Saddy Опубліковано 25 Березня, 2013 в 14:27 #1126 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 14:27 Жалуется еврей:- Совсем торговля плохой стала. Справа супермаркет, слева супермаркет. Что делать?...Другой еврей:- Так ты напиши над дверью своего магазина слово ВХОД...У Джеймса Бонда спрашивают:- Сколько время?- Пятнадцать. Семь пятнадцать
Saddy Опубліковано 25 Березня, 2013 в 14:41 #1127 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 14:41 (змінено) Он выразил свое отношение к суши так:- Я не люблю еду, в которой понтов больше чем калорий Змінено 25 Березня, 2013 в 14:42 користувачем Saddy 1
Ura Опубліковано 25 Березня, 2013 в 22:48 #1128 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 22:48 - Компьютерный вирус - это всё-таки наш враг или друг? - задаётся вопросом армянское радио.- Да что вы! Это же кормилец! - отвечает ему российский радиослушатель Евгений Валентинович Касперский.
pay19 Опубліковано 26 Березня, 2013 в 09:54 #1129 Опубліковано 26 Березня, 2013 в 09:54 Организация примет на работу опытного хакера.Резюме оставлять на рабочем столе нашего сервера 1
solnishko Опубліковано 26 Березня, 2013 в 10:09 #1130 Опубліковано 26 Березня, 2013 в 10:09 А потім вона сказала, що хоче усе як в кіно..Ну, я і прострелив їй коліно...Вона: - Ну пусти під ковдру. Холодно.Він: - В трусах не пущу, тут дрескод.Щоб довести всім, що вона - світська левиця, Катя Осадча догнала і загризла антилопу.Якщо ваша дівчина соромиться сказати вам свою вагу, накорміть її зіпсованим салатом та подивіться скільки таблеток активованого вугілля вона вип"є.- Мама, ми вчора в класі мірялися, у кого найдовший, то я виграв!! - Ну , дик, правильно, сину, ти ж вчитель...
Sirgo Опубліковано 26 Березня, 2013 в 20:35 #1131 Опубліковано 26 Березня, 2013 в 20:35 Кожна жінка має право розбудити чоловіка в три години ночі, щоб запитати, чи любить він її. А якщо любить, то нехай принесе попити.Що буде якщо схрестити мандавошок з світлячками?Відповідь:Піднімаєш вночі покривало, а там Лас Вегас...Така погода, що мене вперше в цьому році не мучить совість через те, що я досі не викинув ялинку.- У мене син народився!- О! Вітаю! І на кого схожий?- На мене п'яного.- Як це??- Кричить на всіх і баб за цицьки хапає.
sweetlena Опубліковано 26 Березня, 2013 в 22:08 #1132 Опубліковано 26 Березня, 2013 в 22:08 Каждый ребёнок знает, сколько пи#дюлей стоит одно родительское "Скажи правду, я ничего тебе не сделаю".- Девушка что вы так плачете?- У меня сумку украли…- В ней, наверное, были ценные вещи?- Нет.- А что вы тогда плачете?- В ней такой беспорядок! Мне так стыдно.Возвращается женщина после работы домой.Уставшая, сумки с продуктами тяжеленные!Заходит в подъезд, в лифт, а следом мужчина забегает.Снимает брюки и орет:- Ну, че вылупилась? Насиловать буду!Женщина смотрит на мужика и с грустью в голосе говорит:- Е. . . твою мать, яйца купить забыла. 1
Ura Опубліковано 27 Березня, 2013 в 07:09 #1133 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 07:09 Мужик пробив колесо, припаркувався на узбіччі, дістає домкрат і починає знімати колесо. Тут підходить інший мужик:- Ти шо робиш?- Так от, колесо знімаюДругий мужик дістав монтіровку, як дасть по лобовому склу:- А я, мабуть, магнітолу візьму
b0rg Опубліковано 27 Березня, 2013 в 16:13 #1134 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 16:13 В каждой женщине - должна быть изюминка!Но если изюминок слишком много - Женщина начинает бродить! 1
sweetlena Опубліковано 27 Березня, 2013 в 17:08 #1135 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 17:08 Янукович на відкритті олімпійських ігор:- О...О...О...О...О...Його радник підсказує:- Вітя, це олімпійскі кільця! Текст нижче...- В скільки обійдеться ця шуба для моєї дружини?- Вона обійдеться вам в 30 000 євро.- Зачекайте, якось неправильно все ... Давайте ще раз, повільніше!- Вона обійдеться ...- Тепер правильно! Вона обійдеться! 1
Ura Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:23 #1136 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 19:23 - Любий! Що значить «розставити меблі по феншую»?- Ну .. . Наприклад - поставити холодильник поряд з комп'ютером!- Любий Холмс, а правда, що ви бачили собаку баскервілів?Шерлок Холмс, протягуючи доктору свою трубку:- Спробуйте, Ватсоне, ви ще не таке побачите!- Ти навіщо соковижималку зламав?- Хотів сік вичавити ...- Який сік??- Березовий
