Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ПР чітко вловила, що для українців найголовніше , щоб його не чіпали.Звідси і ставка на стабільність.

Опубліковано

Тут гонять що в Луцьку проголосували за палицю.

А за кого в Луцьку було голосувати?

За Кравчука? Знайшли б.. кого висувати. Він показав по своїй роботі в Києві що він нічого не вміє. І коли він прийшов до влади почав пресувати ВОлинь і відбирати в людей те, чим вони користувались десятками років.

ЦЕй округ був зданий спецом під палицю. Якби замість Кравчука поставили Грицюка то він би я думаю палицю обскакав, може не набагато, але все ж палиця не пройшов би.

Що б не писали що я підтримую палицю, на свому бюлетні по мажоритарці я поставив тупо хрест на весь бюлетень.

Опубліковано

і при чому ці брехуни ще й виглядають сильними, на відміну від опозиційних.

А ще вони при грошах і при владі....та й проти Ляшка набагато красивіші.

Опубліковано

Людей нічог оне навчили ці роки... 35% ПР...де я живу? половині країни тупо пох...ще половина з тих щ оприйшли ідіоти які повелись на рекламу...хоча це анпевно пенсіонери, вони ж вірять зомбоящику...СТАБІЛЬНІСТЬ І ДОБРОБУт :_11:

ви справді не розумієте, що є люди які вірять цим брехунам, так само, як ви іншим?

чому одразу пенсіонери й зомбоящик?

Я? Вірю? Ой не смішіть. Голосував за тих кого ще в раді не бачив...треба ж трошки змінювати цей цирк...а то приївся.

Опубліковано

Об’єднана опозиція оголосила попередні результати паралельного підрахунку голосів:

Партія регіонів - 29,75%

ВО «Батьківщина» - 25,17%

партія «Удар» – 12,95%

ВО «Свобода» – 11,18%

КПУ – 11,12%.

Щось схоже як і при екзит-полах, я думаю, це і є більш-менш реальні дані, тепер побачимо "офіційну" домальовку

Так і є. Члени ДВК і спостерігачі відрапортували по факту перерахованих голосів в штаб по телефону. Навіть по самих великих дільницях закінчився підрахунок десь близько 6-7 ранку. Але ця статистика буде трошки відкорельована на похибку помилок. Копії протоколів з мокрими печатками доїдуть до штабу і опрацюються до вечора, я думаю.

По ситуації мажоритарників і ОО я вже писав раніше. Мельника не врахував, бо цей округ випав з поля мої уваги. Ще Курортінг вякав там шось в мою сторону. Факт - одна з західний областей злила мажоритарні округи. З їхнім потенціалом це фейспалм в десятій степені.

Опубліковано

Людей нічог оне навчили ці роки... 35% ПР...де я живу? половині країни тупо пох...ще половина з тих щ оприйшли ідіоти які повелись на рекламу...хоча це анпевно пенсіонери, вони ж вірять зомбоящику...СТАБІЛЬНІСТЬ І ДОБРОБУт :_11:

Я б все-таки не був таким категоричним на рахунок всіх пенсіонерів. Кому як не їм знати що таке СТАБІЛЬНІСТЬ - СТАБІЛЬНО пробувати виживати на свою мізерну пенсію (принаймі більшості пенсіонерів). І ДОБРОБУТ - декому аж по 3 грн добавили до пенсії, і настав для них справжній ДОБРОБУТ...

Опубліковано

Об’єднана опозиція оголосила попередні результати паралельного підрахунку голосів:

Партія регіонів - 29,75%

ВО «Батьківщина» - 25,17%

партія «Удар» – 12,95%

ВО «Свобода» – 11,18%

КПУ – 11,12%.

Щось схоже як і при екзит-полах, я думаю, це і є більш-менш реальні дані, тепер побачимо "офіційну" домальовку

Що-до "офіційної домальовки" вже висловилася Анна Герман, кажучи щось типу цього:

"При оглашении официальных результатов, я думаю у ПР голосов будет на много больше чем огласили экзитполы"

Опубліковано

Я теж шокований. я вже думав людей довели до ручки і цього разу нарешті ті, що стояли раком, випрямляться і не віддадуть голос за пахана.

але видно, або ще мало нагинають, або добре живеться людям в україні, і не тре гвандіти що ця влада погана, адже ви її обирали!

звісно ригі накрутили собі 5-10% адмінресурсом і фальсифікаціями. будь вибори чесними, набрали б вони як і комуняки, відсотків 15 з натяжкою.

як там говорили: саме цікаве по переду. подивимся хто зможе сформувати кааліцію…

Опубліковано

Мдя, після виборів мажоритарники будуть як дівчата на конкурсах Главацького - хто більше заплатить, той і придбає.

Ригоанали, мабуть, будуть брати оптом <_<

Опубліковано
Від ПP аж рябить в очах... :(

Слово "регіонів" - 117 разів.

Слово "самовисування" - 45 разів.

Слово "Батьківщина" - 38 разів.

Слово "Свобода" - 11 разів.

Слово "УДАР" - 6 разів................

