Перейти до змісту

Анекдот №9

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Звонит мама, мол, сейчас к тебе в офис заеду. Забегал по кабинету, повесил куртку в шкаф, прибрал на столе, спрятал грязные кружки. Юра, 31 год. Директор 

• Відповідей 4,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Звонит мама, мол, сейчас к тебе в офис заеду. Забегал по кабинету, повесил куртку в шкаф, прибрал на столе, спрятал грязные кружки.

Юра, 31 год. Директор 

Опубліковано

Йде псих коридором і волочить за собою нитку.
Підходить лікар і запитує: — Навіщо ви волочите за собою цю нитку?
— А що, мені її перед собою штовхати?

Лаштується один одесит їхати в Італію. Йому кажуть, що мовляв у них там на базарі можна (й потрібно) торгуватись, ціну збивати… хоч удвічі.
Приїхавши до Італії, він пішов на базар, вибрав якусь абищицю, й запитує:
— Скільки?
Продавець: — 1000 лір.
— 500!
— 800…
— 400!
— Ти звідки такий?!
— Я з Одеси!
— О! На знак дружби наших країн, бери безплатно!
— Тоді давай дві!

Існують дві причини, через які може гальмувати комп’ютер:
1) вірус;
2) антивірус.

Опубліковано

Одному арабскому нефтяному шейху срочно понадобилось переливание крови. У шейха группа крови очень редкая и нашли ее только у одного еврея. Тот согласился, сделали переливание, за что араб подарил еврею дом и машину. Через год та же история — срочно нужна кровь. Еврей с радостью бежит в пункт по переливанию крови, за что арабский шейх дарит еврею коробку печенья. Еврей удивленно:

— Но прошлый раз вы подарили мне дом и машину! . . Араб:

— А в тот раз во мне еще не было еврейской крови.

Опубліковано

Купивши в нас одну річ за ціною трьох, другу ви отримуєте безплатно!

Кажуть, що дівчині, щоби привернути увагу на вулиці, досить одягти червону сукню. Можна подумати, що хлопця в червоній сукні ніхто не помітить.

Опубліковано

Зранку пішов на риболовлю, взяв цигарки сина. О 29:72 зловив акулу.

— Дівчино, зрозумійте, я пропоную не кожній…
— Та й ви не засмучуйтесь, я також відмовляю не всім.

Жінка у відрядженні пише чоловікові SMS:
“Дорогий, значить так. У садочку треба бути о 8:10-8:15, значить, Марійку потрібно розбудити у 7:30-7:35. Надягти колготки, темно-сині джинси, футболку з другої шухляди з низу, кофтинку фіолетову чи малинову (шухляда друга з низу). Усе в комоді. Узяти з собою: сукню рожеву — висить у нашій шафі на маленьких вішалах у відділенні сорочок із твого боку, шкарпетки білі, сандалики. В садочку її передягти. Спробуй зробити два хвостики. Гумки в найвищій шухляді комоди, в білій коробці з-під взуття з якимось там малюнком. Далі вирішуй за погодою: або рожеве пальто, фіолетова шапка, рожевий шарф — або зелений пуховик, шапка та ж, без шарфу, на ноги нові чобітки. Перевір і приготуй усе зараз, якщо що — телефонуй і запитуй, я ще не сплю.”
Відповідь чоловіка: “Ми вирішили до садочку не йти”.

Опубліковано

Когда жена ушла, мне сначала было грустно и тоскливо... Но потом я завёл собаку, купил мотоцикл о котором всегда мечтал и наконец вдул соседке, которую давно хотел! Жизнь сразу наладилась, вот только теперь думаю, что когда жена с работы вернется - мне пи#дец.

Опубліковано

Маленькая сестра очень любит тискать кота. Он идет мимо, она вопит: «Пушок!!!» и обнимает его так, что у бедолаги аж кости трещат. И так раз по 7-8 в день. Долго кот терпел, очень долго (он ее царапал пару раз, но получал за это по шее). Прихожу сегодня домой и наблюдаю картину. Пушок активно трется об ковер, его жутко бьет током, он орет, но продолжает тереться. Потом весь такой взлохмаченный идет и ложится на кресло. Я уж подумал, что сестра ему мозг окончательно расплющила. В комнату заходит младшая. Ну, все как обычно, «Пушочек !!!» и бегом к нему. Кот, который обычно старается спастись бегством, ни с места. Через секунду я понял почему: мою сестрицу ТАК ДЕРНУЛО ТОКОМ, что она от него кубарем откатилась. И ведь не придерешься к нему! Проделав это еще раз 8, кот отвоевал себе спокойную жизнь. Как же он, пушистый, додумался?!

