1 Грудня, 2017 в 10:49 Люблю когда типочки в спортивках и наклейками 5.10 на бляхах ругают "офшоры". 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 3 Грудня, 2017 в 21:00 Поділитися #4002 Опубліковано 3 Грудня, 2017 в 21:00 1 1 2 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 4 Грудня, 2017 в 10:32 Поділитися #4003 Опубліковано 4 Грудня, 2017 в 10:32 (змінено) Хлопець до дівчини: – Виходь за мене заміж? – Чоловік, за котрого я вийду, повинен бути відважний і метикуватий! – А ти що, вже забула, як я врятував тебе, коли ти каталася у човні, човен перекинувся і ти почала тонути? – Ну так, ти відважний! Але це ще не означає, що ти метикуватий! – А сама як думаєш, човна хто перевернув? ---------------------- Ігор і так нервував, але коли хірург сказав 'ok Googlе' - взагалі запанікував. Змінено 5 Грудня, 2017 в 08:35 користувачем Юріч 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 4 Грудня, 2017 в 21:15 Поділитися #4004 Опубліковано 4 Грудня, 2017 в 21:15 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 08:33 Поділитися #4005 Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 08:33 Насправді у всіх мікстурах основна діюча речовина - це спирт! Саме він знімає застуду. Все інше - смакові добавки. ----------------------- Кажу, що не п'ю, всі намагаються напоїти! Кажу, що на дієті, всі намагаються нагодувати! Кажу, що нема грошей. Чи то тихо говорю, чи то хреново чують. ----------------------- Пити горілку, пиво, коньяк, віскі, каву і курити в один день це нормально. А ось воду в чайник, потрібно обов'язково фільтрувати, сиру до кип'яченою ні-ні, а то це для здоров'я погано! ------------------------ - Що роблять люди коли їм відключили світло? - Правильно, біжать до вікна подивитися, в яких ще домівках електрику відключили. ------------------------- Йде Абрам по вулиці широко розставляючи ноги. Назустріч Ізя: - Що з тобою ? - Так ось, доктор сказав, багато холестерину в крові. - Ну і ? - Сказав, щоб до яєць навіть не торкався! -------------------------- Приходить старий єврей в нотаріальну контору: - Я складаю заповіт, можете мене проконсультувати? - Так звичайно. - Нікому ніх@я, разом пишеться чи окремо? ---------------------------- В трамваї: - Як потрапити на Привоз? - Ще три зупинки. - Але мені сказали вийти тут ... - Ви ж в Одесі. Той, хто порадив, напевно, стояв, а ви сиділи!? 8 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 09:08 Поділитися #4006 Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 09:08 Повысить уровень здравоохранения в Украине очень просто. Достаточно издать закон, по которому выпускники медвузов первые три года работы лечат своих преподавателей и чиновников МинЗдрава. 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 13:12 Поділитися #4007 Опубліковано 5 Грудня, 2017 в 13:12 Робізрав клатіватуру, почитсив і збірва назда. 8 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 07:09 Поділитися #4008 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 07:09 Вчора на стадіоні "Енфілд" каратєлі розіп'яли 11 мальчіков в трусіках! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 07:31 Поділитися #4009 Опубліковано 7 Грудня, 2017 в 07:31 21 хвилин тому, Volyniaka сказано: Вчора на стадіоні "Енфілд" каратєлі розіп'яли 11 мальчіков в трусіках! І так сім раз підряд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 8 Грудня, 2017 в 08:40 Поділитися #4010 Опубліковано 8 Грудня, 2017 в 08:40 (про Міхо) Кто не прыгнул, тот москаль! 3 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 14:37 Поділитися #4011 Опубліковано 9 Грудня, 2017 в 14:37 - Алло! Це безкоштовна доставка овочів? - Так. - Доставте мене з бару додому! ------------------------- Пологовий будинок. медсестра: - Молодий тато! Стрибайте! У Вас трійня! Той (після короткої паузи): - Стрибати? А сенс? Перший поверх... ------------------------- Розмова двох подруг: - Запропонувала йому каву, а він на груди вилупився ... - Може, з молоком хотів? ------------------------- Ранній зимовий ранок. Чоловік тихенько вибрався з ліжка і навшпиньках крадеться до дверей. - Ти куди? - На рибалку. - Значить, так: риба - на балконі, горілка - в холодильнику, лунка - під ковдрою! 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 11 Грудня, 2017 в 12:27 Поділитися #4012 Опубліковано 11 Грудня, 2017 в 12:27 Вот ведь никого не удивляет имя Рoза Львовна, а как дико звyчит Сирень Крокодиловна..... 1 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 07:19 Поділитися #4013 Опубліковано 12 Грудня, 2017 в 07:19 Как говорила учительница английского Ариадна Карловна: - Present Perfect, Past Continuous - это все хорошо, но я знавала и лучшие времена. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 13 Грудня, 2017 в 12:58 Поділитися #4014 Опубліковано 13 Грудня, 2017 в 12:58 Вкурвлює, коли кажуть, що ти не вмієш формулювати свої думки, хоча ти дуже навіть ну це ніби так. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 08:45 Поділитися #4015 Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 08:45 У консультанта по семейным проблемам. — Для начала, вспомните и расскажите о том, что вас объединяет, что у вас общего? Муж: — Ну, во-первых, никто из нас не сосёт... