Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Але якщо в майбутньому парламенті обєднана опозиція знову "сяде в калюжу", буду голосувати вже за Свободу.
тобто ще 5 років чекати? Мо краще хай зараз прОйдуть?

Не знаю. Мої симпатії розділені порівну між ОО та Свободою. На цих виборах вирішив підтримати перших, оскільки не впевнений, що Свобода потрапить в наступний парламент. І таким чином, не проголосувавши за прохідну опозиційну партію, вийде що я підтримав провладну. А не хотілося б. Крім того, будуть ще й інші вибори, не лише парламентські. На них цілком можливо підтримаю Свободу.

Опубліковано

В мене склалося враження, що рейтинги накручені ПР і Свобода мало того, що проходить набирає більше ніж 5% голосів. Тут десь в темі є посилання на інтернет ресурси з рейтингами. Саме те, що рейтингами так маніпулюють переконало особисто мене за Свободу проголосувати. З ОО надзвичайно дратує жидоросіянка Тимошенко.

Опубліковано

жидоросіянка Тимошенко.

Не варто так. Як на мене в обох цих народів є чому повчитися. Особливо в перших. Мені здається, що якби Тимошенко була на волі сумнозвісний закон про мови так легко не прийняли б, якщо взагалі б прийняли.

Опубліковано

Щось дуже часто я чую за ці 500 гривень... Сумніваюсь, що це правда.

Ми свої п"ятсот отримали) І чесно, поклавши руку на серце, підемо голосувати за Свободу і іже с німі))) Цікаво, ЯК вони проконтролюють?

Моїй мамі також пропонували 500 грн за обіцянку (відмовилась), до цього також вважав це фейком.

Oksana04, диктували паспортні дані чи давали копію паспорта?

Опубліковано

581548_459334650776778_2098598319_n.jpg

Щось дуже часто я чую за ці 500 гривень... Сумніваюсь, що це правда.

Ми свої п"ятсот отримали) І чесно, поклавши руку на серце, підемо голосувати за Свободу і іже с німі))) Цікаво, ЯК вони проконтролюють?

Моїй мамі також пропонували 500 грн за обіцянку (відмовилась), до цього також вважав це фейком.

Oksana04, диктували паспортні дані чи давали копію паспорта?

А моя мама сказала, що якщо запропонують продати свій голос за Палицю, вона погодиться. Прикро... Але, якщо я буду присутній, не дам цього зробити, вижену тих палицюків подалі. :_06:

Опубліковано

давали копію паспорта

Так.А не боїшся що потім якісь кредити з'являться чи потім твої дані будуть десь в інтересах "партії" використовуватись?
Опубліковано

Знаю, що в державних організаціях неофіційно збирали паспортні дані людей. Не працівників, а ті дані які туди давали люди щоб щось там оформити. Цікаво навіщо їм ці дані ?

Опубліковано

Оксано, при всій повазі, позиція "візьму гроші, а проголосую за кого захочу" - сама бридка і жлобська. Типу, у мене вкрали - то і я маю право лукавити.

То про гроші.

Але найбільш прикрим є інше: коли хтось з твоїх рідних, дітей буде дотичним до політики і "піднімуть" ті копії з підписами....

Сьогодні за 500, а завтра на панщину в свято за галушку.

Опубліковано

Паспортні дані збирають, щоб залякати людей, щоб люди думали, що хтось там якось там зможе перевірити хто й за кого голосував.

Опубліковано

Паспортні дані збирають, щоб залякати людей, щоб люди думали, що хтось там якось там зможе перевірити хто й за кого голосував.

Тоді б це робили відкрито ... Єдине пояснення яке спадає на думку, що б потім вписати ці дані за тих виборців, які не прийшли голосувати. Але чи не простіше взяти ці дані в паспортному столі ? Маючи владу в руках це ж не складно ... Корочє, дивно якось ...

Опубліковано

Це й роблять відкрито, наскільки я зрозумів, пропонують 500 грн. за голос за Палицю, для гарантії хочуть скан паспорта, тобто для того, щоб людина думала, що за нею стежитимуть і в разі чого матимуть якісь важілі впливу.

Опубліковано

Це й роблять відкрито, наскільки я зрозумів, пропонують 500 грн. за голос за Палицю, для гарантії хочуть скан паспорта, тобто для того, щоб людина думала, що за нею стежитимуть і в разі чого матимуть якісь важілі впливу.

Прочитай уважніше кілька остнніх моїх постів. Я не про це ..

Опубліковано

А не боїшся що потім якісь кредити з'являться чи потім твої дані будуть десь в інтересах "партії" використовуватись?

1. То не зовсім мої... Будуть використовувати - будемо боротись)

2. Вовка боятися - в ліс не ходити.

Оксано, позиція "візьму гроші, а проголосую за кого захочу" - сама бридка і жлобська.

Не збираюсь оправдовуватись. Думаю, так багато хто зробив. Просто я перша про це написала. Бо якось дивно виходить: всі про 500 грн чули - ніхто не стикався)

Я в даному випадку скоріше розглядаю це з позиції: дають - бери, б"ють - біжи.

Оксано, позиція "візьму гроші, а проголосую за кого захочу" - сама бридка і жлобська.
Ще... Наш дитсадок заставили гойдалками (за правилами техніки безпеки маленьким діткам на них кататись не можна), які використовувались за призначенням лише в день приїзду туди Палиці і Аверса. Далі були загальні батьківські збори на відповідну тему (не була). Потім якогось ранку, коли привела діток в садочок, мені була вручена газетка (лежить ще й досі на роботі).

До чого я? Гойдалки в садочку - отоварена готівка. То, може, мені взяти лопату і піти їх покорчувати, бо я не буду за благодійника голосувати???

Опубліковано

Мене така позиція теж дивує. Одне діло, коли спонсорував установу, а інше коли передаються гроші особисто за підтримку.

Я ще розумію коли їх приймають люди вкрай малозабезпечені або аполітичні, котрі байдужі до виборів. А коли це роблять люди, що самі мають змогу займатися благодійністю і мають свою власну політичну позицію...Певно я щось таки не розумію.

Опубліковано

Це й роблять відкрито, наскільки я зрозумів, пропонують 500 грн. за голос за Палицю, для гарантії хочуть скан паспорта

Це гроші за агітацію, а не за голос, а паспорти вони, я так думаю, просто для підтвердження отримання грошей збирають

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...