% опрацьованих протоколів - 52.26

Upd. Решта 8 - ЄЦ (3), РПУ(Ляшко) (1), Народна партія (3), Союз (1). Жодного комуніста.

Опубліковано
Щодо обласного центру, то тут перемагає самовисуванець Ігор Палиця з 40,01%. Друге місце «взяв» представник ОО «Батьківщина» Петро Кравчук ‒ 26,37%. З 9,74% на третьому місці опинився «ударівець» Ігор Алєксєєв. Четвертою стала Олена Голєва з 5,58%. Далі ‒ Віталій Федосюк, який висувається Українською Народною Партією, з 3,8%, Юрій Недужко ‒ 3,44%, «комуніст» Віктор Пащук ‒ 3%, «регіонал» Петро Гайдучик ‒ 2,48%, Андрій Козюра ‒ 2,32%, Тарас Божидарнік ‒ 1,96%, Сергій Сітуха ‒ 0,68%, Ярослав Плакса ‒ 0,56%.

http://www.volynnews.com/news/analytic/lidery_volynskoyi_mazhorytarky/

Опубліковано

Завдяки мажоритарці ПР взяли у своїх областях 100% результат, чого ніяк би не було при голосуванні за партіїї.

У регіонів є стабільна підтримка в 30% , цієї цифри вистачає для проходження по одномандатному округу.

Правильнішим був би другий тур голосування, щоб переміг кандидат, що набирає більше 50%.

Опубліковано

Турчинов тільки що сказав, що вони виграють всі в Києві і 2 в Харківський області. Так що, ці офіційні результати не відповідають дійсності

Опубліковано

http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/29/6976054/

Партія "УДАР" пропонує опозиції скасувати мовний закон, Харківські угоди, здійснити антикорупційні заходи і встановити кримінальну відповідальність за голосування чужими картками.

"Ухвалимо закон України про порядок імпічменту президента та створимо Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України з питань усунення президента Януковича від влади. Почнемо процедуру імпічменту чинного глави держави", - йдеться в заяві.

Поки що оптимістичні заяви від "УДАРу", непогано, побачимо, як там буде з процесом "тушканізації"

Опубліковано

Upd. Решта 8 - ЄЦ (3), Ляшко (1), Народна партія (3), Союз (1). Жодного комуніста.

А якщо ще перевести відсотки по одномандатному (ПР-34,86; ОО-22,07; КПУ-14,86; УДАР-12,88; Св-8,44) в кількість мандатів, то сумарно виходить:

ПР - 84+117 = 201.

Батьківщина = 53+38 = 91.

УДАР = 31+6 = 37.

Свобода = 21+11 = 32.

КПУ = 36.

НПУ = 3.

РПУ = 1.

ЄЦ = 3.

Союз = 1.

Самовисуванці = 45.

ОО+УДАР+Свобода+РПУ=161.

ПР+КПУ+НПУ+ЄЦ+Союз = 244.

Навіть якби всі самовисуванці приєднались до ОО, то все одно прольот.

Чекаєм >90% оброблених протоколів.

Опубліковано

А за такими кількостями як 2 пальці референдум, недовіра до депутатів, а закони можна писати взагалі будь-які.. Загалом ми в задниці ще більшій як були, єдине тішить, що пройшла Свобода, чекаємо наступних виборів..

Єдиний плюс від Пацилі, що він на засіданнях не буде присутній

Опубліковано
Загалом ми в задниці ще більшій як були

Якщо нічого не зміниться, то Януковичу не вистачає приблизно 15 тушок для отримання конституційної більшості. Як казав один "діяч": оценітє красоту ігри... %(

Опубліковано

Upd. Решта 8 - ЄЦ (3), Ляшко (1), Народна партія (3), Союз (1). Жодного комуніста.

А якщо ще перевести відсотки по одномандатному (ПР-34,86; ОО-22,07; КПУ-14,86; УДАР-12,88; Св-8,44) в кількість мандатів, то сумарно виходить:

ПР - 84+117 = 201.

Батьківщина = 53+38 = 91.

УДАР = 31+6 = 37.

Свобода = 21+11 = 32.

КПУ = 36.

НПУ = 3.

РПУ = 1.

ЄЦ = 3.

Союз = 1.

Самовисуванці = 45.

ОО+УДАР+Свобода+РПУ=161.

ПР+КПУ+НПУ+ЄЦ+Союз = 244.

Навіть якби всі самовисуванці приєднались до ОО, то все одно прольот.

Чекаєм >90% оброблених протоколів.

Розвели опозицію знову,куплять або зашугають "донецкие" багатьох.

Опубліковано

Чи можливо зробити "Опрос вибори в Верховну Раду - 2012:за кого ти проголосував?".

Виведем свій (бордівський) підрахунок голосів.

Опубліковано

Розвели опозицію

"Розвели" не опозицію, а тебе. Опозиція свої місця в Верховній Раді буде мати з немалою зарплатою, а тебе в Європі так і будуть вважати "неповноцінним".

Таких виборів, як в нас, в Європі ніде вже нема. Навіть, на африканські країни можна подивитись, як там вибори проходять

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...