Опубліковано

- ти взагалі без царя в голові?

- у мене там конституційна монархія

- а це як???

- ну, цар ніби-то є, але реальна влада в тарганів...

Опубліковано

Решил бросить пить. Утром следующего дня осознал: недобросил…
============================================================
Можно многое сказать о настроении женщины по ее рукам.
Например, если женщина держит в руке пистолет, вероятно она сердится.
============================================Вчера на Дерибасовской услышала перл от дамы, обращающейся к своей ну очень мелкой собачке: "Как тебе не стыдно ухо ногой чесать?!"
==================================
Умная женщина всегда отпустит на рыбалку своего мужа!
А мудрая женщина - ещё и с детьми!
============================================
"Тяжелые думы" депутата"С каждым днем все труднее брать взятки, иногда кажется, что зарабатываю.".

Опубліковано

СССР. На великому заводі виступає лектор, який розповідає про недалеке прекрасне майбутнє. “Через п’ять років, товариші, кожна совєцька родина матиме власний автомобіль. (Оплески.) А через десять років, товариші, кожна родина матиме свій літак!” Голос із зали: “Товаришу лектор, а навіщо ж кожній родині літак?” “Поясню на прикладі, — каже лектор. — Уявіть собі, що ви живете в Хабаровську. А в Красноярську викинули на продаж муку…”

Приїздить відомий іноземний рок-гурт в Україну. Біля трапа літака їх зустрічає дівчина в народному костюмі, у вінку зі стрічками, рум’яненька. В руках тримає хліб і сіль.
Із літака виходить лідер гурту, підходить до дівчини, нахиляється до сільнички, заплющує пальцем одну ніздрю, через иншу шумно вдихає сіль і очманілим голосом промовляє:
— Так нас іще ніде не зустрічали!

Ви помиляєтесь, якщо вважаєте, що мудрість — це привілей старості.
Мудак із віком не не перетворюється на мудреця — він стає старим мудаком.

Опубліковано

Черга до кабінету стоматолога. Тихе сюрчання бормашини раптом роздирають гучні зойки й крики. За хвилину виходить чоловік. Черга, стурбовано:
— Невже так боляче?!
Чоловік, випльовуючи з рота відкушений палець:
— Ще б пак…

Опубліковано

— Ти сильний!
— Я сильний!
— Ти дійшлий!
— Я дійшлий!
— Ти навіть не знаєш, що значить здатись!
— Я навіть не знаю, що значить дійшлий…

Опубліковано

З точки зору програміста користувач – це периферійний пристрій, що вводить набір символів у відповідь на команду READ.

— Як баги розмножуються?  
— Та… програмісти з ними по ночах трахаються…

Опубліковано
Зять к теще:
- Мама, здесь лежали такие голубые таблетки, а теперь их нету. Это Вы их выпили?
- Да.
- Ну теперь и трахайте свою дочь сами!

Опубліковано
Я реально поняла, что сдать экзамен в ГАИ - это фигня, а вот сдать экзамен по вождению мужу, чтобы он разрешил брать машину - это проблема...
Опубліковано

Загубив один дядько колесо від авто(відкрутилось находу),запаска то є,а гайки погубив.Стоїть потилицю чухає.Бачить поряд психлікарня огороджена височенним парканом в якому дірка,а з неї йому махає рукою якийсь псих.Дядько підійшов ближче,а псих і каже:"Що,немає чим прикрутити?То візьми з кожного колеса по гайці,та й прикрути запаску".В дядька очі округлились і стали як дві супутникові "тарілки".Питає він у психа:"Чому ж тебе такого тут тримають?Я і недодумався б до цього".
"Тому що я психічно хворий,а не ідіот" - відповів псих

Опубліковано

По правилам хорошего тона, если мужчина приглашает женщину посмотреть на звёзды, то первой ложится и смотрит на звёзды женщина. Мужчина при этом располагается к звёздам затылком. Через какое-то время он может тоже посмотреть на звёзды и покурить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...