bublik007 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:00 #1137 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:00 Встречаются двое одесских еврея:— Хаим, ты слышал, что люди говорят? Доллар-то, оказывается, падает.— Зяма! Да чтоб у тебя так все стояло, как он падает.Просыпается утром после охоты зять(З), похмелье жуткое, голова болит, теща(Т) на кухне кастрюлями гремит.(З) - Теща дай воды напится!(Т) - Скажи мама - дам.Через 5 мин.(З) - Теща дай воды напится!(Т) - Скажи мама - дам.И так продолжается 5 раз.Тут зять не выдерживает, подрывается с постели, хватает ружье, 2 патрона, заряжает.Тут теща поняла что плохо дело - и в двери...Зять выходит на крылечко, прицеливается и говорит:- Мамо, а де вы?- Когда родилась демократия?- Когда бог подвел Адама к Еве и сказал: «Выбирай себе жену».Фэн-шуй изобрели китайские домушники, чтоб легче ориентироваться, когда пошел на делоПотрапив українець в автокатастрофу. Доправили його в лікарню, у реанімацію.Тут до нього кум проривається. Йому пояснюють, що не можна, постраждалий у комі, нікого не чує, не впізнає…А той з торбами, клуночками впрошує. Ну, пропустили його в палату…— Ой, куме, біда ж яка… А я тобі сальця приніс, огірочків, кварту горілки… А ти в ком…— Кома – це ще не крапка. Наливай!
Sirgo Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:08 #1138 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:08 За вікном весна розцвіталаНебо повнилось першим дощем.Я стояв і нарізував салоВеличезним кухонним ножемНіж ходив у руках методичноІ чогось пригадалось меніБезневинне таке й симпатичнеНіжне тіло тієї свиніПролетіло життя як хвилинаДобрим словом ніхто не зігрів,Що ти бачила, бідна скотина,Лиш корито та засраний хлів.І тоді, мов обрікши на муки,Хтось встромив в твоє серце ножаТи збагнула, що люди тварюки,І твоя відлетіла душа.Ти далеко тепер, моя бджілко,У своїм, у свинячім раю,Я ж на кухні сиджу,П'ю горілкуІ тебе потихеньку жую.Я не злодій, не кат, не злочиниць.В мене друзі, робота, сім'я,Та який же я, є українецьЯкщо сала не їстиму я. 3
bublik007 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:33 #1139 Опубліковано 27 Березня, 2013 в 21:33 - Чому споруда Верховної Ради круглої форми?- А де ти цирк квадратний бачив?За те, що Верховна Рада постійно розпускається, народ лагідно прозвав її «ДІМ РОЗПУСТИ».- Бачив по Інтеру Гімн різними мовами?- Бачив. Та для повноти не вистачає ще одного варіанту...- Якого?- Виконання Гімну мовою АзароваДізнавшись, що Янукович досяг пенсійного віку, Черновецький прислав йому два кілограма гречки.Віктор Янукович: сина виростив, вертолітний майданчик збудував, Юлю посадив. Зроблено.
nataljka Опубліковано 28 Березня, 2013 в 11:55 #1140 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 11:55 - Что у тебя с фигурой?!- Ну, у меня двое детей...- И что? Ты их сожрала?!Бабуля приходит в налоговою сдавать налоговый расчeт. Работница налоговой приняла бумажку, проверила и говорит что подписи не хватает.Бабуля :- А как подписываться - то ?Работник налоговой :- Ну как обычноПодпись бабули :" Люблю , целую , баба Валя " ..
Volyniaka Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:26 #1141 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:26 Если вы начнёте откладывать понемногу каждый месяц, то уже через год удивитесь, как мало вам удалось накопить. * * *В кассе магазина:– Молодой человек, вам восемнадцать уже исполнилось?– Но я же «Пепси» покупаю.– А я просто интересуюсь. Я девушка свободная. 1
Miro Опубліковано 28 Березня, 2013 в 20:06 #1142 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 20:06 Папа разбил бокал, мама сказала, что на счастье, и родители засмеялись. Я сделал выводы, и когда родители ненадолго ушли, я разбил все, до чего смог дотянуться. Квартира наполнилась ароматом счастья. В предвкушении, я уселся ждать возвращения родителей...Мама плакала, папа смеялся - система дала сбой. Этот мир не так прост... 3
Ura Опубліковано 28 Березня, 2013 в 20:31 #1143 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 20:31 А у мене чорний пояс з кулінарії: можу вбити однією котлетою!Ніщо не звучить для кота так жахливо, як слово маленької дитини: "Кі-і-і-ся-я-я!».- Чому цей пацієнт постійно пердить?- Це новий персонаж в психіатрії, він вважає себе Газпромом.
