Перейти до змісту

ЧС - 2014

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

Накидати добряче Коста-Риці (5-0, скажімо)

За щастя для Англії буде не пропустити 5 від Коста Ріки.

Європа зажиріла остаточно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну як вам хокей у виконанні Франції і Швейцарії? Не чекав я такого розгрому... Хоча, заради справедливості варто зазначити, що не кожна команда зможе після 5-0 зібратись і відповісти, щоб хоч якось реабілітуватись перед своїми вболівальниками і йти в роздягальню не з опущеною головою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як вам хокей у виконанні Франції і Швейцарії? Не чекав я такого розгрому... Хоча, заради справедливості варто зазначити, що не кожна команда зможе після 5-0 зібратись і відповісти, щоб хоч якось реабілітуватись перед своїми вболівальниками і йти в роздягальню не з опущеною головою.

добре що я нічого не ставив на цей матч...він напевно всі контори підняв :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЖАРА блин-фізухи то не хватає.Англия-жесть і не фарт-шкода трохи якщо вилетять.Південна Америка рулить-я за них з початку самого :)З ДУШОЮ і вболівальниками грають.

По ставкам - в live супер стата йде :0022:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Форвард збірної Південної Кореї Лі Кін Хо - найнизькооплачуваніший футболіст на чемпіонаті світу.

В місяць він заробляє 141 тисячу вон, що становить приблизно 140 доларів США.

Справа в тому, що Лі Кін Хо виступає за армійський клуб "Санчжу Санму", в якому грають тільки південнокорейські футболісти, які проходять військову службу. І зарплата в цьому клубі для всіх однакова.

Нагадаємо, саме Лі Кін Хо став автором голу у ворота збірної Росії в першому турі Мундіалю.

http://football24.ua/home/showSingleNews.do?koreyets_yakiy_zabivav_rosiyi_zaroblyaye_140_dolariv_u_misyats&objectId=21023

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Арбітр, який скасував два голи збірної Мексики, більше не буде судити на ЧС-2014

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подивіться, що Гана виробляє проти Німеччини!

Сьогодні також приємно вразив Іран.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

біда Європейських команд в тому, що вони за надто впевненні виходять на гру. От і маємо, Іспанія, Англія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Врахуйте ще кліматичні умови. Для більшості європейців важкувато грати при +30 у такій вологості, а для Пд.-американців та африканців це типовий клімат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сталося! Перший футболіст з ФК "Волинь" зіграв на Чемпіонаті Світу (Бабатунде зі стартових хвилин у складі Нігерії).

Мої вітання всім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я радий за Клозе, завжди мені подобався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, можливо хтось не бачив.Цікавий ролик!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні також приємно вразив Іран.

А от мені не сподобалося. В десятьох закриватися в штрафній - це не футбол.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і так, сьогодні моя команда це Бельгія!!! :0123:Eendracht maakt macht - я у вас вірю)))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іран зіграв максимально концентровано і мав шанси взагалі виграти у зіркових аргентинос.

Напевно вони теж чули пісню Аргентина Ямайка 5-0.

Взагалі часи, коли Гондурас влітав Іспанії по 10-0 вже залишилися в історії Тепер кожен може грати і вигравати у кожног.о Саме тому футбол і є не чимось наперід визначеним, а ГРОЮ. Де завжди є елемет непередбачуваності, везіння.

Саме за це ми його любими, бо десь в глибині душі ми віримо, що кожному з нас , хоч ми не Мессі і не Роналдо-може повезти в житті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раша пихтить-гоооооооооооооооооооооооооооооол!!!!!

ох і Вацко кричав)))) :0155:

параша раша.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю всіх з перемогою Бельгії ! :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЛА-ЛА-ЛА-ЛА-ЛА-ЛАААААААААААА

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кричав разом з Вацком!

Дякую Бельгії за чудові емоції!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура! Правда хотілось би щоб такі позитивні эмоції приносила нам наша збірна, а не програш рашки =) Але і так згодиться поки що)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бєльгійські бандеро-фашисти....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ГОЛ. Дивок Ориги. 1:0.

За две минуты до конца основного времени. Перехват на своей половине поля, контратака левым флангом, Ориги отдал на Азара, а сам побежал в штрафную. Азар набрал скорость, а затем покатил мяч на Ориги. Дивок сильно пробил по воротам и был точен.

thepassion.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игрок сборной Ганы Мунтари помог беднякам в Бразилии

http://www.ipukr.com/?p=4544

вот это заслуживает уважения

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба на якомусь популярному бельгійському сайті написати нашу колективну подяку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...