Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто ці 10 небайдужих людей які не купились на проплачену агітацію і брехню з заходу, та проголосували за партію яка будує! я хочу знати їх ніки щоб особисто вручити призи!

А 5 небайдужих людей які не купились на проплачену агітацію і брехню з заходу, та проголосували за компартію - без призів залишаться???

Опубліковано

Курортінг, можеш подякувати мені за те що мажоритарники від ОО курять бамбук по декількох округах :)

Опубліковано
Те, що черговий мільйонер хоче купити всіх та все, мене особисто не дивує. А от, те що в нас в Луцьку так багато людей, які готові продатися - ось це дуже прикро. Є ще й такі, які вже продались і агітують інших продатися. Ось таким, напевно, треба плюнути в обличчя. Вони не заслуговують на достойне життя, бо вони торгують собою, своїми принципами...

Как сказал-бы, э-э-э... ну впрочем неважно кто:

— Оцените красоту игры. Мы их развели как котят. Они опять идут голосовать.

:0104::duel::boks::friday::101010::sm110::0016::0016::0016:

Опубліковано

Ми свої п"ятсот отримали) І чесно, поклавши руку на серце, підемо голосувати за Свободу і іже с німі))) Цікаво, ЯК вони проконтролюють?

контролювати не треба, просто там де треба впишуть ваші паспортні дані в потрібний бюлетень.... і буде Ваш голос врахований двічі...

Опубліковано

Ми свої п"ятсот отримали) І чесно, поклавши руку на серце, підемо голосувати за Свободу і іже с німі))) Цікаво, ЯК вони проконтролюють?

контролювати не треба, просто там де треба впишуть ваші паспортні дані в потрібний бюлетень.... і буде Ваш голос врахований двічі...

В бюлетень вписуються паспортні дані???

)))

380_300_5081297df3c7d.jpgтутика

Опубліковано

Сьогодні ніби останній день агітації, так?

Я зі своїм вибором визначився.

По списках це

"Свобода". Це зрозуміло. Багато розповідати не буду.

Звісно, як і в кожної політичної сили, у "Свободи" є певні негативи. Однак у порівнянні з іншими партіями цих негативів найменше.

По мажоритарних кандидатах у Луцьку

у Луцьку я підтримаю Віктор Федосюк

Чому:

1. З моральної точки зору до Федосюка у мене найменше застережень. Або, якщо бути точнішим, їх взагалі нема. Я люблю голосувати по совісті, незалежно від рейтингів.

2. Якби проти Федосюка щось серйозне мали, то цю інфу би вже запустили в хід.

Щодо іншого "рейтингового" непровладного кандидата, то я йому не довіряю, бо вважаю, що це готова тушка. Її залишилось лише трішки підсмалити, і вона вже подана регіоналам на стіл.

3. Федосюк православний християнин. Підтримував і підтримує УПЦ Київського Патріархату.

4. Цей кандидат є націоналістом, тобто людиною, яка сповідує подібні мені політичні погляди. Вважаю, що Федосюк ні за яких обставин не підтримає антиукраїнські закони.

Він - один із перших рухівців на Волині. Це для мене багато говорить.

5. Віталій Федосюк благодійник у хорошому і справжньому значенні цього слова. Знаю з розповідей багатьох товаришів-громадських активістів, як він підтримує громадські та мистецькі заходи.

"Бандерштат", джазові фести, квартирники - це лише те, що я особисто можу згадати. Без таких речей (з їх позитивами і негативами) Луцьк би взагалі перетворився у цілковиту діру на культурній мапі України.

При цьому він свою благодійність не підганяє під вибори, як дехто, і часто залишається анонімним. Як для кандидата така сором'язливість зайва. Як для людини і християнина - це похвально.

6. Федосюк очолює видавництво "Ініціал". Там випускаються хороші і ЯКІСНІ україномовні книги, часто патріотичного спрямування.

При нинішньому стані українського книговидавництва та, загалом, читання, в парламенті потрібні люди, які розбираються у цій темі, які бачать проблеми і здатні запропонувати шляхи їх вирішення.

7. Виборча кампанія Федосюка була не такою масовою, як у основних конкурентів, але якісною і цікавою водночас. Там були нестандартні ходи.

Він називав речі своїми іменами, відкрито критикував опонентів. При цьому не ховаючись за анонімними цидулками і подібного роду продукцією. Це мені нагадує принцип князя Святослава "Іду на Ви".

8. Восьмий аргумент. Для мене останній, хоча у суспільному сприйнятті на ньому насамперед акцентують увагу. Віталій Федосюк - козак.

Я у свій час був трошки заангажований у сучасне козацтво, тому знаю ситуацію зсередини. Федосюк разом із товаришами створили Козацьке стрілецьке братство.

Їх охайні чорні однострої і гармати стали окрасою багатьох свят у Луцьку і не лише. Братчики реконструювали Чорних запорожців - військову формацію доби УНР.

Як на мене, то це стало своєрідною революцією у сучасному козацтві. До того це було або шароварщина із горілкою і тужливими піснями, або а-ля ментівські мундири з величезними зірками генерал-прапорщиків і, навіть "маршалів". Генералів і маршалів практично без війська.