Anatoliy313 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 14:37 #1144 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 14:37 Буває, лежиш на дивані, п'єш пиво, дивишся телевізор! А тут дзвінок: - Ти сина забрав? Продукти купив? Завтра мама приїжджає, не забув? Що ти мовчиш, Сергію? А ти не Сергій, ти - Коля! І на душі свято! Дитячий табір. Відбій. Діти в телефонах. Хтось слухає музику, хтось СМСиться. Вожатий: - Всі здали мені телефони! Зібрав у пакет ... Вранці крик вожатого: - С%КИ! ... Кожна дитина перед тим, як здати мобільний, поставила на ньому будильник! На 2 ночі, 3, 4, 5 ... і так до самого ранку! Помирає інспектор ДАІ ... Йде сорок ступенів до страшного суду ... Попереду йдуть ангел і чорт ... сперечаються, куди його відправити... Чорт: Так він поганий ... . Все життя хабарі брав ... Горілку пив ... Коханок мав багато ... Його в пекло треба ... Ангел: Та ні ... Він хороший ... Він людей рятував ... Допомагав їм ... Його в рай треба ... Даішник: Хлопці ... Та не сперечайтеся ви ... Поставте мене на перехресті ... Говорять, що щастя не можна виміряти та зважити. А ось акушерам вдається...))))
sweetlena Опубліковано 29 Березня, 2013 в 19:07 #1145 Опубліковано 29 Березня, 2013 в 19:07 Отец спрашивает маленькую дочку:- Ты почему такая грустная?))- У меня только что был неприятный разговор с твоей женой!Пилот с трудом отрывает самолет от земли и, с облегчением откинувшись на спинку, забыв выключить микрофон, произносит:- Эх, сейчас бы кофе и мин#т!!!Весь салон "угарает" от смеха. Стюардесса бежит в кабину пилотов сказать, чтобы те отключили микрофоны. Ей в след:- Кофе, кофе не забудь!!!
olex Опубліковано 30 Березня, 2013 в 19:12 #1146 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 19:12 Молодой пират подходит к капитану Флинту и говорит:- Капитан, мне подбросили голубую метку, я знаю, что черная меткаозначает, что меня скоро убьют, но что означает голубая - не знаю?!- Тоже ничего хорошего, - ответил Флинт.Сочинение на тему: "Как я проеб@л молодость".Нежный крем "Дав"...И грубый вазелин "недав"...Поезд. Ночь. Темно. Купе. Дикая вонь.Женщина возмущенно:- Мущина проснитесь Вы усрались!!!!Мущина:- А я и не сплю!!!Йде по вулиці студент політєха. А за ним - мужик.Теж п'яний.
Ura Опубліковано 30 Березня, 2013 в 19:39 #1147 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 19:39 Кондуктор підходить у автобусі до п'яного мужика:- Молодий чоловіче - гроші за проїзд?П'яний, розкриває кишеню:- Висип сюди ...Молода дружина каже чоловікові:- Мені якось важко відразу відмовитися від своїх дівочих звичок.- І не треба! Продовжуй брати гроші у свого тата.
bublik007 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 23:46 #1148 Опубліковано 30 Березня, 2013 в 23:46 Під час перехідного віку в Буратіно на обличчі з”явились опеньки.— Ну привіт, Ігоре.— Взагалі-то, я Олена.— А в мого чоловіка в телефоні ти Ігор.Москва.Машина збила пішохода. Міліціонер — водію.- Фамілія, гад! Бистро!- Нечипуренко…- Хмм.. гарна фамілія. Моя — Гарбузенко. А ти звідки родом?- Та з Полтави.- А я — з-під Київа. Горілку, мабуть, салом закусюєш?- А як же!- Дуже гарно! Почекай хвилинку — зніму протокол з того дурня, шо кинувся під твою машину… Два кума розгадують кросворд: - Слухай,куме. Слово з трьох букв: довге, тверде на “й” кінчається. - Кий. - Точно, кий, давай стирачку.
sweetlena Опубліковано 31 Березня, 2013 в 09:23 #1149 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 09:23 По-німецьки «нах» (nach) означає напрямок руху. По-українськи теж, але конкретніше.- Зробіть мені будь ласка каву з пінкою!- Та раз плюнути.Дід Петро в свої 95 років лоханув ПриватБанк.Взяв кредит на 40 тисяч гривень на 30 років, а сам за 3 дні все пропив та вмер.Дзвінок в службу техпідтримки оператора мобільного зв'язку.Ранній ранок, в трубці молодий жіночий голос, говорить пошепки:- Дівчино, допоможіть, я назву номер, а ви мені скажіть, як власника звуть. А то ось він зараз прокинеться, а я не знаю, як до нього звернутися ...
Sirgo Опубліковано 31 Березня, 2013 в 12:20 #1150 Опубліковано 31 Березня, 2013 в 12:20 Їй 13 років ... вона сидить п'є каву, курить і думає про нього ... мені 20 ... я лежу на дивані, п'ю сік і дивлюся мультики ... 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти