Перейти до змісту

ЧС - 2014

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Накидати добряче Коста-Риці (5-0, скажімо)

За щастя для Англії буде не пропустити 5 від Коста Ріки.

Європа зажиріла остаточно.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ну як вам хокей у виконанні Франції і Швейцарії? Не чекав я такого розгрому... Хоча, заради справедливості варто зазначити, що не кожна команда зможе після 5-0 зібратись і відповісти, щоб хоч якось реабілітуватись перед своїми вболівальниками і йти в роздягальню не з опущеною головою.

Опубліковано

Ну як вам хокей у виконанні Франції і Швейцарії? Не чекав я такого розгрому... Хоча, заради справедливості варто зазначити, що не кожна команда зможе після 5-0 зібратись і відповісти, щоб хоч якось реабілітуватись перед своїми вболівальниками і йти в роздягальню не з опущеною головою.

добре що я нічого не ставив на цей матч...він напевно всі контори підняв :_07:

Опубліковано

ЖАРА блин-фізухи то не хватає.Англия-жесть і не фарт-шкода трохи якщо вилетять.Південна Америка рулить-я за них з початку самого :)З ДУШОЮ і вболівальниками грають.

По ставкам - в live супер стата йде :0022:

Опубліковано

Форвард збірної Південної Кореї Лі Кін Хо - найнизькооплачуваніший футболіст на чемпіонаті світу.

В місяць він заробляє 141 тисячу вон, що становить приблизно 140 доларів США.

Справа в тому, що Лі Кін Хо виступає за армійський клуб "Санчжу Санму", в якому грають тільки південнокорейські футболісти, які проходять військову службу. І зарплата в цьому клубі для всіх однакова.

Нагадаємо, саме Лі Кін Хо став автором голу у ворота збірної Росії в першому турі Мундіалю.

http://football24.ua/home/showSingleNews.do?koreyets_yakiy_zabivav_rosiyi_zaroblyaye_140_dolariv_u_misyats&objectId=21023

Опубліковано

біда Європейських команд в тому, що вони за надто впевненні виходять на гру. От і маємо, Іспанія, Англія.

Опубліковано

Врахуйте ще кліматичні умови. Для більшості європейців важкувато грати при +30 у такій вологості, а для Пд.-американців та африканців це типовий клімат.

Опубліковано

Сталося! Перший футболіст з ФК "Волинь" зіграв на Чемпіонаті Світу (Бабатунде зі стартових хвилин у складі Нігерії).

Мої вітання всім.

Опубліковано

Сьогодні також приємно вразив Іран.

А от мені не сподобалося. В десятьох закриватися в штрафній - це не футбол.

Опубліковано

Іран зіграв максимально концентровано і мав шанси взагалі виграти у зіркових аргентинос.

Напевно вони теж чули пісню Аргентина Ямайка 5-0.

Взагалі часи, коли Гондурас влітав Іспанії по 10-0 вже залишилися в історії Тепер кожен може грати і вигравати у кожног.о Саме тому футбол і є не чимось наперід визначеним, а ГРОЮ. Де завжди є елемет непередбачуваності, везіння.

Саме за це ми його любими, бо десь в глибині душі ми віримо, що кожному з нас , хоч ми не Мессі і не Роналдо-може повезти в житті.

Опубліковано

Ура! Правда хотілось би щоб такі позитивні эмоції приносила нам наша збірна, а не програш рашки =) Але і так згодиться поки що)

Опубліковано

ГОЛ. Дивок Ориги. 1:0.

За две минуты до конца основного времени. Перехват на своей половине поля, контратака левым флангом, Ориги отдал на Азара, а сам побежал в штрафную. Азар набрал скорость, а затем покатил мяч на Ориги. Дивок сильно пробил по воротам и был точен.

thepassion.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...