До речі, з Федосюка конкуренти стібалися, мовляв, це козацький генерал. Насправді його чин, як я з'ясував, значно нижчий - сотник. Доволі скромно, як для сучасних козацьких отаманів. Думаю, стати генералом чи полковником козацтва для Федосюка - не проблема. Але він, мабуть, тверезо оцінює кількість свого війська і тому не ганяється за званнями.

Опубліковано

А де в бюлетені вписуються паспортні дані?

Опубліковано

Ну що ж, тепер виявляється що проголосуєте ви не лише за Свободу, а й за Партію Регіонів.

Опубліковано
в кожного бюлетеня є свій номер. і видаючи вам бюлетень виборча комісія записує кому який бюлетень видавався

В кожного корінця від бюлетня є свій номер. Корінець залишається в члена комісії. А якщо двічі використовувати паспортні дані, то скажіть будь-ласка, що заважає взяти паспортні дані "з неба"?

Опубліковано

В кожного корінця від бюлетня є свій номер. Корінець залишається в члена комісії. А якщо двічі використовувати паспортні дані, то скажіть будь-ласка, що заважає взяти паспортні дані "з неба"?

Наскільки я знаю бюлетені, а також очевидно і їх корінці. зберігаються певний час після виборів, що б можна було перевірити чи не було фальсифікацій. Фіктивні паспортні дані при такій перевірці легко виявити. Наскільки розумію саме тому і потрібні реальні дані. Недарма ж в держструктурах втіхаря збирали їх. Спосіб фальсифікацій описаний rl72 як на мене виглядає дуже ймовірним.

Опубліковано

Всім прийшов рахунок від ігоря палиці з проханням сплатити 209,65 грн??? :huh:

Освітлення Центрального парку культури та відпочинку міста Луцька - 44,54

Реконструкція Театрального майдану - 37,16

Літній сонячний годинник "Парад планет" - 20,00

Арт-шоу "Ніч у Луцькому замку-2012" - 13,64

Решта послуг населенню м. Луцька :unsure: - 79,99

Театралізоване дійство "Бабине літо" - 14,32

Итого: 209,65

Отримувач Благодійний фонд ігоря палиці "Новий Луцьк" код ЄДРПОУ 53873213 р/р бла-бла...

Я навіть незнаю як це прокоментувати :lol:

Опубліковано
Учасник Ініціативної групи «Першого грудня» Мирослав Маринович: «Я пропоную не вибирати між добром і злом, між меншим і більшим злом — я пропоную вибрати добро, яким є усунення від влади нинішньої адміністрації. Це для мене є однозначне добро».
Опубліковано

Да ... Це звичайно вражає ... Хоча сама по собі ця бумажка звичайно нічого неварта. Але це показово ...

Дивно що туди не включили рядок: "За компютери для Гетто" :)

Опубліковано
Курортінг, можеш подякувати мені за те що мажоритарники від ОО курять бамбук по декількох округах

Залиште свої дані, ми обов'язково подякуємо.

Опубліковано
Фоткав на пачку соку

Щодо годинника - таке враження, що його привезли або з подвір'я самого Палиці, або від когось з його знайомих.

Не сподобалось, або робили перепланування - от і всунули як благодійність.

Чесно, він там ну НІЯК не вписується. Та ще й під деревами.

АК88 згадав Федосюка і козаків. А це, часом, не ті козаки, що Палиці орден дали і в свої ряди прийняли?

Опубліковано

Я зі своїм вибором визначився.

По мажоритарних кандидатах у Луцьку я підтримаю Віктор Федосюк

Знаю Федосюка особисто і дуже добре. Тому голосувати за нього не буду.

Має дві сім*ї - говорить лише про одну.

Не вміє, не хоче і не приймає рішень у гострі моменти. Самоусувається від вирішення болючих питань.

Зарплата на Ініціалі завжди була аж надто скромна в порівнянні з цінами на продукцію для замовників.

Зараз іде затримка виплати на 4 місяці.

Поводить себе у бізнесі НЕПОРЯДНО.

Конкуренти не звертають на нього уваги, бо вважають непрохідним.

Це - суто суб*єктивна моя особиста точка зору. Не претендую на об*єктивність.

Опубліковано

Не вміє, не хоче і не приймає рішень у гострі моменти. Самоусувається від вирішення болючих питань.

Зарплата на Ініціалі завжди була аж надто скромна в порівнянні з цінами на продукцію для замовників.

А що означає непорядна поведінка в бізнесі? Дві сімї - це як?

Опубліковано

А що означає непорядна поведінка в бізнесі? Дві сімї - це як?

Наведу один приклад. Було замовлено продукцію: зробити в певний термін за певну ціну. Уклали договір. Термін було перевищено втричі, ціна виросла теж. Обгрунтування вирослої ціни: "Так ми ж так довго працювали над продукцією!"

Друга сім*я - офіційно не визнана. Є жінка, мати-одиначка, яка має дитину від ВФ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...