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Популярний пост Volyniaka Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 09:21 Популярний пост Поділитися #4016 Опубліковано 15 Грудня, 2017 в 09:21 (с форума): Делали мы ремонт в квартире. Выбив раму, мы обнаружили капсулу времени в виде металлической коробочки с запиской внутри. Мы прочитали в записке следующее послание: "Если ты читаешь эту записку, значит ты разрушил плод моего труда. Надеюсь окно простояло достаточно долго. Твоя квартира хранит один секрет, но о нем ты узнаешь только прочитав второе мое послание, которое я спрятал под унитаз." Жена была против снятия унитаза, но любопытство все же победило. Я снял унитаз и долго долбил пол под ним. Я очень обрадовался, когда увидел краешек такой же коробочки залитой в бетон . Освободив коробку от бетона, я открыл ее и прочитал послание: "За то что ты сломал установленное мною окно, сиди теперь без унитаза." 1 9 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 18 Грудня, 2017 в 08:21 Поділитися #4017 Опубліковано 18 Грудня, 2017 в 08:21 Розшукується герой, що побажав залишитися невідомим, який ризикуючи життям, виніс з палаючого банку мішечок з діамантами. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 23 Грудня, 2017 в 23:46 Поділитися #4018 Опубліковано 23 Грудня, 2017 в 23:46 Таксист, втомлений, після доби, зупиняється на світлофорі. У вікно тут же заглядає дівчина: - Оральний, 50. Таксист чеше потилицю: - Оральний, 50 ... Оральний, 50 ... Мля, де це? 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nickel Опубліковано 23 Грудня, 2017 в 23:58 Поділитися #4019 Опубліковано 23 Грудня, 2017 в 23:58 7 минут назад, Юріч сказал: Таксист, втомлений, після доби, зупиняється на світлофорі. У вікно тут же заглядає дівчина: - Оральний, 50. Таксист чеше потилицю: - Оральний, 50 ... Оральний, 50 ... Мля, де це? Ходить така байка про білоруських жриць, ніби наші спеціально зупиняються, щоб поржати, бо їхня тарифна сітка звучить так: у зад, у перед, у голову. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 26 Грудня, 2017 в 10:24 Поділитися #4020 Опубліковано 26 Грудня, 2017 в 10:24 Утро 7 ноября 2017 года. Ницца. Английская Набережная. Отель «Негреско». Номер класса «Суперлюкс». По комнатам номера снуют полуголые девицы. Повсюду разбросаны пустые бутылки из-под шампанского «Дом Периньон Роуз Голд» 1995 года. Белоснежный рояль «Стейнвей» безнадёжно испорчен толстым слоем чёрной икры. С дивана устало встаёт Геннадий Зюганов, подходит к окну и долго смотрит на голубое небо, синее море и белоснежные яхты. Его сухие губы тихо шепчут: - 100 лет Великого октября… Жалко, Ильич не дожил. Порадовался бы старик за нас… 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ivanna Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:08 Поділитися #4021 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 19:08 - Кто оставил на полу салат "оливье"? - Извините, вырвалось... 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ivanna Опубліковано 4 Січня, 2018 в 21:02 Поділитися #4022 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 21:02 Нострадамус прибегает к Фрейду: - Зизя, мне такое виденье было накануне, не могу ничего понять... Помоги! - Ну рассказывай... Чем смогу, так сказать... Нострадамус: - Привиделось мне, что в будущем вся Европа будет ходить под знаком... - Дьявола?! - перебивает Фрейд. - Нет. Это бы я понял. - Креста Господнего? - Нет, - вздыхает Нострадамус. - А, что же тогда? - ЕС. Какое-то непонятное ЕС. - ЕС! - благоговейно восклицает Фрейд. - Я знал, я верил! ЕС!!! Еб%ческая Сила! 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 4 Січня, 2018 в 21:17 Поділитися #4023 Опубліковано 4 Січня, 2018 в 21:17 Оксана видит, что Олегу не очень нравится салат, и раскрывает главный козырь - халат 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Популярний пост Юріч Опубліковано 5 Січня, 2018 в 06:55 Популярний пост Поділитися #4024 Опубліковано 5 Січня, 2018 в 06:55 - Саня, ми вчора пиво пили? - Пили. - А горілку пили? - Пили. - А ракетне паливо пили? - Пили. - А ти ср@ати ще не ходив? - Ні. - Саня, не ходи. я з Токіо дзвоню! ---------------------------- Раніше в школі вчили читати і писати, а тепер в школі перевіряють, як дітей всьому цьому навчили вдома. ---------------------------- Жінка чоловікові: — Петре, мені треба терміново вставити два золотих зуби! — Угу, один зверху, другий знизу і запаяти! ----------------------------- Мама брехала маленькому Андрійку, що дітей знаходять у капусті, і він якось з острахом почав дивитися на тушковану капусту з м'ясом. ----------------------------- Вчишся цілуватися на помідорах і думаєш, що готова до життя? Купуй банани. ----------------------------- Психи всюди. У психлікарні сидять тільки ті, хто спалився. ------------------------------ Сидять два єврея. Один каже: - Ізя, моїй Сарі ceкc потрібен кожен день. А я вже не молодий, так більше не можу. - Абрам, я тебе багато років тому попереджав: не бери некрасиву жінку, тобі ніхто допомагати не буде. ------------------------------ - Домашніх завдань багато задали? - Ой, мамо, тобі сьогодні кричати і кричати... 11 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 6 Січня, 2018 в 17:56 Поділитися #4025 Опубліковано 6 Січня, 2018 в 17:56 — Понравились вашему сыну подарки? — Разбил сынок все подарки и все игрушки на елке. — И мой подарок разбил? — Нет, ваш молоточек целый. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти